Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 υπάρχει και το MSDN/Technet thomasG4 που κατεβάζεις ότι έκδοση θες
The_Judas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εγώ για την δουλειά μου, με τιμολόγιο κτλ Τα συγκεκριμένα από το ebay μη μου πεις ότι τα πήρες και με τιμολόγιο;
Chris_85 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Eγω γιατι απλα κατεβασα ενα win7 απο τορρεντ, εκανα update τα (αυθεντικα) βιστα, και κανω μια χαρα αναβαθμισεις στα 7?
weirdo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τα συγκεκριμένα από το ebay μη μου πεις ότι τα πήρες και με τιμολόγιο; όχι φιλε μου τα συγκεκριμένα τα πήρα για το pc μου το pc του αδερφού μου k το pc ενός φίλου μου, για την δουλειά μου είχα κάνει προπαραγγελία από το amazon πριν βγούν τα seven k φυσικά ζήτησα και τιμολόγιο το οποιο μου ήρθε
keeper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδια μολις ελαβα τον φακελο με το κλειδι. Δεν υπαρχει πουθενα αυτοκ/το με το κλειδι. Οι τυποι μου στειλαν μια Α4 που γραφει τα εξης: Το Κλειδι για τα windows 7 ultimate greek ειναι το: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Eυχαριστουμε για την προτιμηση σας. Στην αποδειξη γραφει μονο το ποσο και δεν αναφερει τπτ στην περιγραφη προιοντος (Οποτε δεν καλυπτει την εφορια σε τυχων ελεγχο). Απ΄οτι φενεται πρεπει να ειναι MSND Key. Ελπιζω μονο να μην το εχουν δωσει και σε αλλον γιατι θα εχουμε προβλημα.
keeper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το απογευματακι θα ποσταρω τα αποτελεσματα της ενεργοποιησης. Ελπιζω ολλα να πανε καλα.
telis_petsotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Eγω γιατι απλα κατεβασα ενα win7 απο τορρεντ, εκανα update τα (αυθεντικα) βιστα, και κανω μια χαρα αναβαθμισεις στα 7? πως τα εκανες update τα βιστα; μεσω φορματ με την πρωτη επιλογη φανταζομαι οπως κ εγω καποτε για να παιζω κανα παιχνιδακι περα απο τα λινουξ. λογικα δε θα σου ζητησε καποιο κλειδι κατα την "αναβαθμιση" (γιατι γι'αυτο το λογο υπαρχουν κ σε τορρεντ οι πειραγμενες διανομες). ερωτω τωρα, δηλαδη δεν εκανες κατι εσυ μετα; remove wat, loader(s) πχ; καπως παραξενο μου φαινεται να μην εχεις προβλημα ενω τα'χεις σπασμενα ουσιαστικα.. ποσες μερες τα εχεις; αν λεω crap διορθωστε με δεν ασχολουμαι τοσο με win
keeper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδια, το key ειναι valid και περασε και το Genuine Advantage test. Αυτο ομως δεν αλαζει το γεγονος οτι ειναι κομπινα και κανεις δεν εγγυαται οτι το κλειδι που εχω στα χερια μου δεν θα πωληθει και σε καποιον αλλο.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 αυτο που λεω δεν εχει καμια σχεση με αυτο που κατεβασες. Η μαλλον εχει....Αυτο που κατεβασες ειναι software Που προσπαθει να εξομοιωσει αυτο που λεω και ειναι hardware αλλαγη. Λοιπον επειδη δεν καταλαβαινετε, ας πουμε 5 πραγματακια, δε νομιζω οτι ειναι παρανομο να εξηγησουμε πως λειτουργουν καποια πραγματα. Η Microsoft για να διευκολυνει τους μεγαλους κατασκευαστες υπολογιστων (DELL, HP, Asus κλπ) να απλοποιησουν τη διαδικασια ενεργοποιησης στους πελατες τους, εισηγαγε το εξης συστημα. Εδωσε σε καθε κατασκευαστη ενα γενικο κλειδι ενεργοποιησης των win7 (ενα για καθε εκδοση τους), με το οποιο μπορουν να ενεργοποιησουν ολα τα μηχανηματα τους. Πως ελεγχεται αυτο και γιατι στο δικο μου και στο δικο σου PC κανονικα δε θα δουλεψει? Απλουστατα, μεσα στο bios της μητρικης υπαρχει η πληροφορια οτι αυτο το μηχανημα ειναι Dell (πχ) και εχει εγκριση για εγκατασταση windows 7. Με το που δωσεις λοιπον στα windows το generic Dell key για ενεργοποιηση των win7 ultimate (πχ) κοιταζει αν το μηχανημα σου εχει στο bios αυτην την πληροφορια, και αν την εχει, τοτε σου τα ενεργοποιει, αν οχι τον πουλο. Αυτη η πληροφορια λεγεται slic 2.1 (για την ιστορια, το slic 2.0 ειναι το ιδιο πραγμα για Vista). Λοιπον, καποια καλοπαιδα τωρα, βρηκαν τον τροπο να εισαγουνε αυτο το slic 2.1 σε οποιοδηποτε bios, αρα μπορεις απλα να κατεβασεις το τελευταιο bios που αντιστοιχει στη μητρικη σου (ευκαιρια να βαλεις το τελευταιο, οχι οτι καποιο παλαιοτερο δεν κανει... ) και με την καταλληλη εφαρμογη να του περασεις το slic 2.1 της εταιρειας που θες (πχ Dell, ειναι το πιο κλασσικο) . Το περνας μετα στην μητρικη σου και πλεον οποτε κανεις