barrcode Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα μολις εβαλα συνδεση forthnet και μου φερανε ενα router thomson tg585. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να παιξω dota μεσω garena και laggαρω σαν "σκυλι".Εχω απενεργοποιησει firewall τα παντα και παλι εχω προβλημα. Η συνδεση μου ειναι κομπλε,δηλαδη κατεβαζω κανονικα,δεν πεφτει το ιντερνετ,κανω speedtest 10000ρικα,κανω pingtest ολα οκ. Λογικα κατι πρεπει να παιζει με το ρουτερ.Προσπαθω να ανοιξω ports συμφωνα με το site portforward αλλα μετα απο λιγη ωρα στην σελιδα του ρουτερ σβηνονται τα ports. Πηρα τηλεφωνο την forthnet και μου ειπε οτι ειναι ολα οκ με την συνδεση αλλα θα κανουμε ενα reset για καλο και για κακο,αλλα και παλι κολλαει. Επισης και τα γραφικα κατεβασα και παλι κολλαει.Λογικα εφοσον δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο firewall ή antivirus δεν θα επρεπε να ανοιξω ports,ετσι δεν ειναι? Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω.Γνωριζει κανεις τιποτα περι του θεματος?
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 a.ta ports ειναι ασχετα με το firewall.πρεπει να τα ανοιξεις.β.κανε firmware update Στο ρουτερ με το firmware Που δινει η forthnet στο site της.επισης αφου κανεις τα port forward μετα πηγαινε σε command prompt και γραψε telnet 192.168.1.254 username Administrator me a κεφαλαιο password τιποτα και μετα saveall kai enter για να στα σωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.