Προς το περιεχόμενο

Pros tous filous tou stoiximatos

loki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

νομίζω ότι το ποιος έχει διά8εση και όρεξη αλλά και μεράκι να καθήσει να ψάξει και να συγκρίνει και κατ' επέκταση να έχει καλά προγνωστικά μπορεί να φανεί μέσα στο site του.

Για τον λόγο αυτό νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος διαμάχης παιδιά.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει αυτό που θέλει βλέποντας τις επιτυχίες του καθενός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως παιδιά σκεφτόμενος σαν χρήστης δεν θα στηριζόμουν μόνο σε ένα site για τις επιλογές μου στο παιχνίδι.

ʼλλωστε οι γνώμες είναι διαφορετικές ανάλογα με αυτούς που προτείνουν τα προγνωστικά τους, μην ξεχνάμε οτι κανένας δεν κάνει την Πυθεία για να προβλέψει, όλοι μελετάνε και βλέπουν στατιστικά τις αποδόσεις των ομάδων (οι οποίες πολλές φορές έχουν στείλει στον κουβά κόσμο, με τις απότομες αλλαγές τους στις επιδόσεις τους).

Συνεπώς ο σωστός παίκτης πρέπει να παίρνει απο παντού ιδέες και να κάνει μόνος του τις επιλογές του.

Δεν νομίζω οτι είναι σωστό να κατηγορούμε τα Sites και τους συντάκτες τους, και εγώ έχω πάει κουβά και δεν κατηγόρησα κανένα !

Σε τελική ανάλυση επιλογή μου ήταν να παίξω κάτι και έχω εγώ την ευθύνη, όχι ο "χ" συντάκτης του "ψ" Site, ας είμαστε πολιτικά σωστοί ρε παιδιά.

Με εκτίμηση,

Webmaster του Bet4all.gr

Den 8a prepei na mas endiaferoun ta prognwstika pou dinei o ka8enas,giati ta $$$ einai dika mas kai kaneis den 8a xalastei se periptwsh pou ta xasoume.Ta hits tous endiaferoun sto site tous.Kai gia na ta paroun auta ta hits,emena me endiaferei na exoun PLHROFORIES.As grafoun ta teleutaia nea twn omadwn kai 8a apofasisw monos mou ti kai pws 8a paiksw.

Kai enw exw asxolh8ei arketa me to 8ema,ena(ante 2 to poly) mono Ellhnika sait parexoun enhmerwsh gia tous agwnes tou stoixhmatos.(diafhmish den prokeitai na kanw se kanenan)

Εχεις δίκιο, γι' αυτό όσοι έγραφαν ξερά προγνωστικά με σκέτα σημεία έχουν φύγει απο το Bet4all.gr.

Το κακό όμως είναι οτι δύσκολα θα βρείς κόσμο να γράψει για το ψώνιο του, εγώ τουλάχιστον έχω λάβει αρκετά mail απο επίδοξους συντάκτες οι οποίοι μόλις μάθαινανε οτι θα παρέχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, φεύγαν τρέχοντας.

Όποτε ας μην είμαστε πλεονέκτες, στο bet4all εδώ και εξι μήνες παλεύουμε να οργανώσουμε τα θέματα τους συντάκτες και το υλικό μας, προτάσεις συνεργασίας απο αξιόλογα άτομα έχουν γίνει και αξιολογούνται ανάλογα.

Τουλάχιστον εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα να προσφέρουμε όσο το δυνατόν πληρέστερη πληροφορία (δεν θα αναφέρω επιτυχίες γιατι όσοι δεν πιστεύουν μπορούν να δούν τι γίνεται απο τις σχετικές περιοχές).

Αυτό όμως που σχεδόν κανένας χρήστης δεν κάνει, είναι να μας πεί τη γνώμη του, τι θέλει να δεί στο Site ? Τι τον ενδιαφέρει ? Όλοι μπαίνουν για τα προγνωστικά στο άρπα-κόλα και βγαίνουν (ισα-ισα να συμπλήρώσουν το κουπόνι). Δεν γίνεται έτσι όμως, εμείς περιμένουμε απο τον κόσμο να προτείνει και αν θέλει να πάρει μέρος στην κοινότητα.

Αν ξέρατε μόνο τι δουλειά έχει ένα Site για να φτιαχτεί, να οργανωθεί και να λειτουργήσει σωστά, θα καταλαβαίνατε οτι όλα δεν γίνονται με το χτύπημα των δακτύλων.

Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση οτι τα Sites αυτά βγάζουν χρήματα, ε λοιπόν σας λέω οτι δεν υπάρχει η "μεγάλη κονόμα" που νομίζεται, ακόμα και τα Live-Scores με SMS έχουν εντελώς αστείες αποδόσεις κέρδους (άσε που κάνεις 3-4 μήνες να πληρωθείς και στο τέλος είναι ψίχουλα), ευτυχώς δεν ζημειώνεται κανείς απο αυτό. Όσο για τις διαφημίσεις, ρίξτε μια ματιά στο Betaholics και διαβάστε για το πως ένα Site μπορεί να επιβιώσει, ή θα γίνει συνδρομητικό ή θα βάλει διαφημίσεις (απο τις οποίες αυτές που αφορούν Books πολλές φορές μας κλέβουν).

Αυτά όσον αφορά ένα μικρό τμήμα του παρασκηνίου που δεν γνωρίζετε.

Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε συζήτηση και θα ήθελα να σταματήσω να στέλνω στο Forum αυτό τις απόψεις μου.

Όποιος θέλει ας μου στείλει e-mail (δείτε πιο κάτω).

Δεν θέλω να θεωρήθεί έναρξη ενός flame αυτη η απάντηση μου και δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε αυτό το μήνυμα,

[email protected]

Τέλος καλό - όλα καλά.

Τελικά νομίζω ότι είναι καλό να υπάρχουν για το κάθε τι πολλά site με διαφορετικό χαρακτήρα.

Φίλε μου kraft αυτό που λες είναι απολύτως σωστό και σεβαστό. Όμως είναι λίγο δύσκολο να γίνεται η "δημοσιογραφική" δουλειά απο όλα τα site γιατί τα περισσότερα εξ' αυτών είναι καθαρά προσωπικές δημιουργίες που είτε προέρχονται απο την αναζήτηση "εισοδήματος" είτε απο προσωπικό μεράκι-δουλειά-ενασχόληση. Δεν νομίζω ότι είναι κακό να δημιουργούνται κοινότητες οι οποίες έχουν κοινές ασχολιές και ενδιαφέροντα και σιγά-σιγά μέσα απο ομαδική δουλειά γίνεται και αυτό που λες.

Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...μπορεί να κάνω και λάθος.

Μπορεί κάποιος (και έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις) να είναι γνώστης και να ασχολείται αρκετές ώρες για να βγάλει προγνωστικά αλλά να μην έχει να διαθέσει άλλες τόσες ώρες για να εξηγήσει το σκεπτικό του. Νομίζω ότι δεν είναι κακό να επιλέξεις αν θα τον ακολουθήσεις ή όχι απο τη στιγμή βεβαίως που θα σου παρουσιάζει και θα σου διαθέτει το ιστορικό του δηλ. τι έχει παίξει και πόσο έχει παίξει ώστε να μπορείς να τον αξιολογήσεις.

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...