KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Φιλε, μολις εγινα gay με αυτο που ποσταρες
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Φιλε, μολις εγινα gay με αυτο που ποσταρες Περίμενε-περίμενε! Πάρε άλλη μία να γουστάρεις.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 i'm blind!!! OH MY GOD I'M BLIND!!! I LIVE IN THE DARK IN HEEEEEERE... ελα ρε παιδια βραδιατικα
imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 1ος στην λιστα ειναι σιγουρα ο Vin Diesel απλα αντιπαθητικος οσο δεν παει Ο Cage μου σπαει τα νευρα γενικα, αλλα σε αρκετες ταινιες εχω αντεξει να βλεπω την φατσα του και μου αρεσαν κιολας
hanzo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Προβοκάτορες ούλοι σας εδώ μέσα :mad: Καλά ρε τι της λείπει της κοπέλας??? .... ντάξ εκτός από το προφανές...λίγο σιλικόνη και αγγίζει το τέλειο
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλά ρε τι της λείπει της κοπέλας??? Χρωμα, ισως?
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 [ame] [/ame][ame] [/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=qTYheKB6axw[/ame]
Sellers Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μαζα...... άρα και ενέργεια... Πάντως στο Αιζ Γουάιντ Σατ, εμένα με άρεσε. Γενικά όχι, δεν με αρέσει.
Str Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Will Ferrell για όνομα του θεού!!! δεν πιστεύω πως κάποιος μπορεί να δώσει μισθό σε αυτό το καραγκιόζη!!! πλασάρεται για ηθοποιός αυτό το πράγμα? μα ΠΟΙΟΣ τον βλέπει???
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι αυτο το ugly duckling, oh he is sooooo cute ειναι για πολλα ξερασματαΚαι του Μπενινι και του Αλεν Συνήθως ο Allen είναι νευρωτικός και αντιπαθής χαρακτήρας. Καμία ταινία του δεν μπορεί να θεωρηθεί χαριτωμένη, ο τύπος είναι τελείως κάφρος και πετάει απίστευτες ατάκες. Ότι είναι μονοδιάστατος ως ηθοποιός είναι δεδομένο, το έχει πει και ο ίδιος. Στον Μπενίνι μπορεί να ισχύει περισσότερο αυτό που λες... είναι και Ιταλός λογικό είναι να ξεφεύγει πολύ το συναίσθημα. Προσωπικά μου είναι πολύ αντιπαθής ο Ντε Νίρο, τόσο ώστε να μην μου αρέσει σχεδόν καμία ταινία του. Ως επακόλουθο δεν μου αρέσουν και οι μαφιόζικες του Σκορτσέζε. Οι καλύτερες ταινίες του είναι αυτές που δεν έχουν βία-μαφιόζους. (π.χ The Last Temptation of Christ - After Hours). Επίσης αντιπαθητικοί ηθοποιοί, N. Cage, Travolta, Wilson bros. Εκτός συναγωνισμού και πιο αντιπαθής βέβαια είναι η Julia Roberts.
hanzo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 άρα και ενέργεια... Πάντως στο Αιζ Γουάιντ Σατ, εμένα με άρεσε. Γενικά όχι, δεν με αρέσει. Να μην σε αρέσει ούτε εσένα ούτε σε κανέναν..... είναι δικιά μουουουου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα