mavroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγώ δεν αντέχω να βλέπω τη φάτσα του Cage. Δε ξέρω γιατί, απλά τον απεχθάνομαι.
mrpink Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγώ απορώ πως με τέτοια φάτσα και τέτοια ασχετοσύνη έγινε superstar
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγώ απορώ πως με τέτοια φάτσα και τέτοια ασχετοσύνη έγινε superstar ο θειος βλεπεις...
marantonis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 @mrpink δε σου αρεσε αυτο; Εγω το βρηκα ωραιοτατο. Μαζί με Pacino & Nicholson οι μεγαλύτερες απάτες του παγκόσμιου σινεμά θα προσθέσω εγώ. Το τρίπτυχο της αταλαντοσύνης. ??? Ειδικα για Al Pacino-> Μπορει να μην σου αρεσουν οι επιλογες τους στους νεωτερους ρολους, αλλα αν εχεις δει εστω και μια εξαιρετικη ερμηνεια απ' αυτους (ο πατσινο εχει αρκετα περισσοτερες, για τον νικολσον ισως μονο η λαμψη) δε τους λες αταλαντους. Κι ας παιζουν το 2010 πια σε μουφες με τον 50 cent κι αλλους γελοιους.
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 @mrpink δε σου αρεσε αυτο; Εγω το βρηκα ωραιοτατο. ηδη το κατεβαζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εκεί παίζει ο δικός μου αντιπαθητικός ηθοποιός, Sam Rockwell...god damn it μου την σπάει η φάτσα και η φωνή του
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια ο ντι καπριο μια χαρα ηθοποιος ειναι..Και το παιδι μπορει να ξεκινησε( ; ) χαλια,αλλα φαινεται οτι δουλευει και απο ταινια σε ταινια εξελισσεται ο ανθρωπος..
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 μπορει να ξεκινησε( ; ) χαλια μόλις στάλθηκε αυτόματο π.μ απο το ινσόμνια στον Κιλλικ. ---------- Προσθήκη στις 01:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:53 ---------- Ωραίο τοπ 10. Συμφωνώ απόλυτα με το νο.1. Nicholas Cage = ο πάτος των ηθοποιών.Διαφωνώ για Clooney, είναι μερικές ταινίες που τον έχω λατρέψει (The Men Who Stare At Goats για παράδειγμα). Με ένα και μόνο ποστ, πως μπορεί να αλλάξει η γνώμη μου για έναν άνθρωπο ε... Πλάκα κάνω, αλλά τώρα σοβαρά σου αρέσει ο Κλούνει και δη οι κατσίκες? Απο τα πιο απαίσια πράγματα που έχω δει και θα έκλειναν πριν τελειώσουν αν δεν έπαιζει ο Σπέισι.
marantonis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια ο ντι καπριο μια χαρα ηθοποιος ειναι..Και το παιδι μπορει να ξεκινησε( ; ) χαλια,αλλα φαινεται οτι δουλευει και απο ταινια σε ταινια εξελισσεται ο ανθρωπος.. Στο Inception μου φανηκε μετριος εμενα. Ειδικα στις δραματικες σκηνες. Αν ειναι να πρεπει να φτασει τους 80 πρωταγωνιστικους ρολους για να εξελιχθει σε κατι τουλαχιστον καλαισθητο, ζητω που καηκαμε. Εξαιρεση ο τιτανικος στον οποιο μαλλον δε με ενοχλησε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Reese Witherspoon Gwyneth Paltrow Meryl Streep Kate Winslet Κωστας Πρεκας
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Reese WitherspoonGwyneth Paltrow Meryl Streep Kate Winslet Κωστας Πρεκας ε οχι και πρεκα ρε παμπλο!το ιερο τερας του παγκοσμιου κινηματογραφου?
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Στο Inception μου φανηκε μετριος εμενα. Ειδικα στις δραματικες σκηνες. Αν ειναι να πρεπει να φτασει τους 80 πρωταγωνιστικους ρολους για να εξελιχθει σε κατι τουλαχιστον καλαισθητο, ζητω που καηκαμε. Εξαιρεση ο τιτανικος στον οποιο μαλλον δε με ενοχλησε. Το ινσεπτιον δεν το χω δει(ακομα..)..Αλλα σε ολες τις αλλες προσφατες που εχω δει,νομιζω οτι ειναι καλος..Δεν μπορεις να τον βαλεις δλδ στην δεκαδα με τους ασχετους.. Αλλα αποψεις ειναι αυτες...
thanocaster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ... Kate Winslet ... I now officially hate you.
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εκεί παίζει ο δικός μου αντιπαθητικός ηθοποιός, Sam Rockwell...god damn it μου την σπάει η φάτσα και η φωνή του Μα ειναι τοσο συμπαθης..αντιπαθητικος με την κολοπαιδαρισια , ειρωνικη , επιτηδευμενα αφελη φατσομουτσουνα του
RottenLungs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 O Ντι Κάπριο είναι γαμώ τους ηθοποιούς... Ο Rockwell μ'αρέσει επίσης (Δες το moon και μετά πές μου οτι είναι άχρηστος ηθοποιός). Και η Kate Winslet είναι μια χαρά (όχι και τπτ σπουδαίο, γενικότερα δεν υπάρχει κάποια γυναίκα ηθοποιός που να την θεωρώ κάτι σπουδαίο). Για τον Pacino μιλάτε σοβαρά;; Δηλάδή τι κριτήρια έχετε, απορώ; Για να καταλάβουμε τι εστί ο καθένας μαζι με τους χειρότερους ηθοποιούς, βάλτε και τους καλύτερους σας. ---------- Προσθήκη στις 03:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:13 ---------- Επισης ειναι στο τοπ (μου) των αντρων που θεωρουνται ομορφοι και: α) αδυνατω να καταλαβω το λογο. β) αδυνατω να καταλαβω το λογο που δεν φαινεται σπαστικη η φατσα τους σε οσες/οσους τους γουσταρουν. Βαλε σε αυτο και τον Bill Compton του True Blood. Βαλε και τον C. Ronaldo αν και δεν ειναι ηθοποιος (και παροτι εχει γαματο σωμα). Χωρίς να θέλω να κάνω προσωπική επίθεση, το όλο post μου βγάζει κόμπλεξ. Ένας άντρας δεν γίνεται να καταλάβει πως μία γυναίκα αντιλαμβάνεται το "sexy" στον άντρα. Εκτός αν το κανελώνει το ριζόγαλο. Υ.Γ. Δεν είπα οτι ενας άντρας δεν μπορεί να αντιληφθεί αν κάποιος άλλος είναι αντικειμενικά ωραίος βάση των προτύπων της εκάστοτε κοινωνίας. (για να μην παρερμηνευτώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα