Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτός είναι τρομακτικός καλέ!!! Ο ρόλος του στο "The Dark Knight" του πήγαινε γάντι!! Εντελώς ψυχασθενικό βλέμμα! :fear:

γάντι ξε γάντι, ο Batman δεν του έριξε αρκετό ξύλο...

Δημοσ.

Τζόντι Φόστερ και Μεριλ Στριπ τις αντιπαθώ εκ γενετής και αποφεύγω ταινίες τους at any cost :mrgreen:

Σα να λες ότι αποφεύγεις Robert de Niro και Al Pacino αν μιλούσες για άντρες. Ωραίος ;)

Δημοσ.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για 'paul dano'.

Μόνο εγώ, μετά τον ρόλο του στο There Will Be Blood, δεν μπορω να τον δω σοβαρά;

Έπεσα προχθές στο trailer του Being Flynn χωρίς να ξέρω περί τίνος πρόκειται και τσουπ να και ο αντιπαθητικός! Παρ' όλα αυτά θα το δω για να αντιμετωπίσω την αντιπάθεια μου!

Δημοσ.

Προσωπικα απο αντρες με εκνευριζει απιστευτα οποισδηποτε ηθοποιος που ειναι μονοδιαστατος σε ολους του τους ρολους. Παραδειγμα Steven Seagul (αλλα αυτος ειναι αλλη περιπτωση). Tom Cruise ας πουμε υπαρχουν πολλες ταινιες που μου τη σπανε αλλα υπαρχουν και πολλες που γουσταρω ταμαλα.

Δημοσ.
Tom Cruise υπαρχουν πολλες ταινιες που μου τη σπανε αλλα υπαρχουν και πολλες που γουσταρω ταμαλα.

Αυτός είναι ένας καλός λόγος να τον αντιπαθείς περισσότερο! Γιατί λες "όχι ρε γαμώτο, αυτόν τον βλάκα βάλανε σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ταινία;" Εξαίρεση, ίσως μοναδική, το Magnolia, όπου σ' αυτή δε με χάλασε.

Δημοσ.

Προσωπικα απο αντρες με εκνευριζει απιστευτα οποισδηποτε ηθοποιος που ειναι μονοδιαστατος σε ολους του τους ρολους. Παραδειγμα Steven Seagul (αλλα αυτος ειναι αλλη περιπτωση). Tom Cruise ας πουμε υπαρχουν πολλες ταινιες που μου τη σπανε αλλα υπαρχουν και πολλες που γουσταρω ταμαλα.

Ακριβως.

Οπως ο Τοm Cruise που ειπες,Al Pacino,Harison Ford,κτλ και το 99% των συγχρονων ελληνων ηθοποιων.

Δημοσ.

δεν παω με τιποτα τον γουιλ φαρελ.δεν ειναι καλος κωμικος κατα τη γνωμη μου και ειναι και ψωνιο

δεν παω με τιποτα τον τζακ μπλακ.δεν ειναι καλος κωμικος κατα τη γνωμη μου και ειναι και ψωνιο.

δεν παω με τιποτα την παρις χιλτον.ειναι μαπα σε ολλα και ειναι και ψωνιο

δεν παω με τιποτα την τζουλια ρομπερτς.οκ μερικοι θα με πλακωσετε με αυτο αλλα .δεν θεωρω οτι ειναι τοσο ταλαντουχα οσο νομιζουν.εχει καθιερωθει να παιζει μονο σε ρομαντικες κομεντι και οποτε παει σε αλλου στυλ ταινιες τα χαλαει..το eat pray love πρεπει να ταν η χειροτερη της ταινια ως τωρα.διαβαστε κριτικες στο αμαζον και θα συμφωνισεται.εχει διαρκως τις ιδιες εκφρασεις προσωπου σε οτι ταινια παιζει.οπως η κριστεν στιουαρτ στο βλακωδες twilight.και ειναι και ντιβα

α και η κριστεν στιουαρτ...ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ;;γιατι μονο αστειο μπορω να το θεωρησω αυτο

Δημοσ.

1.Νίκολας Κέιτζ

2.Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

3.Ορλάντο Μπλούμ

4.Σβατζενέκερ

5.Κρίστιαν Μπέιλ (φυσιογνωμικά μόνο)

Με όλους τους άλλους δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πέθανα στο γέλιο με αυτά που γράφονται στην αρχή για ΝτεΝίρο και Πατσίνο. Μακάρι να υπήρχαν και τώρα τόσο καλοί ηθοποιοί. Από τους καινούριους μόνο ο Ντικάπριο σώζεται. Οι 99% από τους καινούριους έναν χαρακτήρα παίζουν σε όλη τους τη ζωή και θεωρούνται και καλοί.

Δημοσ.

1.Νίκολας Κέιτζ

2.Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

3.Ορλάντο Μπλούμ

4.Σβατζενέκερ

5.Κρίστιαν Μπέιλ (φυσιογνωμικά μόνο)

Με όλους τους άλλους δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πέθανα στο γέλιο με αυτά που γράφονται στην αρχή για ΝτεΝίρο και Πατσίνο. Μακάρι να υπήρχαν και τώρα τόσο καλοί ηθοποιοί. Από τους καινούριους μόνο ο Ντικάπριο σώζεται. Οι 99% από τους καινούριους έναν χαρακτήρα παίζουν σε όλη τους τη ζωή και θεωρούνται και καλοί.

Da fuck dood?!!!?

Δημοσ.

Πέθανα στο γέλιο με αυτά που γράφονται στην αρχή για ΝτεΝίρο και Πατσίνο. Μακάρι να υπήρχαν και τώρα τόσο καλοί ηθοποιοί.

Μια απο τα ιδια.Αστειο και να αναφερεται μονο.Να τους τη σπαει η φατσα τους το δεχομαι,αλλα να μιλανε για αταλαντοσυνη συγκεκριμενα για αυτους τους 2 ειναι τελειως wtf.

Δημοσ.

Da fuck dood?!!!?

Τι dafuk μορε; Θυμάσαι καμία ταινία του που δεν ήταν καλή και δεν έπαιξε στο 100% αυτό που έπρεπε να παίξει; Ή που ο ρόλος του ήταν ίδιος με προηγούμενη ταινία του; Εγώ μπορώ να σου πω τουλάχιστον 10 τοπ καινούριους ηθοποιούς που σε όλη τους την καριέρα έναν δύο χαρακτήρες παίζουν.

Να σου θυμίσω μερικές ταινίες του Ντικάπριο.

Inception

Shutter Island

Revolutionary Road

Blood Diamond

The Departed

The Aviator

Catch Me If You Can

Gangs of New York

The Beach

What's eating Gilbert Grape

Δημοσ.

Για την ακριβεια,οι περισσοτερες ταινιες που εχει γυρισει μετα τον Τιτανικο ειναι αξιοπρεπεστατες εως παρα πολυ καλες και ο ιδιος εχει κανει αλματα προοδου στην υποκριτικη.Παιζει με καποιους να τον σταμπαρουν απο τον Τιτανικο.

Δημοσ.

δεν παω με τιποτα την παρις χιλτον.ειναι μαπα σε ολλα και ειναι και ψωνιο

Ηθοποιούς είπαμε, όχι επάγγελματίες "παρεμπιπτόντως". Το μάμησες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...