Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιον browser χρησιμοποιειτε που να υποστηριζει και java?

ο dolphin υποστηριζει και flash.

Περασα την ics στο blade και εχω παθει την πλακα μου.αλλο κινητο σε λεω :confused:

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο dolphin υποστηριζει και flash.

Περασα την ics στο blade και εχω παθει την πλακα μου.αλλο κινητο σε λεω :confused:

Μπορείς να δώσεις οδηγίες (Link + εκδοση κτλ) για την ICS .

ZTE blade 2GEN ξεκλείδωτο στα 512mb

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

• Είμαι εδώ και κάτι μήνες στον στρατό για θητεία και έχω ξεμείνει στην GSF 14 από τότε που αποτελούσε την καλύτερη λύση σταθερότητας και μπαταρίας λόγω του κώδικα που περιείχε προερχόμενου από την ΖΤΕ. Η συγκεκριμένη ROM ήταν όντως πολύ καλή, σταθερή με καλή διάρκεια μπαταρίας.
  • Είμαι ικανοποιημένος καθώς έκανα βαριά χρήση. Όμως ανά διαστήματα κράσαρε και έκανα restore με nandroid back μη μπορώντας να εντοπίσω την αιτία του προβλήματος η να βάλω άλλη ROM και γενικότερα να ασχοληθώ με το κινητό μέσα στον κωλοστρατό.

Τώρα βρισκόμενος σε πολυήμερη άδεια σκοπεύω να αλλάξω ROM και να ασχοληθώ κι έτσι θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για:

1)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς επιδόσεων - Χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια και ήδη μου ψιλοκολλάει κι έτσι δεν θα ήθελα μια βαριά ROM που θα το επιτείνει αυτό.

2)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς αρτιότητας λειτουργιών - Δεν θα ήθελα μία ROM που θα μου στερούσε διάφορες λειτουργίες του κινητού (π.χ. κάμερα, ραδιόφωνο, GPS) είτε σημαντικές είτε λιγότερο σημαντικές. Μέσα στον στρατό δεν θα είμαι σε θέση να περιμένω κάποια αναβάθμισή της που να διορθώσει τυχόν τέτοιες ελλείψεις. - Θέλω κάτι που να δουλεύει σίγουρα.

3)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς διάρκειας μπαταρίας - Στον στρατό η διάρκεια της μπαταρίας γίνεται ακόμη πιο σημαντική.

4)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς παραμετροποίησης - Γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι με την παραμετροποίηση του κινητού.

5)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς εξέλιξης- Δεν θα ήθελα να βάλω μία νεκρή ROM που δεν εξελίσσεται πλέον.

Περιμένω την γνώμη σας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

• Είμαι εδώ και κάτι μήνες στον στρατό για θητεία και έχω ξεμείνει στην GSF 14 από τότε που αποτελούσε την καλύτερη λύση σταθερότητας και μπαταρίας λόγω του κώδικα που περιείχε προερχόμενου από την ΖΤΕ. Η συγκεκριμένη ROM ήταν όντως πολύ καλή, σταθερή με καλή διάρκεια μπαταρίας.
  • Είμαι ικανοποιημένος καθώς έκανα βαριά χρήση. Όμως ανά διαστήματα κράσαρε και έκανα restore με nandroid back μη μπορώντας να εντοπίσω την αιτία του προβλήματος η να βάλω άλλη ROM και γενικότερα να ασχοληθώ με το κινητό μέσα στον κωλοστρατό.

Τώρα βρισκόμενος σε πολυήμερη άδεια σκοπεύω να αλλάξω ROM και να ασχοληθώ κι έτσι θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για:

1)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς επιδόσεων - Χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια και ήδη μου ψιλοκολλάει κι έτσι δεν θα ήθελα μια βαριά ROM που θα το επιτείνει αυτό.

2)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς αρτιότητας λειτουργιών - Δεν θα ήθελα μία ROM που θα μου στερούσε διάφορες λειτουργίες του κινητού (π.χ. κάμερα, ραδιόφωνο, GPS) είτε σημαντικές είτε λιγότερο σημαντικές. Μέσα στον στρατό δεν θα είμαι σε θέση να περιμένω κάποια αναβάθμισή της που να διορθώσει τυχόν τέτοιες ελλείψεις. - Θέλω κάτι που να δουλεύει σίγουρα.

3)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς διάρκειας μπαταρίας - Στον στρατό η διάρκεια της μπαταρίας γίνεται ακόμη πιο σημαντική.

4)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς παραμετροποίησης - Γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι με την παραμετροποίηση του κινητού.

5)Ποια είναι η καλύτερη ROM από πλευράς εξέλιξης- Δεν θα ήθελα να βάλω μία νεκρή ROM που δεν εξελίσσεται πλέον.

Περιμένω την γνώμη σας.

Εγω χρησιμοποιω εδω και κανα μηνα την ICS http://www.modaco.com/topic/351670-ics-cm9-404-coldfusionx-for-the-zte-blade-rom-updated-2905/.

Καλυπτει απολυτα το 3,4,5.

Εχω πολυ καλη αυτονομια.

