salmador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει τον παρακαλω πολυ να μου πει την γνωμη του. Εχω εναν seagate 1,5tb εξωτερικο δισκο και μου επεσε απο τα χερια..... Αποτελεσμα να μην εμφανιζει το γνωστο εικονιδιο της seagate στις μοναδες σκληρων δισκων παρα μονο το ''τοπικος δισκος (Ε):'' και φυσικα να μην ειναι προσπελασιμος. Μετα απο λιγο μου λεει πως πρεπει να διαμορφωσω τον δισκο μου αν θελω να τον χρησιμοποιησω. Πατοντας ιδιοτητες στον δεσμευμενο και ελευθερο χωρο μου βγαζει 0byte. Στο υλικο ομως μου το εμφανιζει κανονικα σαν ''seagate desktop usb device'' μαζι με τον εσωτερικο σκληρο δισκο και το DVD rom. Οπως καταλαβαινετε εχω παθει πολλαπλα εγγεφαλικα καθως ειναι ο δισκος που εχω ολα μου τα αρχεια (περιπου 1,3τβ). Καθε βοηθεια η ιδεα καλοδεχουμενη. Εχω ακουσει και διαβασει για data recovery, chkdsk και διαγννωστικα αλλα δεν ξερω τι να πρωτοκανω και με ποια σειρα μηπως και επιβαρυνω το υπαρχων προβλημα. Ευχαριστω εκ των προτερω
profi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 απο ήχους πως τα πάει?έχει αποκτίσει νέο ρεπερτόριο κλακα κλούκα τσίκι τσίκι κ τέτοια? ή γουργουρίζει κανονικά?
salmador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 απο ήχους πως τα πάει?έχει αποκτίσει νέο ρεπερτόριο κλακα κλούκα τσίκι τσίκι κ τέτοια?ή γουργουρίζει κανονικά? οχι κατι περισσοτερο απο τα συνηθισμενα. γουργουριζει οπως παντα.
profi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 θετικό...επίσης θετικό το οτι τον κουτσοβλέπεις σε περιβάλλον windows...μάλλον την έχει ακούσει η θήκη του....ξεχνάς την όποια εγγύηση(που μάλλον την έχεις ήδη ξεχάσει αν φαίνεται το χτύπημα),ψάχνεις σε κανένα youtube πως ανοίγει η θήκη,τον βάζεις σε ένα pc σαν εσωτερικόκ από εκεί...μπορεί να φαίνονται όλα κανονικά....μπορεί να χρειαστείς διεργασίες ανάκτησης δεδομένων!σίγουρα θα χρειαστείς 2ο δίσκο για τα δεδομένα κ στις 2 περιπτώσεις...είτε είναι οκ ο αλεξιπτωτιστής δίσκος που απλά θα τα περάσεις κ στον νέο για να σου γίνει μάθημα οτι πολύ σημαντικά αρχεία πάντα 2 κ 3 φορές back up σε διαφορετικούς δίσκους...είτε για να κάνεις την ανάκτηση!αυτά στα γρήγορα πρίν με μαλώσει ο wash που του παίρνω τα λεγόμενα κάνε αυτά κ βλέπουμε...κ μέχρι να τα κάνεις ΔΕΝ τον δουλεύεις....ούτε καν στο ρεύμα!
evoracing Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια μια ΒΟΗΘΕΙΑ σε αφτο το θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=416759
salmador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 θετικό...επίσης θετικό το οτι τον κουτσοβλέπεις σε περιβάλλον windows...μάλλον την έχει ακούσει η θήκη του....ξεχνάς την όποια εγγύηση(που μάλλον την έχεις ήδη ξεχάσει αν φαίνεται το χτύπημα),ψάχνεις σε κανένα youtube πως ανοίγει η θήκη,τον βάζεις σε ένα pc σαν εσωτερικόκ από εκεί...μπορεί να φαίνονται όλα κανονικά....μπορεί να χρειαστείς διεργασίες ανάκτησης δεδομένων!σίγουρα θα χρειαστείς 2ο δίσκο για τα δεδομένα κ στις 2 περιπτώσεις...είτε είναι οκ ο αλεξιπτωτιστής δίσκος που απλά θα τα περάσεις κ στον νέο για να σου γίνει μάθημα οτι πολύ σημαντικά αρχεία πάντα 2 κ 3 φορές back up σε διαφορετικούς δίσκους...είτε για να κάνεις την ανάκτηση!αυτά στα γρήγορα πρίν με μαλώσει ο wash που του παίρνω τα λεγόμενα κάνε αυτά κ βλέπουμε...κ μέχρι να τα κάνεις ΔΕΝ τον δουλεύεις....ούτε καν στο ρεύμα! φιλε profi το παθημα μαθημα.... νομιζα οπως πολλοι πως δεν θα συμβει σε εμενα(!!!!!!!!!!!!) σ' ευχαριστω πολυ. μακαρι το προβλημα να ειναι στο case. ενα chkdsk θα εκανε λες τιποτα?
dimitris__ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Το check disk πρέπει να είναι το πρώτο που τρέχεις σε δίσκο, εφόσον σου εμφανίζει drive letter. τρέξε το με τσεκαρισμένο το surface scan για να δεις αν έχεις bad sectors.
salmador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Το check disk πρέπει να είναι το πρώτο που τρέχεις σε δίσκο, εφόσον σου εμφανίζει drive letter. τρέξε το με τσεκαρισμένο το surface scan για να δεις αν έχεις bad sectors. ενοεις να ειναι τσεκαρισμενο το ''ανιχνευση και ανακτηση κατεστραμμενων τομεων δισκο''?
profi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 με 1.3 πληρότητα από τα 1.5 δεν θα έτρεχα check disk...να κάνει τι? επίσης αν δεν είμαστε σίγουροι οτι ο δίσκος είναι καλά στην υγεία του,δεν τον παιδεύουμε...αφήνουμε τα μόνα ζόρια να είναι της ανάκτησης! γνώμη μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.