Maldino Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Απο 2.3 cyanogen μπορω να βαλω την Ginger stir fry χωρίς wipe?
funbreaker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Απο 2.3 cyanogen μπορω να βαλω την Ginger stir fry χωρίς wipe? Οχι, ποτέ άλλη rom χωρίς wipe, μόνο σε άλλες εκδόσεις της ίδιας rom και όχι πάντα. χτύπα κανα titanium backup για τις εφαρμογές.
Maldino Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Οχι, ποτέ άλλη rom χωρίς wipe, μόνο σε άλλες εκδόσεις της ίδιας rom και όχι πάντα. Αξίζει να κάνω την αλλαγή? Με ενδιαφέρει το θέμα της μπαταρίας πιο πολύ. Έχω την RC1.
funbreaker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αξίζει να κάνω την αλλαγή? Με ενδιαφέρει το θέμα της μπαταρίας πιο πολύ. Έχω την RC1. Η RC1 είναι έκδοση της cyanogenmod? Εγώ είχα την cyanogenmod nightly 57 και δεν την πάλευα από μπαταρία. Μισή μέρα. Επίσης ασυμβατότητες, κολήματα, όχι ραδιόφωνο. Η gsf έχει τον επίσημο kernel από την zte που δεν τον έχει δημοσιεύσει ακόμα και θα το κάνει τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε η gsf θα είναι η καλύτερη από πλευράς συμβατότητας και μπαταρίας. Εγώ είδα τρομερή διαφορά. Μετά η cyanogenmod, επειδή είναι γαμάτη γενικά σαν rom, θα γίνει και πάλι η κορυφαία rom έχοντας ενσωματώσει τον original kernel της zte.
nick#18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σε cyannogenmod ειμαι με nightly 146 αυτη τη στιγμη και παει ρολοι και ως συσκευη και απο θεμα μπαταριας. Ισως να ειναι και πιο σταθερο απο την RC 7.1.0...
Manos Petrucci Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πέρασα την CyanogenMod 7 for the ZTE Blade :: V7.0.3 (5 May 2011) και η αλήθεια είναι ότι δεν τρελάθηκα κι όλα. Κατ'αρχήν δεν έχει προ εγκατεστημένη την εφαρμογή "market" καθώς είναι αρκετά σημαντική... Ή τουλάχιστον εδώ και 2 ώρες που το έχω περάσει, δεν την έχω βρεί...! Κάτι που νομίζω δεν το έκανα με την σειρά και ίσως μπορείτε να με συμβουλέψετε. Δεν "άνοιξα" την μνήμη μου στα 512 και είμαι με 256. Έπρεπε πρώτα να κάνω 512 τη μνήμη και μετά να περάσω την CyanogenMod ? Ή μπορώ και τώρα να το κάνω; Κι αν ναι, υπάρχει κανένας συγκεκριμένος οδηγός για την δική μου περίπτωση ή όποιον βρω στο ίντερνετ; Ένα άλλο μεγάλο μείον είναι το FM RADIO που είχε το stock και δεν υπάρχει στο Cyanogen... Δεν υπάρχει καλύτερη βόλτα με το ποδήλατο και το ραδιοφωνάκι στο αυτί...! Ευχαριστώ τον nick#18 για την σύντομη συνομιλία που είχαμε...!
nick#18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Φιλε Μανο καλος ορισες! Tα υπαρχοντα kernel στις stable εκδοσεις cyanogenmod για το Blade δεν υποστιριζουν ραδιοφωνο. Δοκιμασε να περασεις μια απο τις nightly εκδοσεις που υπαρχουν! Εγω ειμαι με τη nightly 146 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Και απο μπαταρια και απο σταθεροτητα και φυσικα +ραδιοφωνο! Το market δεν υπαρχει προεγγατεστημενο οπως και καμια αλλη εφαρμογη της google. Αυτο θα το βρεις εδω, θα το περασεις στην καρτα sd και θα κανεις reboot στο bootloader και θα πατησεις install zip from sdcard. Θα το βρεις, θα κανεις εγκατασταση και μετα reboot. Μολις bootαρει θα βγαλει ενα οδηγο για να κανεις setup το λογαριασμο google που εχεις! Επισης για το unlock σε 512 δε ξερω αν υπαρχει rom που κανει unlock για 512mb σε gen2 συσκευες...Αν ξερει καποιος ας μας πει.
