funbreaker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παρήγγειλα πρόσφατα ένα σετάκι replacement batteries με (υποτίθεται) extended χωρητικότητα. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν απογοητευτικές... κρίμα και σκεφτόμουν να πάρω και εγώ ! Πήρα κι εγώ 2η μπαταρία και φορτιστή πριν καιρό, όπως άδικα τα πήρα καθώς μετά διαπίστωσα πιο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς 2 διαφορετικές μπαταρίες σε ένα κινητό android και αυτό γιατί το android κρατάει στατιστικά φόρτισης, αποφόρτισης και γενικά χρήσης της μπαταρίας. Έτσι όταν αποφορτίζεται η 1η μπαταρία και βάλεις την 2η, αυτό δεν καταλαβαίνει πως άλλαξες μπαταρία αλλά ότι η 1η μπαταρία πήγε στο 100% ως δια μαγείας. Αυτό τρελαίνει τα στατιστικά με αποτέλεσμα να μην γίνεται η βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και οι μπαταρίες να διαρκούν πολύ λιγότερο. Η διαγραφή των στατιστικών κάθε φορά που θα εναλλάσεις τις μπαταρίες δεν είναι λύση καθώς έτσι δεν θα έχεις ποτέ στατιστικά μεγάλης διάρκειας και δεν θα υπάρχει και πάλι η βέλτιστη διαχείρηση ενέργειας. Μόνη λύση θα ήταν μια εφαρμογή που θα διατηρεί "profiles" μπαταριών και θα αντιλαμβάνεται την αλλαγή της μπαταρίας (μέσω S/N π.χ.) ή θα το δηλώνει ο χρήστης. Κάτι τέτοιο όμως δεν βρήκα να υπάρχει, ούτε βρήκα κάποια άλλη λύση. Έτσι η 2η μπαταρία μου έπεσε σε αχρηστία και την έχω μόνο για κάποια περίπτωση ανάγκης. Αν κάποιος ξέρει κάποια λύση για το θέμα ή έχει να προτείνει κάποια ιδέα ας μας πει.
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παρέλαβα πριν λίγο 2 καρτούλες μνήμης που είχα παραγγείλει από eBay, μία για το Blade μου και μία για το Ideos X5 του αδερφού μου. Είναι Transcend 8GB Class 10 και στην τιμή που τις πήρα νομίζω είναι καλό bargain. Συσκευασία: Αποτελέσματα ταχύτητας από το SD Tools: Ταχύτητα της κάρτας που αντικατέστησε, μία Sandisk 4GB Class 2 (την υποτίμησε λίγο η εταιρεία, μπορούσε άνετα να την βαφτίσει Class 4):
parsifal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ZTE Blade Plus σύντομα στην ιαπωνική αγορά! Android 2.3 CPU: Qualcomm MSM8255 Snapdragon @ 1GHz GPU: Adreno 205 512MB RAM 2GB ROM 150gr 62 x 125 x 12mm 3.8" TFT - 800x600 (whaaaat!) Camera: 5MP + LED Weatherproof 7 different colors: blue, green, yellow, red, pink, white and black
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 νταξ' κλαϊν, αλλά από ομορφιά είναι για τα λιοντάρια τα κινεζάκια...
pournaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Πηρα λοιπον κι εγω την αποφαση, μετα απο 6 μηνες με τη σουηδεζα, να παω σε GEN2 και να βαλω την Cyan. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι κατα τη μετατροπη σε GEN2 μετα στο boot του τηλεφωνου (ακομη και την πρωτη φορα πριν με βγαλει να κανω install τη Cyan) η οθονη δειχνει για αρκετη ωρα σα χαλασμενη (σαν να τα εχει παιξει η καρτα γραφικων και να δειχνει ολο γραμμες και χρωματα). Δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος, αν ειναι σοβαρο προβλημα η οχι, για αυτο θελω τα φωτα σας. Κατα τα αλλα, το τηλεφωνο πηρε κανονικα μετα τη Cyan 7.1, λειτουργει απροβληματιστα, δεν εχω καποιο προβλημα. Απλα λεω μηπως με αυτη τη χαζομαρα στο boot μου βγαλει κανενα προβλημα στο μελλον, αν ειναι να του κανω κατι τωρα που ειναι νωρις και δεν εχω φορτωσει τιποτε πανω.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πώς αλλά πατάω να δω τις φωτογραφίες στη συλλογή και δεν ανοίγει καμιά.λέει ότι δεν υπάρχει.τι στο καλό έγινε; πώς το επαναφέρω; και δεν μπορώ να ενημερώσω εφαρμογές, γράφει το πακέτο δεν είναι υπογεγραμμένο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2011 από vrwmiaris
khetzal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα εχω το ZTE Blade και το aναβαθμισα απο 2.1 σε 2.2 απο το "official" 2.2 της wind.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ποτε 3g σημα και γενικοτερα δεν εχω συνδεση στο internet μεσω ασυρματου δικτυου! με το λιγο ψαξιμο που εχω κανει καταληγω στο οτι γενικοτερα το Blade κ η 2.2 ver εχει "θεμα" με το 3g...αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα,αν το εχει λυση και αν μια τυχων αναβαθμηση σε 2.3 η 2.3.++, ειτε custom ROM ειτε official θα διορθωσει το προβλημα.
