Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μαζί με Pacino & Nicholson οι μεγαλύτερες απάτες του παγκόσμιου σινεμά θα προσθέσω εγώ. Το τρίπτυχο της αταλαντοσύνης.:-D

Ντε Νιρο, Πατσινο και Νικολσον οι μεγαλυτερες απατες και αταλαντοσυνη?????

Λιγη ηρεμια δεν θα εβλαπτε.....

Και οι 3 ειναι σπουδαιοι(ισως μερικοι στις κριτικες τους υπερβαλουν με καποιους χαρακτηρισμους για το ταλεντο τους αλλά αυτο δεν εχει καμια σημασια) και ειδικα ο Νικολσον(προσωπικη γνωμη).

sarcasm-the-big-bang-theory-8135257-500-281.jpg

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Penelope Cruz,Ισπανοβλαχαρα με εκνευριστικη προφορα...αυταhappy.gif!

Η ποντικοφατσα οπως την λεω.αναρωτιεμαι απο ποσους casting couches περασε μεχρι την ημερα που σηκωσε το οσκαρ..

Ομοιως και η αλογομουρα Jennifer Lopez,η αλογα οπως την λεω.

Πολυ αντιπαθητικος ειναι ο φρυδιας στο Twilight Saga.

Moνο στα trailers τον εχω δει και ειλικρινα μια σανιδα με ενα ζωγραφισμενο προσωπο εκπεμπει περισσοτερο χαρισμα και συναισθημα απο αυτον.

Υπαρχουν και μερικοι αλλοι συγχρονοι,αλλα ειναι τοσο αδιαφορι που δεν μπορω να τους φερω καν στην μνημη μου αυτη την στιγμη.

Δημοσ.

Ωραίο τοπ 10. Συμφωνώ απόλυτα με το νο.1. Nicholas Cage = ο πάτος των ηθοποιών.

Διαφωνώ για Clooney, είναι μερικές ταινίες που τον έχω λατρέψει (The Men Who Stare At Goats για παράδειγμα).

+1

Δημοσ.

Δεν ξέρω άμα το ανέφερε κανεις Jeremy Renner αλλα δεν τον μπορώ καθόλου, άσε που του κάνουν και κοντινά στα χερια του που είναι λες και τα τρώει γενικά και όχι απλά τα νύχια. Απορώ πως έπαιξε στο ΜΗ και Avengers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...