Manos Petrucci Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Φιλε Μανο καλος ορισες! Tα υπαρχοντα kernel στις stable εκδοσεις cyanogenmod για το Blade δεν υποστιριζουν ραδιοφωνο. Δοκιμασε να περασεις μια απο τις nightly εκδοσεις που υπαρχουν! Εγω ειμαι με τη nightly 146 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Και απο μπαταρια και απο σταθεροτητα και φυσικα +ραδιοφωνο! Το market δεν υπαρχει προεγγατεστημενο οπως και καμια αλλη εφαρμογη της google. Αυτο θα το βρεις εδω, θα το περασεις στην καρτα sd και θα κανεις reboot στο bootloader και θα πατησεις install zip from sdcard. Θα το βρεις, θα κανεις εγκατασταση και μετα reboot. Μολις bootαρει θα βγαλει ενα οδηγο για να κανεις setup το λογαριασμο google που εχεις! Επισης για το unlock σε 512 δε ξερω αν υπαρχει rom που κανει unlock για 512mb σε gen2 συσκευες...Αν ξερει καποιος ας μας πει. Ναι τελικά στην σελίδα της CyanogenMOD στο κάτω μέρος της σελίδας απ' όπου κατέβασα την stable έκδοση, είχε σε zip "Gapps" αυτό που μου παρέθεσες και το πέρασα αργότερα... (Σε πρόλαβα δηλαδή)... Αλλά σε ευχαριστώ. Όσο για τα 512 κι αν υπάρχει για gen2 κτλ... Βρήκα αυτό το οποίο μου φάνηκε αρκετά καλό και εύκολο μιας και απ' ότι φένεται, πήραν τον επίσημο οδηγό εγκατάστασης της WIND και τον τροποποίησαν ώστε να σου κάνει εγκατάσταση το Froyo 2.2 με 512. Αυτή τη στιγμή όπως καταλαβαίνεις, είμαι πίσω στο 2.2 της WIND με 512. Τώρα αυτό που θα δοκιμάσω είναι να δω αν περνώντας μια CyanogenMOD παραμείνει στα 512. Εκεί που δεν ήθελα καν να μπω στην διαδικασία, τώρα μου φαίνεται θα τα δοκιμάσω όλα σβάρνα για να δω που θα καταλήξω τελικά. Ουυφφφ...!! Αν βρω κουράγιο απόψε, θα ενημερώσω διαφορετικά από αύριο... Καλη συνέχεια!
nick#18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Θα παραμεινει 512... δοκιμασε και τη nightly που σου ειπα αν θες
gregvibe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα και καλο χειμωνα, ελπιζω το θεμα να το εβαλα στο σωστο μερoς λοιπον, εδω και κατι μηνες ενας φιλος μου εφερε το zte blade του να το ενεργοποιησω βαζοντας τον google λογαριασμο μου. ολα καλα, αρχισε να κατεβαζει εφαρμογες κλπ. εδω και κατι μερες ομως του ζηταει να κανει login και δε μπορει να κανει τιποτα. μου το ξαναφερε να βαλω τον κωδικο του λογαριασμου μου και δε μπορεσα ουτε κ εγω! στην ουσια δηλαδη δε μπορεις να μπεις στις λειτουργιες της συσκευης αν δεν κανω login στον google λογαριασμο μου(σημειωτεον ο λογαριασμος μου δουλευει μια χαρα!). τελος παντων, δοκιμασα να του κανω hard reset με ολους τους τροπους (πατημενα τα κουμπια της εντασης και οτιδηποτε αλλο) αλλα τιποτα. δεν μπορω δηλαδη να του κανω reset και το manual δε λεει κατι να μας βοηθησει. ξερει κανεις καποια λυση??
skim045 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω στο zte μου περασμένη την 2.3 Για να βάλω τη 2.2 θα πρέπει να το επαναφέρω στη μαμίσια 2.1 και μετά να του βάλω τη 2.2 ή την περνάω απ'ευθείας; Ευχαριστώ.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιος ευκολος τροπος οπως το facebook htc sense, για να κανω αντιστοιχιση των επαφων μου με φωτογραφίες, π.χ. απο το facebook?
nick#18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιος ευκολος τροπος οπως το facebook htc sense, για να κανω αντιστοιχιση των επαφων μου με φωτογραφίες, π.χ. απο το facebook? Εχει συγχρονισμο επαφων μολις κανεις login απο το app...
Xorxhs! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει συγχρονισμο επαφων μολις κανεις login απο το app... που ρε παιδια? το μονο που βλεπω ειναι οτι συγχρονιζει με google account...παω να του κανω add fb account αλλα δεν βγαζει καποιο παραθυρο να προχωρησω....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Συγχρονισμος με outlook πως γινεται σε αυτο.Επαφες θελω να περασ απο τον υπολιγστη στο κινητο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα