bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ο Rockwell μου αρεσει και μενα σαν ηθοποιος .Εχει μπλεχτει λιγο το θεμα , με τους ''αντιπαθητικους'' στην φατσα, τους αταλαντους γενικοτερα ,αυτους που στην δυση της καριερας τους κανουν καμμια αρπαχτη η εχουν περιορισμενη κατα αλλους γκαμα ρολων.
RottenLungs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αμα μιλάμε για καθαρά αντιπαθητικές φάτσες, δεν υπάρχει άλλος απο τον Βilly Βob Τhornton. Υ.Γ. Δεν τα μπλέξαμε εμείς (τα αντιπαθητικός - ατάλαντος - σκατά επιλογές) αλλα ο topic starter με την αρχική καταχώρηση.
ScarletK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ κομματάκι υπερβολικούς σας βρίσκω. Αλλά εντάξει χαβαλές να γίνεται. Ο μόνος που μου έρχεται είναι ο Hugh Grant. Αν και έχει μπλεχτεί με κάποια δήλωση που είχα ακούσει από σπόντα, που έλεγε κάτι ειρωνικό για τους ηθοποιούς νομίζω. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα. Αυτό το κολληματάκι εξελίχθηκε σε "δεν έχω δει ταινία του ποτέ" εκτός από το 1/2 ταινίας που είχα πετύχει στην tv. Πάντως δεν έχει να κάνει με άποψη περί υποκριτικής, απλά κόλλημα, που θα το ξεπεράσω που θα πάει. Και από αυτoύς που είπατε, ο μόνος που με κόφτει ιδιαίτερα για να τον υπερασπιστώ είναι ο Rockwell. Assasination of Jesse James, Confessions of a dangerous mind, lawn dogs και choke. Έχει ένα στυλάκι, χαζούλη-κατεστραμμένου που μου αρέσει. Και η δραματόφατσα του με πείθει πολύ. Ειδικά το τελευταίο μέρους του Jesse James, έχει γίνει check point. 1
slipknot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Όλοι όσοι αναφέρατε, όσο ενοχλητικοί/αντιπαθητικοί κι αν είναι, δεν κλάνουν μία μπροστά στον Russell Brand.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλά ρε τον Nocolas Cage αντιπαθητικό τον βγάλατε πατε καλά? Είναι απ τους λίγους που κάνουν την ταινία ατμοσφαιρική κ ενδιαφέρουσα με την παρουσία του
slipknot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλά ρε τον Nocolas Cage αντιπαθητικό τον βγάλατε πατε καλά? Είναι απ τους λίγους που κάνουν την ταινία ατμοσφαιρική κ ενδιαφέρουσα με την παρουσία του
Mr.Hartnoll Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Nicolas Cage είναι ο μόνος ηθοποιός που παίζει σε τόσες βλακείες και μου αρέσει τόσο ! 4. Αdam Sadler ακριβώς ! είναι ένα μηδενικό, από μόνος του επιχείρημα πως Εβραίοι ελέγχουν το χολυγουντ (το σχόλιο με δόση σαρκασμού εννοείται) προσθετω επισης: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ Σιλβέστερ Σταλόνε Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ Στίβεν Σιγκάλ τολμώ να υποθέσω πως ο χρήστης suspiria είναι γένους θηλυκού
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 τολμώ να υποθέσω πως ο χρήστης suspiria είναι γένους θηλυκού χαχα οχι πως σου ρθε?γιατι να μου αρεσουν αυτοι οι γτπ macho αθλιοι ''ηθοποιοι''?ασε που μολις βλεπω οτι παιζουν στην ταινια φευγω μακρια!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πλάκα κάνω, αλλά τώρα σοβαρά σου αρέσει ο Κλούνει και δη οι κατσίκες? Απο τα πιο απαίσια πράγματα που έχω δει και θα έκλειναν πριν τελειώσουν αν δεν έπαιζει ο Σπέισι. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vKEVg_pO8R4&feature=related[/ame] Ρε Sellers η ταινία έχει απίστευτο χιούμορ, ασυνήθιστο μεν αλλά απίστευτο. Προς υπεράσπιση του George υπενθυμίζω επίσης τα παρακάτω. Syriana, Michael Clayton, Solaris, Goodnight and Goodluck, Up In The AIr, O Brother Where Art Thou. Όλες ταινιάρες.
pournaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Το αντιπαθητικος (λογω πολλων προσωπικων καταστασεων που μπορει να εχω πχ για καποιον ηθοποιο συνδεδεμενο με καποιες ερμηνειες, γκριματσες, σεναρια κλπ), δε σημαινει και αταλαντος. Ας τα ξεχωρισουμε λιγο, γιατι αν ειναι να βγαλουμε αταλαντους ολους αυτους που περασαν απο το τοπικ μεχρι τωρα, απορω τι βλεπουμε τοσα χρονια, με ποιους ηθοποιους, και τι σοι τοπ10 ταινιων και σειρων καναμε αυτο τον καιρο.
