Orifiel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έρχεται σε 2-3 ημέρες η gtx480 και όσο να είναι χρειάζομαι ολοκαίνουργιο κουτί. Εννοείτε λόγο κάρτας θα κοιτάξω προς πύργο μιας και πρέπει να έχει το καλύτερο δυνατό airflow. Επειδή ζω σε νησί, αγοράζω από έναν τοπικό προμηθευτή (φίλο) που συνεργάζεται με διάφορες αντιπροσωπίες και τα παίρνω σε πολύ φιλικές τιμές.. Ως τώρα είναι πιστοποιημένο ότι τα παρακάτω κουτιά μπορώ να τα πάρω antec, enermax, corsair, αύριο θα μπει παραγγελία. Αλλά έκανα ερώτηση αν συνεργάζεται και με cooler master - thermaltake. Παρακάτω είναι αυτά που έχω ξεχωρίσει με μια παρατήρηση στα corsair που δεν έχουν παρά πολύ καλό airflow αντιθέτως έχουν πολύ καλή ποιότητα γενικότερα σαν σύνολο. Τα κουτιά από την παρακάτω λίστα που έχουν τεράστιο ανεμιστήρα στο πλάι να χτυπά την κάρτα είναι τα 2 αντεκ και το ενερμαξ. Το ενερμαξ παίρνει 2χ250mm στο πλαι. http://www.skroutz.gr/s/288127/Corsair-Graphite-600T.html http://www.skroutz.gr/s/271006/Corsair-Corsair-Obsidian-700D.html Antec Twelve Hundred Antec p193 Enermax Uber Chackra Εύχομαι να βρω άκρη με το coolermaster και να πάρω το half X να τελειώνει η υπόθεση, αύριο το μεσημεράκι θα ξέρω. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Το ποιο προσεγμένο με ηχομονωτικό πλαϊνό καπάκι, ίσως είναι το p193. κλικ για ρεβιου
Orifiel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τελικά αν και καμιά απάντηση.. λολ, θα χτυπήσω ένα lanboy air η το dark fleet και τον Φεβρουάριο θα πάρω και ένα thermaltake η coolermaster για το 2ο καλό pc. Απλά αυτό που έχω τώρα (λίγο παλιό) και το καινούργιο mobo-ram-cpu όταν έρθουν τα νέα μεσα στον Απρίλιο.. Εύχομαι να γνωρίζει κάποιος πέρα από την αντιπροσωπεία dionic αν υπάρχει διαθεσιμότητα για να μάθω και πόσα κοστίζει το lanboy air, αξίζει διότι φαίνετε πολύ περίεργο αλλά πολύ εργονομικό? Εννοείτε θα το φουλάρω με 15 ανεμιστήρες (Αποφεύγεις στο να μπει σκόνη με αυτό το τρόπο. ).. η κάρτα θα είναι σταθερή 10 βαθμοί χαχαχα…
xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το p193 δεν πέζεται πολύ φοβερό κουτί και όντος από ηχομόνοση φαίνεται να είναι οκ....
Orifiel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αα αυτό βοηθά την κατάσταση, να είσαι καλά. Φαίνετε σοβαρό κουτί από έξω, το μόνο που δεν έχει είναι παράθυρο για το κουλερ, αλλά μικρό το κακό, πόσα κουλερ θα αλλάξω. Για το dark fleet έχεις κάποια άποψη? Τα έχει όλα με την διαφορά ότι δέχεται μέχρι standard ATX. Βλέπω κάποια ρεβιου στο youtube και περισσότερο σκεπτόμουν αυτά τα 2 κουτιά. Το twelve hundred δεν έχει από ότι είδα τρύπες για τα καλώδια και θέλω τουλάχιστο να έχει αυτό το πράγμα."] review
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.