Παραμετροποιειται, και ειναι σε εξελιξη ωστε να διορθωθουν μερικα προβληματα.

Να σκεφτεις ειναι το ενα και μοναδικο κινητο που χρησιμοποιω και εχει ξεπερασει κατα πολυ την φαση "testing".

Δυστυχως δεν εχουμε FM και το HQ στο Youtube ειναι laggy.

Αν δεν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ προχωρα στην αναβαθμιση.

Edit: Μολις ειδα προχωρησαν σε νεο update. Δεν βλεπω μεγαλες διαφορες ωστοσο, αλλα θα επανελθω μολις την περασω με εντυπωσεις.

Edit 2: Περασα την Rom και την δοκιμαζω. Μεχρι τωρα εχω μεινει απλα μαλακας με τις δυνατοτητες που ακομα εχει το κινητο.

Αν ειχε επιπλεον αποθηκευτικο χωρο θα ηταν το καλυτερο κινητο στην κατηγορια του.

Μετα το update : γρηγορο scrolling, δεν κολλαει πουθενα. Αποκρινεται πολυ καλα.

Προσθεσαν Navigation Bar οπως αυτο του Galaxy Νexus, Μπορεις να το παραμετροποιησεις προσθετοντας και αλλες λειτουργιες οπως "αναζητηση" που εβαλα εγω.

Δυστυχως ακομα το HQ στο youtube ειναι laggy.

post-183642-0-79273800-1338339351_thumb.png

post-183642-0-60934400-1338339360_thumb.png

post-183642-0-64835900-1338339368_thumb.png

Δημοσ.

γεια σας, εχω το blade αρκετο καιρο, αλλα τωρα τελευταια αρχισε να τα παιζει..

το ειχα παρει απο την wind και εχει την 2.1.

δεν το εχω πειραξει καθολου, κακως βεβαια καθως εχει πολλες δυνατοτητες, αν και εχει απαντηθει σιγουρα πιο πριν θα ηθελα να μου προτεινετε μια ρομ, και να μου λυσετε και κατι τελευταιο , οι αριθμοι και τα αρχεια μου θα διαγραφουν??

ευχαριστω , αναμενω απαντησεις... :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον είμαι και εγώ ένας κάτοχος ένος Blade !

απο τις πρώτες μέρες που το πήρα του ξεκλέιδωσα την μνήμη και μετά κόπης και βασάνων κατάφερα να το κάνω CyanogenMod 7.1

εδώ και δύο μέρες το παλέυω να το κάνω ICS με οδηγίες και ROM απο εδώ -> http://www.modaco.com/topic/351670-ics-cm9-404-coldfusionx-for-the-zte-blade-rom-updated-3105/

και ενω με το ClockworkMod κάνω όλα τα βήματα σωστά και φορτώνω το ρομ...το κινητό δεν ξεκινάει να μπεί στην ρόμ

μένει κολλημένο στο μπλέ ρομποτάκι τις cyanogen !

έχω δοκιμάσει ότι ήξερα και δεν ήξερα... πάλεψα να διαβάσω και να δώ άν είχες κανένας παρόμοιο πρόβλημα στο τόπικ στην modaco αλλα έχει φτάσει τις 360 σελίδες με μυνληματα !!!!!!! και χάνεσαι !!!

αν ξέρεις κανένας ή έχει καμιά ιδέα ας την σφυρήξει !

Δημοσ.

βασικα εκεί ήταν το πρόβλημα !

το partition του system ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει το ICS

τώρα κατάφερα έστεισα το Ics και παλέυω με 2 εκδόσεις μια cm9 και μια άλλη cm9 coldfusionX

η απλή cm ειναι πολυ unstable ενω στην άλλη δεν μου δουλέυει κανένα gapps !

με βλέπω να ξαναγυρνάω σε 2,3,7

Δημοσ.

φιλος θελει 220 μβ παρτισιον.διαβασε καλα τον οδηγο και θα το λυσεις το προβλημα.εγω που ακουγα 7 ωρες ραδιο με cm7 οταν περασα την ics δεν ξαναγυρισα πισω

Δημοσ.

φιλος θελει 220 μβ παρτισιον.διαβασε καλα τον οδηγο και θα το λυσεις το προβλημα.εγω που ακουγα 7 ωρες ραδιο με cm7 οταν περασα την ics δεν ξαναγυρισα πισω

ποια ICS εχεις ? γιατι αυτες που έχω δοκιμάσει ως τώρα μου κάνουν νερά !

πολυ unstable και πρόβλημα με τα gapps εχω !

ΥΓ: ναι οκ το βρηκα το προβλημα με το partition και το εφτιαξα με τα TPT και vol+ στην εκινηση οπου και διαβασα νεο image !

Δημοσ.

πως άλλαξες το partition ; επειδή με ενδιαφέρει και εμένα.

Η διαδικασία με το tpt δηλαδή..;;

εβαλα την cm9 15/5 και έχει κάτι μικρά bus + η μπαταρία δεν πάει καλά και θέλω να βάλω την τελευταία 31/5 αλλά εχω 160mb ...partition (της μαμάς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...