Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που ρε παιδια? το μονο που βλεπω ειναι οτι συγχρονιζει με google account...παω να του κανω add fb account αλλα δεν βγαζει καποιο παραθυρο να προχωρησω....

Μπες στο market κατεβασε το facebook application και μολις κανεις login απο αυτο θα το βγαλει.

Συγχρονισμος με outlook πως γινεται σε αυτο.Επαφες θελω να περασ απο τον υπολιγστη στο κινητο..

Κανε απο το outlook extract σε vcard τις επαφες σου, περασε τις στην καρτα μνημης του κινητου και μετα πηγαινε επαφες, πατα το πληκτρο menu, εισαγωγη/εξαγωγη, εισαγωγη απο καρτα sd και βρες το vcard σου...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φιλε skim045 σου απανταω επιφυλακτικα... απλα αν κανεις reboot σe clockworkmod και κανεις ολα τα wipe νομιζω πως περνας κατευθειαν την 2.2 που θες χωρις προβλημα, σαν μια νεα rom.... Επισης οτι και αν κανεις να προσεχεις τα generetions αν ειναι gen1 η gen2 η συσκευη σου...

Δημοσ.

Η συσκευή μου είναι gen1 αλλά η rom που έχω βρει είναι και για gen1 και για gen2(πως γίνεται αυτό δεν ξέρω). Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα έτσι;

Δημοσ.

Μπες στο market κατεβασε το facebook application και μολις κανεις login απο αυτο θα το βγαλει.

το εκανα εγκατασταση αλλα δε ζητησε κατι για τις επαφες...

Δημοσ.

Η συσκευή μου είναι gen1 αλλά η rom που έχω βρει είναι και για gen1 και για gen2(πως γίνεται αυτό δεν ξέρω). Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα έτσι;

Aφου λεει και για τα 2 generations ειναι φαινεται οκ...

το εκανα εγκατασταση αλλα δε ζητησε κατι για τις επαφες...

Ουτε οταν εκανες login? Εμενα καθε φορα που κανω login μου λεει να κανω συγχρονισμο τις επαφες μου αλλα εγω το παρακαμπτω...

Δημοσ.

για το δικο μου θεμα ρε παιδια δε γνωριζετε τιποτα?

καλησπερα και καλο χειμωνα, ελπιζω το θεμα να το εβαλα στο σωστο μερoς:)

λοιπον, εδω και κατι μηνες ενας φιλος μου εφερε το zte blade του να το ενεργοποιησω βαζοντας τον google λογαριασμο μου.

ολα καλα, αρχισε να κατεβαζει εφαρμογες κλπ. εδω και κατι μερες ομως του ζηταει να κανει login και δε μπορει να κανει τιποτα.

μου το ξαναφερε να βαλω τον κωδικο του λογαριασμου μου και δε μπορεσα ουτε κ εγω! στην ουσια δηλαδη δε μπορεις να μπεις στις λειτουργιες της συσκευης αν δεν κανω login στον google λογαριασμο μου(σημειωτεον ο λογαριασμος μου δουλευει μια χαρα!). τελος παντων, δοκιμασα να του κανω hard reset με ολους τους τροπους (πατημενα τα κουμπια της εντασης και οτιδηποτε αλλο) αλλα τιποτα. δεν μπορω δηλαδη να του κανω reset και το manual δε λεει κατι να μας βοηθησει.

ξερει κανεις καποια λυση??

Δημοσ.

Κανε hard reset απο: Ρυθμισεις, απορρητο, επαναφορα εργοστασιακων.

αν απαντας στο δικο μου προβλημα να επισημανω οτι δεν γινεται γιατι με το που ανοιγω τη συσκευη ζηταει να συνδεθω στον google λογαριασμο μου,

που ομως δεν μπορω να συνδεθω για ανεξηγητους λογους.. κι επειδη δε μπορω να συνδεθω δε μπορω να μπω σε ρυθμισεις ή να επιλεξω οποιαδηποτε αλλη επιλογη.

εχει φαει κολλημα και δεν ξεκολαει με τιποτα!!!ετσι μου'ρχεται να το πεταξω!!

Δημοσ.

αν απαντας στο δικο μου προβλημα να επισημανω οτι δεν γινεται γιατι με το που ανοιγω τη συσκευη ζηταει να συνδεθω στον google λογαριασμο μου,

που ομως δεν μπορω να συνδεθω για ανεξηγητους λογους.. κι επειδη δε μπορω να συνδεθω δε μπορω να μπω σε ρυθμισεις ή να επιλεξω οποιαδηποτε αλλη επιλογη.

εχει φαει κολλημα και δεν ξεκολαει με τιποτα!!!ετσι μου'ρχεται να το πεταξω!!

δοκίμασε να φτιάξεις ένα καινούριο e-mail στο gmail τότε και κάνε login με το καινούριο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο listing απέφυγέ το, τότε. Αλλά όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι aftermarket μπαταρίες έχουν ίδια συμπεριφορά με αυτές που παρήγγειλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...