marantonis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 O Ντι Κάπριο είναι γαμώ τους ηθοποιούς... Ο Rockwell μ'αρέσει επίσης (Δες το moon και μετά πές μου οτι είναι άχρηστος ηθοποιός). Και η Kate Winslet είναι μια χαρά (όχι και τπτ σπουδαίο, γενικότερα δεν υπάρχει κάποια γυναίκα ηθοποιός που να την θεωρώ κάτι σπουδαίο). Για τον Pacino μιλάτε σοβαρά;; Δηλάδή τι κριτήρια έχετε, απορώ; Για να καταλάβουμε τι εστί ο καθένας μαζι με τους χειρότερους ηθοποιούς, βάλτε και τους καλύτερους σας. ---------- Προσθήκη στις 03:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:13 ---------- Χωρίς να θέλω να κάνω προσωπική επίθεση, το όλο post μου βγάζει κόμπλεξ. Ένας άντρας δεν γίνεται να καταλάβει πως μία γυναίκα αντιλαμβάνεται το "sexy" στον άντρα. Εκτός αν το κανελώνει το ριζόγαλο. Υ.Γ. Δεν είπα οτι ενας άντρας δεν μπορεί να αντιληφθεί αν κάποιος άλλος είναι αντικειμενικά ωραίος βάση των προτύπων της εκάστοτε κοινωνίας. (για να μην παρερμηνευτώ) χαχα οχι πως σου ρθε?γιατι να μου αρεσουν αυτοι οι γτπ macho αθλιοι ''ηθοποιοι''?ασε που μολις βλεπω οτι παιζουν στην ταινια φευγω μακρια! Εχεις δει κανενα να τους συμπαθει για τις ερμηνευτικες αρετες τους; Για την πλακα μονο, ειδικα στην περιπτωση Steven Seagal. Προς υπεράσπιση του George υπενθυμίζω επίσης τα παρακάτω.Syriana, Michael Clayton, Solaris, Goodnight and Goodluck, Up In The AIr, O Brother Where Art Thou. Όλες ταινιάρες. "Ταινιαρες" ειναι μεγαλη λεξη Δεν εχω δει τις περισσοτερες που ανεφερες γιατι τον αποφευγω ετσι κι αλλιως Ας τα ξεχωρισουμε λιγο, γιατι αν ειναι να βγαλουμε αταλαντους ολους αυτους που περασαν απο το τοπικ μεχρι τωρα, απορω τι βλεπουμε τοσα χρονια, με ποιους ηθοποιους, και τι σοι τοπ10 ταινιων και σειρων καναμε αυτο τον καιρο. Μα το ξεχωρισα απο το πρωτο ποστ για να προλαβω, αν και δε ξερω γιατι ενας καλος ηθοποιος μπορει να ειναι αντιπαθητικος.
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ρε Sellers η ταινία έχει απίστευτο χιούμορ, ασυνήθιστο μεν αλλά απίστευτο.Προς υπεράσπιση του George υπενθυμίζω επίσης τα παρακάτω. Syriana, Michael Clayton, Solaris, Goodnight and Goodluck, Up In The AIr, O Brother Where Art Thou. Όλες ταινιάρες. ΟΧΙ ΡΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΡΕ ΕΜΕΝΑ. Εμένα με το «ρε», να μη μου μιλάς, γιατί εγώ το «ρε» δεν το σηκώνω! Ούτε χειρονομίες δε σηκώνω, ακούς; Εμένα θα με πάρεις με το καλο. Πάρε με με το καλό εμένα να γίνω μούσι να με ξoυρίσεις! Πρώτα από όλα το γεγονός ότι κάποιος παίζει σε ωραίες ταινίες δεν τον κάνει αυτόματα καλό ηθόποιο. Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε το επιχείρημα ''αν δεν ήταν καλός ηθοποιός δεν θα τον ζητούσαν σε ωραίες ταινίες'', αλλά είμαστε στο Χόλιγουντ. Beauty before talent. Αλλά ακόμα και έτσι, μπορεί εύκολα κάποιος να γράψει και άλλες 5 ταινίες που έπαιζε και ήταν αισχρές. Δεν νομίζω ότι οι καλές ταινίες είναι κριτήριο ηθοποιού. Που έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία όμως γιατί όλα είναι υποκειμενικά. Εγώ π.χ θεωρώ το Up in the Air ταινία για τα μεσημέρια Κυριακής.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ΟΧΙ ΡΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΡΕ ΕΜΕΝΑ. Εμένα με το «ρε», να μη μου μιλάς, γιατί εγώ το «ρε» δεν το σηκώνω! Ούτε χειρονομίες δε σηκώνω, ακούς; Εμένα θα με πάρεις με το καλο. Πάρε με με το καλό εμένα να γίνω μούσι να με ξoυρίσεις! Παραδέχομαι ότι με το "ρε" ίσως να ξεπέρασα τα όρια. Αν το επιθυμούν και μερικοί ακόμα από τους συνομιλήτες είμαι έτοιμος να το αποσύρω.
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αν το επιθυμούν και μερικοί ακόμα από τους συνομιλήτες είμαι έτοιμος να το αποσύρω. Ανοίγω σχετική ψηφοφορία.
slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Θάνατο σε αυτόν που έπιασε στο στόμα του τον Robert De niro. Κάψιμο στο χιλιοβιασμένο κορμάκι της Νικόλ Κιντμαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα