Προς το περιεχόμενο

windows 7 ultimate key - τιμη 30 ευρω

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πω και εγώ την αμαρτεία μου ότι εβαλα απο ενα ISO που βρήκα, τα win 7(utimate) εδώ και 7-8 μήνες και πανε μια χαρά. Κανω και κανονικά update και δεν είχα προβλημα, τα εχω δώσει και σε άλλον που και σε αυτον πανε ΟΚ. Χωρίς να κάνω τιποτα απο αυτά που λέγατε παραπάνω. Λέτε να το έχει καταλαβει η microsoft? Αρχιζω να ιδρώνω μόνο που σκέφτομαι οτι θα ξαναβάλω VISTA που τα έχω ΟΕΜ..

Δημοσ.

Εγω με το ιδο original dvd εχω κανει εγκατασταση σε δυο υπολογιστες.Στον δευτερο που δεν δεχοταν το key εκανα τηλεφωνικη ενεργοποιηση μια χαρα.Και τα δυο δουλευουν με τα update κανονικα και τα βλεπει σαν γνησια.

Δημοσ.
Σου τα έχει ως activated;

ναι μου λέει ότι ειναι ενεργοποιημένα στην Χ έκδοση με Χ κλειδί. Στο κλειδί έχει και ΟΕΜ μέσα του στιλ χχχχχ-ΟΕΜχ-χχχχχ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειπα να μην ανοιξω θεμα και να ρωτησω καλυτερα εδω.

(Αν και η ερωτηση αφορα το office και οχι windows).

http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.MS-OFFICE-HOME-STUDENT-2007-GR-3-Adeies-ETOIMOPARADOTO.95819.html

Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι νομιμο το αντιτυπο που θα παρω;

Είναι νομιμότατο.

Από το ίδιο κατάστημα έχω πάρει το ίδιο προϊόν την 19 Οκτ 2010 στην ίδια τιμή.

Το εγκατέστησα σε 3 υπολογιστές και λειτουργεί κανονικότατα.

Βέβαια έχω ένα θέμα με το menu των office 2007 το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το menu των 2003 αλλά αυτό είναι άσχετο με την άδεια χρήσης.

Δημοσ.

δεν μου λέτε, εάν μου στείλει κάποιος πχ απο το εμπάι ένα κλειδί (θεωρητικά γνήσιο), το εγκαταστήσω κανονικά, όλα καλά, αναβαθμήσεις κτλπ, και μετά απο 3 μήνες ο ίδιος κωδικός δοθεί και σε έναν άλλον, τί γίνεται? ακυρώνονται και τα δύο κλειδιά? ή μήπως μόνο ο δεύτερος χρήστης γιατί θεωρήτε πως παρανόμισε?

Δημοσ.

δεν μου λέτε, εάν μου στείλει κάποιος πχ απο το εμπάι ένα κλειδί (θεωρητικά γνήσιο), το εγκαταστήσω κανονικά, όλα καλά, αναβαθμήσεις κτλπ, και μετά απο 3 μήνες ο ίδιος κωδικός δοθεί και σε έναν άλλον, τί γίνεται? ακυρώνονται και τα δύο κλειδιά? ή μήπως μόνο ο δεύτερος χρήστης γιατί θεωρήτε πως παρανόμισε?

Το κλειδί μπαίνει σε black list οπότε και οι δυο+ χρήστες χάνουν τα πλεονεκτήματα

Δημοσ.

Είναι νομιμότατο.

Από το ίδιο κατάστημα έχω πάρει το ίδιο προϊόν την 19 Οκτ 2010 στην ίδια τιμή.

Το εγκατέστησα σε 3 υπολογιστές και λειτουργεί κανονικότατα.

Βέβαια έχω ένα θέμα με το menu των office 2007 το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το menu των 2003 αλλά αυτό είναι άσχετο με την άδεια χρήσης.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Στέλνουν και dvd με το πρόγραμμα ή μόνο τους serial;

Για το menu του 2003 δες εδω:

http://www.addintools.com/english/menuoffice/

Edit: Αν χρησιμοποιήσεις αυτή την έκδοση σε laptop που δουλεύεις στο σπίτι και στο γραφείο θεωρείται παράνομο;

Απ' ότι βλέπω οι εκδόσεις αλλάζουν με βάση τα πρόγραμματα που περιέχει η κάθε έκδοση, αλλά στο site της microsoft δεν βρήκα να αναφέρει τίποτα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Στέλνουν και dvd με το πρόγραμμα ή μόνο τους serial;

Για το menu του 2003 δες εδω:

http://www.addintools.com/english/menuoffice/

Edit: Αν χρησιμοποιήσεις αυτή την έκδοση σε laptop που δουλεύεις στο σπίτι και στο γραφείο θεωρείται παράνομο;

Απ' ότι βλέπω οι εκδόσεις αλλάζουν με βάση τα πρόγραμματα που περιέχει η κάθε έκδοση, αλλά στο site της microsoft δεν βρήκα να αναφέρει τίποτα.

Στέλνουν το κουτί που έχει στην foto του site το οποίο έχει dvd, serial και κάποια έντυπα.

Μπορείς να το εγκαταστήσεις με το συγκεκριμένο serial σε 3 υπολογιστές.

Δημοσ.

από τα win NT και μετά όλα τα παράνομα αντίγραφα που κυκλοφορούν είναι από κλεμμένες open licenses ;)

ποιος ξεχνάει το αθάνατο FCKGW των xp που βγήκε πριν τα xp?

απ'εξω το θυμαμαι αυτο :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...