Προς το περιεχόμενο

Καλώδιο ήχου για macbook pro

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Θέλω να συνδέσω κάτι ηχεία στο MBP, αλλά ως γνωστόν υπάρχει μόνο μια έξοδος. Με το μικρόφωνο τι θα παιχτεί;

Πως θα συνδέω τo headet που θα θέλω να χρησιμοποιώ κάποιες φορές;

(τα ηχεία έχουν 2 εισόδους / εξόδους )

Δημοσ.

silverthan αν έχεις το 13αρι macbook pro έχει μια θύρα Combined headphone/line in

Οι Combined θύρες απαιτούν ειδικό αρσενικό βύσμα όπως πχ ΑΥΤΟ (πρόσεξε ότι το βύσμα έχει 4 διαμερίσματα και ότι 3). Ευτυχώς για σένα υπάρχουν έτοιμες λύσεις στην αγορά και δεν πρέπει να φτιάχνεις custom καλώδια. Ενδεικτικά χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό ή αυτό ή μπορείς να κάνεις μια βόλτα απο κάποιο σοβαρό μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη (καλώδια, βύσματα,κλπ ΟΧΙ τηλεοράσεις και κουζίνες) και να ρωτήσεις αν έχουν κάτι.

Εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο. Στο manual και συγκεκριμένα στη σελίδα 54 (το έχεις κοιτάξει καθόλου; ) γράφει:

If an audio device plugged into the audio port isn’t working

Choose Apple () > System Preferences, and open Sound preferences. Specify whether

you want the port to be used for audio input or audio output.

Note: If you’re running Windows on your MacBook Pro, the port supports only audio

output.

το οποίο ΜΠΟΡΕΙ να σημαίνει ότι δεν γίνεται να δουλέυει ταυτόχρονα input και output. Μόνο με δοκιμές θα βγάλεις άκρη και μήπως θα πρέπει να σκεφτείς και μια τετοια λύση;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ψάξιμο isay.

Το εχω δει αυτό που λες στις ρυθμίσεις, δε ξέρω τι παίζεται ακριβώς. Λογικά θα δουλεύει το ενσωματωμένο mic αν βάλεις πάνω ηχεία.

Θα αρχίσω τις δοκιμές και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

το οποίο ΜΠΟΡΕΙ να σημαίνει ότι δεν γίνεται να δουλέυει ταυτόχρονα input και output. Μόνο με δοκιμές θα βγάλεις άκρη και μήπως θα πρέπει να σκεφτείς και μια τετοια λύση;

Στο 15άρι μου, συνδέω το handsfree του iPhone και δουλεύει ταυτόχρονα I/O (δοκιμασμένο με Skype).

Μήπως αναφέρεται μόνο στα Windows και το γενικεύει "just in case";

Δημοσ.
Στο 15άρι μου, συνδέω το handsfree του iPhone και δουλεύει ταυτόχρονα I/O (δοκιμασμένο με Skype).

Μήπως αναφέρεται μόνο στα Windows και το γενικεύει "just in case";

Το κείμενο που είχα γράψει ειναι αντιγραφή απο το manual του macbook 13αρι και ΑΝ δεν δούλευε ταυτόχρονα (για αυτό έβαλα ΜΠΟΡΕΙ με κεφαλαία), μια εναλλακτική λύση ειναι ο usb adaptor.

Δεν έχει καμία σχέση με windows

Δημοσ.
Το κείμενο που είχα γράψει ειναι αντιγραφή απο το manual του macbook 13αρι και ΑΝ δεν δούλευε ταυτόχρονα (για αυτό έβαλα ΜΠΟΡΕΙ με κεφαλαία), μια εναλλακτική λύση ειναι ο usb adaptor.

Δεν έχει καμία σχέση με windows

OK. Clear.....!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...