Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ρε μαγκες σιγουρα στο εξωτερικο το ιδιο τηλεφωνο κυκλοφορει με amoled και μονο στην Ελλαδα κυκλοφορει με lcd???

περιεργο μου φαινεται...

Όχι μόνο στην Ελλάδα..και στην Ουγγαρία κλπ "Τριτοκοσμικές χώρες".

Η Οrange UK απ' ότι φαίνεται έκανε ειδική συμφωνία με την εταιρία και τους είπε ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ τα χαρακτηριστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αν κάποιος από όσους το πήραν το κινητό μπορούν να μου δώσουν μια κόπια του boot.img του θα ήμουν υπόχρεος. Βιάστηκα να κάνω δοκιμές και το ψιλοκατέστρεψα το δικό μου.

Edit: Τελικά βρήκα το boot image από το Ουγγρικο και παίζει ok τώρα :D

Επεξ/σία από mxa055
Δημοσ.

Πάντως δεν περίμενα να σπάσει το φράγμα των 200 ευρώ στα smartphones τόσο γρήγορα.

Πιστεύω ότι κάτω απο τα 200 ευρώ αρχίζει η εξάπλωση στις μάζες.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πόσο είναι τα μεταφορικά με ταχυδρομείο ή κούριερ απο αγγλία?

Η θεία της γυναίκας μου μένει λονδίνο, αν είναι να της πούμε να μας το στείλει! (99 λίρες είναι αυτες)

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς πόσο είναι τα μεταφορικά με ταχυδρομείο ή κούριερ απο αγγλία?

Η θεία της γυναίκας μου μένει λονδίνο, αν είναι να της πούμε να μας το στείλει! (99 λίρες είναι αυτες)

δεν πρέπει να είναι πανω απο 12ευρώ συστημένο..

Δημοσ.

πρέπει να πάρεις και κάρτα των 10 λιρών μαζί.

ουσιαστικά σου βγαίνει με μεταφορικά περίπου 140€ μαζί με το ξεκλείδωμα και τα μεταφορικά.

αγοράζεις όμως καλύτερη έκδοση απο την Ελληνική!

Δημοσ.

Οποιος έχει κάποιον που μπορεί να του το πάρει από Αγγλία καλά κάνει και το παίρνει οι υπόλοιποι δεν αξίζει να παίξουμε κορώνα γράμματα με την εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το ότι έχει LCD παίζει να είναι καμιά παλιά παρτίδα (πρώιμη έκδοση) και να μας την πασάρουν (Ελπίζοντας δηλαδή πως θα τελειώσει και θα φέρουν μετά με AMOLED) ή πράγματι είναι έκδοση του κινητού που βγάζει η εταιρεία? Και από ότι βλέπω το ελληνικό έχει 256ΜΒ RAM έναντι 512MB. Αυτά είναι! Ελλάς το μεγαλείο σου είναι οι πολυμήχανοι κλεφταράδες σου

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιος που σκέφτεται να φέρει την αναβαθμισμένη έκδοση, με γνωστό του από Αγγλία και θέλει να βοηθήσει και αυτούς που δεν ασχολούνται πολύ με αγορές μέσω ίντερνετ, ας το γράψει εδώ και όποιος ενδιαφέρεται, επικοινωνεί μέσω π.μ. μαζί του για τις λεπτομέρειες. Δεν νομίζω να είναι υπερβολικό βάρος μία - δύο συσκευές;; Ευχαριστώ. ;)

Δημοσ.
Αν υπάρχει κάποιος που σκέφτεται να φέρει την αναβαθμισμένη έκδοση, με γνωστό του από Αγγλία και θέλει να βοηθήσει και αυτούς που δεν ασχολούνται πολύ με αγορές μέσω ίντερνετ, ας το γράψει εδώ και όποιος ενδιαφέρεται, επικοινωνεί μέσω π.μ. μαζί του για τις λεπτομέρειες. Δεν νομίζω να είναι υπερβολικό βάρος μία - δύο συσκευές;; Ευχαριστώ. ;)

Να, θα σε βοηθήσει ο συγκεκριμένος...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=418560

Δημοσ.
δεν πρέπει να είναι πανω απο 12ευρώ συστημένο..

πρέπει να πάρεις και κάρτα των 10 λιρών μαζί.

ουσιαστικά σου βγαίνει με μεταφορικά περίπου 140€ μαζί με το ξεκλείδωμα και τα μεταφορικά.

αγοράζεις όμως καλύτερη έκδοση απο την Ελληνική!

Με ποιά εταιρία βγαίνουν ρε παιδιά τόσο τα μεταφορικά? Κάπου εκεί θεωρώ κ εγώ οτι πρέπει να είναι αλλά μια ματιά που έριξα στο site της ups έλεγε 70 ευρω για δεμα 1kg???

Να, θα σε βοηθήσει ο συγκεκριμένος...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=418560

Συγνώμη αλλά ο συγκεκριμένος τύπος να εκμεταλλευτεί θέλει!!!

Είναι δυνατόν συσκευή που κοστίζει 120 ευρω στην Αγγλία να ζητάει από 160-170 και πάνω επειδή στη wind είναι κλέφτες και έχουν υπερκοστολογίσει τη συσκευή? Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω όταν λέει οτι 130 ευρω είναι κουλές τιμές!!:shock::shock:

Αν είναι δυνατόν!!!!

Δημοσ.

Ε μωρε, οσο πουλανε στο ebay θελει να πουλησει κι αυτος. Θεμιτο και σωστο το βρισκω, απλα συμφωνω οτι δεν ειναι και καμμια ευκαιρια.

Δημοσ.

σε λίρες Αγγλίας

η συσκευή είναι 99

+ 10 υποχρεωτική κάρτα μονάδων (top-up)

+ 10 (υποθετικά) ταχυδρομικά

-----

120 GBP == 140 EUR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...