εγκατασταση win7, τα ενεργοποιεις με το καταλληλο generic Dell key. Δεν εχει καμια σχεση με τις software λυσεις, γιατι το κανεις 1 φορα μονο και οχι σε καθε εγκατασταση. Απαξ και εχει η μητρικη σου dell slic 2.1 , για παντα το PC σου θα φαινεται στα windows σαν αγορασμενο απο Dell και με πληρωμενα win7 ultimate. Επισης δεν μπορει να καταπολεμηθει με κανενα τροπο απο την Microsoft αυτη η μεθοδος, αφου αφενος το key ειναι generic και ειναι φυσιολογικο το να χρησιμοποιειται απο χιλιαδες PC ανα τον κοσμο, αφετερου οποιαδηποτε αλλαγη στο συστημα ελεγχου (πχ ξαφνικα να μην ελεγχε μονο το slic στο bios αλλα να απαιρουσε και κατι αλλο) θα επηρεαζε ολα τα χιλιαδες PC που εχουν ηδη πουληθει απο Dell Hp κλπ και θα δημιουργουσε χαος. Οι software λυσεις που κυκλοφορουν και λεγονται loaders, ειανι σαν αυτο το DAZ που κατεβασες, και αυτο που κανουν ειναι να κοροιδευουν προσωρινα το συστημα πρωτου φορτωσουν τα windows και να παρουσιαζουν το bios σου παραλαγμενο και σαν να ειχε μεσα το slic 2.1 . Δηλαδη εξομοιωνουν softwar-ικα αυτο που περιγραψαμε παραπανω. Γι'αυτο το λογο δεν ειναι μονιμες λυσεις, πρεπει καθε φορα που κανεις εγκατασταση να βαζεις και το loader, επισης δεν ειανι "καθαρη" λυση, αφου επηρεαζεις παραμετρους του συστηματος σου (δημιουργουν ενα hidden partition και επηρεαζουν το boot ωστε να φορτωνει αποκει πρωτα την εξομοιωση του bios Και μετα τα windows), και τελος ειναι καταπολεμησιμα απο τη Microsoft αφου βλεποντας πως λειτουργουν μπορει ανα πασα στιγμη να βγαλει ενα Update στο windows update που να τα απενεργοποιει. Μετα βεβαια θα βγει νεα version του loader που θα δουλευει γυρω απο το Update αλλα μετα παλι θα μπροει η microsoft να βγαλει αλλο update και ουτω καθ'εξης, κυνηγι μαγισσων. Με το bios modding οτι κανεις το κανεις 1 φορα και ποτε δεν προκειται να εχεις προβλημα, τελεια και παυλα. Οποιος θελει να ασχοληθει ας παει στο forum Που προτεινα παραπανω... Και αν φαω Infraction για αυτα που εγραψα, το κριμα στο λαιμο σας που ειστε ξεροκεφαλοι και δε διαβαζετε Να ρωτήσω τώρα κάτι εγώ; Αν αυτό μαθευτεί και υλοποιηθεί σε βαθμό που να έχουν πουληθεί π.χ. 10.000.000 συστήματα Dell κ.λπ., αλλά έχουν ενεργοποιηθεί τα 10πλάσια, ή και 100πλάσια, η Microsoft θα αδιαφορήσει;
Dark_son20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω τώρα κάτι εγώ; Αν αυτό μαθευτεί και υλοποιηθεί σε βαθμό που να έχουν πουληθεί π.χ. 10.000.000 συστήματα Dell κ.λπ., αλλά έχουν ενεργοποιηθεί τα 10πλάσια, ή και 100πλάσια, η Microsoft θα αδιαφορήσει; σε αυτό βασίζεται αυτός ο τρόπος ξεκλειδώματος. και τι θα κάνει? θα κλειδώσει το open license που έδωσε στη DELL? πόσες μηνύσεις θα φάει από νόμιμους χρηστες?
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Α, και δε θα κάνει τίποτα δηλαδή, απλά θα το αφήσει. Τότε να ψαχτεί κόσμος και κοσμάκης :Ρ
vadergr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδια, το key ειναι valid και περασε και το Genuine Advantage test. Αυτο ομως δεν αλαζει το γεγονος οτι ειναι κομπινα και κανεις δεν εγγυαται οτι το κλειδι που εχω στα χερια μου δεν θα πωληθει και σε καποιον αλλο. δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα συνεχισει να λειτουργει το κλειδι και στο μελλον.
Dark_son20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Α, και δε θα κάνει τίποτα δηλαδή, απλά θα το αφήσει. Τότε να ψαχτεί κόσμος και κοσμάκης :Ρ από τα win NT και μετά όλα τα παράνομα αντίγραφα που κυκλοφορούν είναι από κλεμμένες open licenses ποιος ξεχνάει το αθάνατο FCKGW των xp που βγήκε πριν τα xp?
G@rg@oun Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παιδια μολις ελαβα τον φακελο με το κλειδι. Δεν υπαρχει πουθενα αυτοκ/το με το κλειδι. Οι τυποι μου στειλαν μια Α4 που γραφει τα εξης: Το Κλειδι για τα windows 7 ultimate greek ειναι το: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Eυχαριστουμε για την προτιμηση σας. Στην αποδειξη γραφει μονο το ποσο και δεν αναφερει τπτ στην περιγραφη προιοντος (Οποτε δεν καλυπτει την εφορια σε τυχων ελεγχο). Απ΄οτι φενεται πρεπει να ειναι MSND Key. Ελπιζω μονο να μην το εχουν δωσει και σε αλλον γιατι θα εχουμε προβλημα. Ποσο το αγορασες φιλε αυτο και απο ποιον σελερ?εκανε καιρο ναρθει?<στειλε μου με πμ>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.