dpkatsa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα cd αυτοκινήτου sony και δεν έχω τον τετραψήφιο κωδικό ασφαλείας pin. Ξερει κανείς πως μπορώ να το ξεκλειδώσω?
alexioualexios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 να το πας στο σέρβις. σε λιγότερο από 20'' θα το έχεις να παίζει.
dpkatsa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 να το πας στο σέρβις.σε λιγότερο από 20'' θα το έχεις να παίζει.[/ Εννοείς να το παω στο σερβις της sony? γιατι το πηγα στο συνεργειο και μου είπαν οτι δεν γινεται.
alexioualexios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ναι πρέπει να το πας στο επίσημο σέρβις του. Θα στο ανοίξουν γρήγορα. Και δώσε και ένα χαρτζηλίκι. Αααααα άφησε το πάνω στο αυτοκίνητο και μη τους το πας στα χέρια γιατί θα νομίζουν ότι είναι κλεμμένο... Εγώ είχα δώσει ένα KENWOOD στο σέρβις να μου αλλάξουν ένα σερβομηχανισμό και ξέχασα να τους πω τον κωδικό. Όταν τους τηλεφώνησα μετά από 2 ώρες μου είπαν ότι δε χρειάζεται ο κωδικός και να περάσω να το πάρω... Σιγά να μη κολλούσαν τα σέρβις σε ένα κωδικό εργοστασιακό. Γράψε αν θες το μοντέλο μπας και βρω κάτι...
isay Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 dpkatsa κάνε μια βόλτα απο το service της sony και όλα θα γίνουν σε χρόνο dt. Επίσης άλλαξε τον τίτλο του μηνύματος σου, γιατί στον τίτλο ρωτάς πως θα κλειδώσεις, ενώ στο κυρίως κέιμενο πως θα το ξεκλειδώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.