marantonis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καιρο ηθελα να φτιαξω ενα τετοιο τοπικ. Για να δουμε τι θα δουμε. Οι περισσοτεροι δικοι μου ειναι γνωστοι και μετριοτατοι ως αταλαντοι, αν και η ελλειψη ταλεντου δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση. Οριστε ενα Top 10 απολυτα αντικειμενικο και χωρις καμια κακια: 10. Mark Benford (Ο πρωταγωνιστης του Flash Forward. Στον αριθμο δεκα επειδη μονο εκει τον εχω δει, παρολαυτα η φατσα του, ο τροπος που μιλουσε και ο γελοιος τροπος που προσποιουταν οτι νευριαζε αρκουν για να μπει στη λιστα) 9. Julia Roberts (τοσο αδιαφορη που βαριεμαι να τη σχολιασω) 8. Τσιμιτσέλης (Για να βαλω κι εναν Ελληνα. Αταλαντος ενοχλητικος τυπος που εγινε γνωστος επειδη ειναι και καλα ομορφος. Εχει την ταση να εμφανιζεται σε καθε ελληνικη εμπορικη παραγωγη). 7. Leonardo DiCaprio (Μια σχεδον παντα μετριοτατη παρουσια με μια σαφως παντα σπαστικη μουρη. Τον τρωμε στη μαπα συχνα, ενω υπαρχουν τοσοι απειρως καλυτεροι ηθοποιοι για τους ρολους που αναλαμβανει.) 6. Owen Wilson (Αποτυχημενα αστειος χαζοκωμωδιακός τυπος. Αρκει μια φωτο για να καταλαβετε) 5. Βen Affleck (Η live action ενσαρκωση του μοτζο τζοτζο ποτε δεν θα μπορουσε να ειναι χειροτερη) 4. Αdam Sadler (80 ιδιες κωμωδιες 2 χρονια, με το ιδιο βαρετο χιουμορ, με την ιδια βαρετη ανεμπνευστη μουρη και τους ιδιους βαρετους ανεμπνευστους ρολους. Με καλυπτει και το South Park εδω.) 3. George Clooney (Ο Νικοπολιδης του Χολιγουντ. Αλλη μια περιπτωση ατομου που τρωμε στη μαπα χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο. Θα προτιμησω τη διαφημιση εξάλκο). 2. Tom cruise ( Ο γελοιος Σαιεντολογος πωςδιαολολεγεται με το βλακωδες χαμογελο διαρκειας και για αλλη μια φορα, το στυλ του γουοναμπι γοη) 1. Νicolas cage (Αν δεις μια ερμηνεια του και κυριως τις τελευταιες ειναι σαν να τις εχεις δει ολες. Λεγεται οτι το βλεμμα του μπορει να προκαλεσει στειρωση στους αντρες και ατελειωτη περιοδο στις γυναικες. Επισης μοιαζει απιστευτα με ενα φιλο του πατερα μου.)
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Leonardo DiCaprio,Βen Affleck,George Clooney,Tom cruise Μμμμ... Ζηλιάρη. Πλάκα κάνω φυσικά. Εμένα ο Κλούνει έχει μια απο τις 3 πρώτες θέσεις.
marantonis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μμμμ... Ζηλιάρη. Πλάκα κάνω φυσικά. Εμένα ο Κλούνει έχει μια απο τις 3 πρώτες θέσεις. Επισης ειναι στο τοπ (μου) των αντρων που θεωρουνται ομορφοι και: α) αδυνατω να καταλαβω το λογο. β) αδυνατω να καταλαβω το λογο που δεν φαινεται σπαστικη η φατσα τους σε οσες/οσους τους γουσταρουν. Βαλε σε αυτο και τον Bill Compton του True Blood. Βαλε και τον C. Ronaldo αν και δεν ειναι ηθοποιος (και παροτι εχει γαματο σωμα).
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εγω θα εβαζα και αντζελινα τζολι.δυο τσιμπουκοχειλα και ενα ζευγαρι βυζια μονο ειναι. για νικολας κειτζ.σχολιο ενος φιλου μου αφου ειδε το 8mm.''τον ειδες ρε τον αχρηστο πως εκανε οταν εβλεπε το snuff movie?ειναι ηθοποιος ρε αυτος?''
marantonis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εγω θα εβαζα και αντζελινα τζολι.δυο τσιμπουκοχειλα και ενα ζευγαρι βυζια μονο ειναι Δε τη θεωρω τιποτα τρομερο την τζολι, αλλα οταν παιζει σε καμια αξιολογη παραγωγη με αξιοπρεπη ρολο (Βλεπε Changeling) μια χαρα μου φαινεται. Αλλα με τραγικες επιλογες οπως ειναι η τελευταια της, μονο τραγικα πραγματα μπορουν να φανουν.