nick#18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι ολα οκ απο τις ρυθμισεις του κινητου? Εχεις το απαραιτητο setup ρυθμισεων της Cosmote για mobile internet?
paokmaniak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παιδες καλησπερα, επειδη σήμερα πηρα το ZTE blade απο ενα παιδι εχει τη 2.3.7 Android Cyanogen, θα ηθελα να ρωτησω 1ον πως γινεται να διαγραψω ολες τις επαφες που ειχε ο προηγουμενος και τα αγαπημενα οχι 1 προς 1 και 2ον πως γινεται να περασω τις επαφες μου απο το προηγουμενο android Που ειχα samsugn galaxy 3 τις οποιες εχω αποθηκευμενες σε αρχεια μεσω του samsung kies. Ευχαριστω Και επισης γιατι οταν περνω τηλεφωνο βγαζει παυλες στα χχχ-χχχ-χχχχ πως απενεργοποιεται αυτο? Ευχαριστω Και επισης γιατι οταν περνω τηλεφωνο βγαζει παυλες στα χχχ-χχχ-χχχχ πως απενεργοποιεται αυτο? Ευχαριστω
nick#18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδες καλησπερα, επειδη σήμερα πηρα το ZTE blade απο ενα παιδι εχει τη 2.3.7 Android Cyanogen, θα ηθελα να ρωτησω 1ον πως γινεται να διαγραψω ολες τις επαφες που ειχε ο προηγουμενος και τα αγαπημενα οχι 1 προς 1 και 2ον πως γινεται να περασω τις επαφες μου απο το προηγουμενο android Που ειχα samsugn galaxy 3 τις οποιες εχω αποθηκευμενες σε αρχεια μεσω του samsung kies. Ευχαριστω Και επισης γιατι οταν περνω τηλεφωνο βγαζει παυλες στα χχχ-χχχ-χχχχ πως απενεργοποιεται αυτο? Ευχαριστω Κανε ενα restore στις εργοστασιακες ρυθμισεις απο τα settings να καθαρισει η cyannogen και να ειναι καθαρη... επισης στο galaxy σου κανε συγχρονισμο με το google account σου τις επαφες και μπες www.google.com/dashboard και θα τις δεις εκει που λεει επαφες... μετα περνα το account και στο blade και κανε ξανα συγχρονισμο τις επαφες σου. Εαν δεν εμφανιζονται ενω εισαι στις επαφες πατα menu επιλογες εμφανισης (η οπως το λεει... δε θυμαμαι πως ακριβος) και παιξε με τις λιστες επαφων που θα βγαλει, Αυτο με τις παυλες επισης δεν μπορει να αλαξει...
paokmaniak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Aλλαξε τελικα και αυτο με τις παυλες ειναι στις ρυθμισεις της cyanogen. Το θεμα ειναι οτι το samsung Μου δε μπορει να μπει πλεον στο νετ καθως το βαλα στο πλυντηριο για αυτο κ το αλλαξα (αυτα παθαινουν οσοι γυρναν σπιτι πιωμενοι ) αν τις περασω στην sd Θα τις αναγνωρισει? Επισης στο συγχρονισμο με facebook γιατι μου βγαζει μονο λιγες απο τις φωτο των φιλων??
nick#18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Περνα τις στην sd και κανε copy το .vcard στο blade και μετα εισαγωγη,,,,(Επαφες, menu, εισαγωγη/εξαγωγη)
paokmaniak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ναι το θεμα ειναι πως κανω εξαγωγη vcard απο outlook? Γιατι το samsung kies τα αποθηκευει σε αλλη μορφη τα εχω περασει στο outlook αλλα πως μπορω να τα κανω εξαγωγη ολα μαζι κ οχι 1 1? To κανα πρωτα εξαγωγη σε gmail και μετα το περασα. 2 ακομα ερωτησεις πως γινεται να βαλω δεξια μπαρα με τα γραμματα ελληνικα-αγγλικα ωστε πατωντας εκει να βγαζει στο αντιστοιχο γραμμα και τι γινεται με τις φωτο απο το fb γιατι βγαζει μονο σε μερικες Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2012 από paokmaniak
manolovas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδιά πήρα ένα blade με 2.2 και θέλω να φλασαρω τη μνήμη στα 512 .ειμαι καινούργιος στα ανδροιντ.οποιος μπορει να βοηθήσει γιατι έχω χαθεί! Sent from my iPhone using Insomnia
Xorxhs! Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ποιον browser χρησιμοποιειτε που να υποστηριζει και java?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα