michaelcom Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Το ξερω το σιγουρα θα υπαρχει αυτο το θεμα στο forum........... αλλα θελω καποια συγκεκριμενα πραγματα. Θελω να μου πειτε ενα προγραμμα για να κανει Video editing (μονταζ,audio swap,cut,κα.) Το οποιο να: μην ειναι αργο και κολαει το pc ειναι ευχρηστο μην ειναι πολυ περιπλοκο εχει δυνατοτητες και να μην ειναι ενα απο αυτα: Adobe premier windows movie maker(ειναι απλο γρηγορο αλλα δεν εχει δυνατοτητες) Αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα....
GusBabis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 το VEGAS ειναι ενα καλο προγραμμα και το EDIUS της canopus λιγο πιο βαρυ το Avid Xpress Pro που εγω θεωρω the best of the best πιο επαγγελματικο προγραμμα
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ο Avid και το Final Cut Pro ειναι τα επαγγελματικα προγραμματα που χρησιμοποιουν οι μοντερ. Προτεινω και εγω xpress Pro, απλα αν δεν εχεις δουλεψει εστω Premiere δεν θα βγαλεις ακρη. Καλο θα ειναι να δεις και καποια tutorials Τα ιδια και με το Edius. Για μενα , δεν μπορεις να ζητας να μην ειναι περιπλοκο. Θα ειναι σιγουρα στην αρχη. Ειδικα τα semi-pro και pro προγραμματα ειναι δυσκολα.
michaelcom Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ο Avid και το Final Cut Pro ειναι τα επαγγελματικα προγραμματα που χρησιμοποιουν οι μοντερ.Προτεινω και εγω xpress Pro, απλα αν δεν εχεις δουλεψει εστω Premiere δεν θα βγαλεις ακρη. Καλο θα ειναι να δεις και καποια tutorials Τα ιδια και με το Edius. Για μενα , δεν μπορεις να ζητας να μην ειναι περιπλοκο. Θα ειναι σιγουρα στην αρχη. Ειδικα τα semi-pro και pro προγραμματα ειναι δυσκολα. Ξερω να χειριζομαι premiere απλα θελω να βαλω ενα τετοιο προγραμμα στο λαπτοπ μου και θελω να ειναι αρκετα ελαφρυ ωστε να το σηκωνει......
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δες τα AVS Video editor ή Magic movie maker
GusBabis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 micos000 δεν το ξερω το AVS τι λεει το εχεις δουλεψει????
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εγώ δουλεύω με το premiere αλλά απ΄ ότι είδα και διάβασα για τα παραπάνω είναι στην κατηγορία απλού χρήστη, πιο πάνω από το movie maker και πιο κάτω από το pinnacle studio. Αφού όμως χειρίζεσαι ήδη το premiere γιατί δεν κοιτάς μια παλαιότερη έκδοση που να μην έχει όλα τα καλούδια της cs; Έχω έναν p4 1.5 με 1GB ram και VGA geforce 400MX που τρέχει το premiere 6.50 με πολύ καλές επιδόσεις. Φυσικά στο rendering ψιλοσέρνεται λόγω επεξεργαστή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε γι' αυτό μέσω άλλου προγράμματος video editing. Αν θέλεις όμως να δουλεύεις και άλλες μορφές πέρα από avi και mpeg (π.χ. mkv, mp4, mov κτλ) τότε δεν θα σου κάνει δουλειά.
GusBabis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 α οκ καταλαβα micos. εγω παντως με το sony vegas μια φορα μονταρα μια μικρη ρεκλαμα σε λαπτοπ μια χαρα πηγε αλλα ηταν απλο cut2cut και το σηκωσε τσεκαρε το και το vegas
michaelcom Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 λοιπον το avs ειναι πολυ καλο οντως δουλεβει τελεια. Πολυ βασικο και ελαφρυ.....οτι πρεπει για το λαπτοπ.(στον σταθερο μου δουλεβω premiere αλλα το λαπτοπ ουτε το ονομα δεν σηκωνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.