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δε τη θεωρω τιποτα τρομερο την τζολι, αλλα οταν παιζει σε καμια αξιολογη παραγωγη με αξιοπρεπη ρολο (Βλεπε Changeling) μια χαρα μου φαινεται. Αλλα με τραγικες επιλογες οπως ειναι η τελευταια της, μονο τραγικα πραγματα μπορουν να φανουν. λογω δουλειας ειδα το σαλτ.παρακατω κανω copy απο το post μου στο θεμα ''ποια ταινια μολις ειδατε'' ''μολις ειδα το salt το ειδα αναγκαστικα λογω δουλειας οποτε δεν κατηγορω τον εαυτο μου. πολλα χρονια ειχα να δω τετοια μαλακια!!!!!!!!!!!!!!μα παρα πολλα!!!!!!!!!!!! ουτε ο τζων ραμπο τα εκανε αυτα.βεβαια μια κακασχημη ανορεξικη 30 κιλα, αντζελινα τζολι μπορει με πολυ ανεση. μετα απο αυτο ο σουπερμαν και ο σπαιντερμαν δεν πρεπει να θεωρουνται επιστημονικη φαντασια.μαλλον ρεαλιστικη πραγματικοτητα ειναι! 2/10 νομιζω ειναι μια πολυ καλη βαθμολογια για μια τετοια απυθμενη μαλακια!!!!!''
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο τοπ 10. Συμφωνώ απόλυτα με το νο.1. Nicholas Cage = ο πάτος των ηθοποιών. Διαφωνώ για Clooney, είναι μερικές ταινίες που τον έχω λατρέψει (The Men Who Stare At Goats για παράδειγμα).
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 10. Mark Benford (Ο πρωταγωνιστης του Flash Forward.Μαν, Μαρκ Μπενφορντ λεγοταν στη σειρα. Τζοζεφ Φαινς λεγεται ο ανθρωπος...
isay Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εγω θα εβαζα και αντζελινα τζολι.δυο τσιμπουκοχειλα και ενα ζευγαρι βυζια μονο ειναι. Χρειάζεται κάτι άλλο;
mrpink Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Λυπάμαι που ίσως σας απογοητεύσω, γιατί θεωρείται και ιερό τέρας πανάθεμά τον, αλλά δεν έχω τίποτα χειρότερο απ' τον DeNiro. Τα τελευταία 15-20 χρόνια έχει ξεφτιλιστεί τελείως ο άνθρωπος, έχει παίξει σε ότι σαβούρα έχει κυκλοφορίσει, κάνοντας τις ίδιες γκριμάτσες, τα ίδια ηλίθια τικ (που τα βλέπω και στον DiCaprio παρεπιμπτόντως, κάτι θα έχει να κάνει ο Scorseze μ'αυτό), την ίδια και καλά εσωτερικότητα και με την ίδια βαρεμάρα μέχρι του θανατά. Οκ, είχε μερικές καταπληκτικές ερμηνείες στα 70's, ε και? Για πόσο ακόμα θα τον τρώμε στη μαπα? Έλεος
PavelX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εγω θα εβαζα και αντζελινα τζολι.δυο τσιμπουκοχειλα και ενα ζευγαρι βυζια μονο ειναι. δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.
klainmaingr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Nicolas Cage. Απλά όχι. Μετά το con air το χάος
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Λυπάμαι που ίσως σας απογοητεύσω, γιατί θεωρείται και ιερό τέρας πανάθεμά τον,αλλά δεν έχω τίποτα χειρότερο απ' τον DeNiro. Τα τελευταία 15-20 χρόνια έχει ξεφτιλιστεί τελείως ο άνθρωπος, έχει παίξει σε ότι σαβούρα έχει κυκλοφορίσει, κάνοντας τις ίδιες γκριμάτσες, τα ίδια ηλίθια τικ (που τα βλέπω και στον DiCaprio παρεπιμπτόντως, κάτι θα έχει να κάνει ο Scorseze μ'αυτό), την ίδια και καλά εσωτερικότητα και με την ίδια βαρεμάρα μέχρι του θανατά. Οκ, είχε μερικές καταπληκτικές ερμηνείες στα 70's, ε και? Για πόσο ακόμα θα τον τρώμε στη μαπα? Έλεος Μαζί με Pacino & Nicholson οι μεγαλύτερες απάτες του παγκόσμιου σινεμά θα προσθέσω εγώ. Το τρίπτυχο της αταλαντοσύνης. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2010 από DeadOrganPlayer
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μαζί με Pacino & Nicholson οι μεγαλύτερες απάτες του παγκόσμιου σινεμά θα προσθέσω εγώ. Το τρίπτυχο της αταλαντοσύνης. νομιζω ειστε λιγο υπερβολικοι! ---------- Προσθήκη στις 01:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:11 ---------- προσθετω επισης: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ Σιλβέστερ Σταλόνε Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ Στίβεν Σιγκάλ
mrpink Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μαζί με Pacino & Nicholson οι μεγαλύτερες απάτες του παγκόσμιου σινεμά θα προσθέσω εγώ. Το τρίπτυχο της αταλαντοσύνης. Ο Νicholson για να πω την αλήθεια δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, κι αυτός τυποποιημένος είναι, σε ρόλους ημίτρελου, ημιπαρανοικού είναι super αλλά δε θεωρώ ότι έχει και καμιά τρελή γκάμα. Τον Pacino όμως τον πήγαινα με τα χίλια, αλλά γέρασε κι αυτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα