Προς το περιεχόμενο

1090t πρόταση για μνήμες

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το έχω πάρει απόφαση (90%) πάω για 1090τ και crosshair 4, πέστε καμιά μνήμη που να δουλεύει καλά με τη μητρική, εννοείται θα κάνω overclock, χρειάζομαι μνήμη με υψιλή συχνότητα? νομίζω όχι μια και το cpu είναι unlocked, ή κάνω λάθος? ΄δωστε προτάσεις για κάτι που δουλεύει σίγουρα

Επίσης δεν νομίζω να απογοητευτώ από τις επιδόσεις από q9550 στα 4g, αν πιάσω 4 g και στον 1090τ (νομίζω ότι έιναι εύκολο αφού είναι ξεκλειδωτος) εσείς τι λέτε?

ο 1075 δεν είναι unlocked έτσι?

Τέλος αγοράζω am3 bracket για H50 η corsair άρχισε τα καλά του πλαισίου= αναμένεται σύντομα λολ!

Δημοσ.

Κάπου στα 3,6 – 3,8 θα έχεις καλή απόδοση / watt για μόνιμο και καθημερινό OC.

Παραπάνω δε νομίζω ότι αξίζει για κάθε μέρα – παρά μόνο όποτε σου χρειάζεται λ.χ. benchmarking.

RAM, ΙΜΗΟ προτίμησε timings και όχι για MHz.

Δημοσ.

Επίσης δεν νομίζω να απογοητευτώ από τις επιδόσεις από q9550 στα 4g, αν πιάσω 4 g και στον 1090τ (νομίζω ότι έιναι εύκολο αφού είναι ξεκλειδωτος) εσείς τι λέτε?

Εγώ έχοντας τον Q9505 (σαν τον δικό σου με λιγότερη cache) αλλά και τον 1090T σου λέω να μην περιμένεις κραυγαλέες διαφορές μεταξύ τους.

Αν φτιάχνεις 2ο pc οκ, αν αντικαθιστάς τον 9550 όμως με τον 1090Τ δεν έχει κανένα νόημα όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...