Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως πρεπει να διαχωριστει το ενοχλητικος/αντιπαθητικος του θεματος απο το αταλαντος κλπ που βλεπω οτι ξεφευγουν μερικοι.καποιος πχ μου ζητησε τα ρεστα γιατι εβαλα στη λιστα σβαρτζενεγκερ, σταλονε,βαν νταμ και σηγκαλ.και καποιοι πχ μιλαν για τις υποκριτικες ικανοτητες του ντε νιρο, αλ πατσινο κ.α. ενω καθαρα το θεμα αναφερεται σε ενοχλητικους και αντιπαθητικους.ο αλλος δηλ μπορει να ειναι ο καλυτερος ηθοποιος αλλα εμενα πχ να μου την σπαει η φατσα του.αλλο το ενα αλλο το αλλο.αρα μπορουν ολοι να μπουν στη λιστα και κανενας να μη διαφωνησει γιατι πολυ απλα αν εμενα δεν μου λεει τιποτα η αντζελινα εσενα τι σε κοφτει?

Δημοσ.
παντως πρεπει να διαχωριστει το ενοχλητικος/αντιπαθητικος του θεματος απο το αταλαντος κλπ που βλεπω οτι ξεφευγουν μερικοι.καποιος πχ μου ζητησε τα ρεστα γιατι εβαλα στη λιστα σβαρτζενεγκερ, σταλονε,βαν νταμ και σηγκαλ.και καποιοι πχ μιλαν για τις υποκριτικες ικανοτητες του ντε νιρο, αλ πατσινο κ.α. ενω καθαρα το θεμα αναφερεται σε ενοχλητικους και αντιπαθητικους.ο αλλος δηλ μπορει να ειναι ο καλυτερος ηθοποιος αλλα εμενα πχ να μου την σπαει η φατσα του.αλλο το ενα αλλο το αλλο.αρα μπορουν ολοι να μπουν στη λιστα και κανενας να μη διαφωνησει γιατι πολυ απλα αν εμενα δεν μου λεει τιποτα η αντζελινα εσενα τι σε κοφτει?

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3740763&postcount=40

Αν και δεν επρεπε να σου μιλαω γιατι εισαι ιεροσυλος

Την Angelina βρε αθεε; :-)

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι αρκετά περίεργο πως αναφέρονται ονόματα που άνετα θα έμπαιναν σε λίστα για τους συμπαθέστερους ηθοποιούς, όπως ο Μπενίνι ή ο Ρόμπιν Γούιλιαμς.

Δημοσ.
Νομίζω ότι είναι αρκετά περίεργο πως αναφέρονται ονόματα που άνετα θα έμπαιναν σε λίστα για τους συμπαθέστερους ηθοποιούς, όπως ο Μπενίνι ή ο Ρόμπιν Γούιλιαμς.

τον μπενινι τον παω και γω με 1000.σκεφτομαι il mostro και γελαω!

Δημοσ.
Συνήθως ο Allen είναι νευρωτικός και αντιπαθής χαρακτήρας.

Καμία ταινία του δεν μπορεί να θεωρηθεί χαριτωμένη, ο τύπος είναι τελείως κάφρος και πετάει απίστευτες ατάκες.

Γι'αυτο λεω για ugly duckling

Ειναι εκεινο το ασχημο σκυλακι, το μαδημενο, βρωμικο, κακομουτσουνο που ομως λες 'αχου το κακομοιρο"...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεθάβω -το ξέρω- αλλά μου φάνηκε τόσο ενδιαφέρον ως θέμα συζήτησης... Βέβαια ο καθένας σας εδώ μέσα έχει βγάλει τρελή εμπάθεια για μερικούς ηθοποιούς αλλά αυτό έχει και την πλάκα του!

Με όσα διάβασα σε 17 σελίδες θα περίμενα να δω και το όνομα του Brad Pitt, αλλά ατύχησα. Όλοι τον συμπαθούμε. :P

Βέβαια είδα τον Morgan Freeman και έχασα λίγο το φως μου (έλεος δηλαδή βρε anterovgaltis)!

Προσωπικά σπάνια αντιπαθώ φάτσες, οπότε δεν έχω πολλά ονόματα να γράψω. Ωστόσο ο Owen Wilson που ήδη αναφέρθηκε με ενοχλεί συχνά.

Ναι είμαι γυναίκα και μου τη δίνει και ο Steven Seagal (sorry guys)!

Από γυναίκες απεχθάνομαι τη Sarah Jessica Parker και ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει ως Carrie (μαζί με τις άλλες μπαρτζόγλες).

Αυτά μου ήρθαν σε πρώτη φάση. Αν έχω αναλαμπή, θα ξαναχτυπήσω! :devil:

Σημείωση: αναφέρθηκα σε αντιπαθητικούς ηθοποιούς λόγω φάτσας και μόνο· όχι έλλειψης ταλέντου. Αν πούμε ότι θα κάνουμε λίστα αταλαντοσύνης, δε θα τελειώσω ποτέ! :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...