Dbzakias2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Εδω και καιρο εχει μπει στο μυαλο μου το μικροβιο του android. Γενικα παρακολουθω πολυ τεχνολογια, ομως δεν ειμαι γκατζετακιας και προσπαθω να ειμαι θυμα του μαρκετινκ. Στο δια ταυτα: κινητα αλλαζω σπανια, ειδικα αν βρω κατι που μου ταιριαζει (βλεπε θρυλικο 6210, μετα 6600 κλπ κλπ). Τωρα εχω ενα Ν82 σχεδον 2μισι χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος καθως τα εχει ολα και βγαζει σωστες φωτογραφιες μερα νυχτα. Θελω ομως να ξαναπαω σε κατι με μεγαλη οθονη touch (ειχα καποτε το viewty με το ξενον οχι το λεντ) και να παιξω λιγο με το android. Android κινητο με ξενον φλας δεν υπαρχει (εχει βγαλει μια μλκια η μοτορολα που βγαζει χειροτερα κι απο led) Android κινητα με καλες αναλυσεις σε οθονη υπαρχουν πολλα. Σχεδον ολα εχουν gps. Οποτε τι να διαλεξω? Θα την παλεψω με το zte?? Αυτο που θελω ειναι κυριως χρηση google maps για το αυτοκινητο, και κανα pdf η λιγο youtube αμα χαλαρωνω στο κρεβατι. Θελω επισης να μην κολλαει. Το Ν82 (s60v3 νομιζω) μου κρακαρισμενο και με μπολικες εφαρμογες ζητημα να χει κολλησει 10-15 φορες στα 2+ χρονια. Το zte εχει θεματα σταθεροτητας? Απο μπαταρια ξερω οτι ολα τα φορτωμενα κινητα θελουν καθε μερα οποτε ειαμι συνηθισμενος. Απο οθονη μια χαρα την παλευα παντα με τις lcd οποτε κατι σε amoled-bravia-super led-pipes ble νομιζω ειανι περιττο. Σε θεμα ταχυτητας ειδα αυτο και μου φαινεται καλο. Μηπως να κοιταξω κατι σε nexus S ?? Το ενα κανει 150 το αλλο 300. Πες 100μεταχ και 250 αντιστοιχα αν το ψαξω. Ειναι τα διπλα λεφτα παντα. Θελω γενικα μεγαλη οθονη 800*480 και πανω και να μην κολλαει. Κατι ακομα, υπαρχει εφαρμογη που να κανει αυτοματη εγγραφη συνομιλιων στο android? στο Ν82 με εχει σωσει γτι οταν ειαμι στο δρομο δε μπορω να σημειωνω αυτα που μου λενε στο τηλ απ τη δουλεια. Σορρυ για το τεραστιο ποστ! Huawei Ideos X5 U8800 στα 188€
Zandim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Huawei Ideos X5 U8800 στα 188€ ευχαριστω! το ανακαλυψα και αυτο σημερα σκεφτομαι μηπως κρατησω το Ν82 μου για το γαματο του φλας και παρω κανα μεταχειρισμενο ΖΤΕ η Huawei να κανω την πλακα μου, και ισως αργοτερα ανεβω κατηγορια σε καπιο Nexus η Defy
Zandim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 να ρωτησω κατι? με τα pdf πως τα παει το blade? εχει δοκιμασει κανεις? ζοριζεται πολυ η ρολαρει καονικα οπως στο internet? δε με ενδιαφερει να ρολαρει οπως καποιο διπυρηνο απλα να μην τρωει χοντρα σκαλωματα.
pournaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μια παρενθεση μονο. Αμα θες gps για το αυτοκινητο, καλο ειναι να ειναι ξεχωριστο, παρε ενα gps εστω και κινεζικο με κανα 50αρικο, και κανε τη δουλεια σου, δεν αξιζει ουτε τη μπαταρια απο το κινητο να τρως, ουτε σε 3αρα οθονη να βλεπεις, ουτε και τα προγραμματα ειναι τοσο καλα. Ενα gps σχιστοματικο, του φορτωνεις οποιο προγραμμα θες, και εισαι αρχοντας.
Zandim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 gps εχω κανονικο δεν εχω παραπονο ομως καταληγω πολλες φορες να ψαχνω το σημειο μεσω google maps στο Ν82 μου. με τα pdf δε μ απαντησε κανεις..? εχω βρει ενα τηλεφωνακι ειαμι πολυ κοντα στην αγορα του και αν δε μου κανει βλεπω οτι κινουνται πολυ
Zandim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λοιπον , το πηρα! ειναι 2.2 απ τη μανα του, προφανως απο τα τελευταιας κοπης. Οθοναρα! σιγουρα δεν ειναι amoled?? κανει τις βασικες δουλειες με ικανοποιητικη ταχυτητα, τουλαχιστο για τα δεδομενα μου που δεν εχω πολλες απαιτησεις. στα μειον οτι δεν παιζει τα βιντεακια της ψηφιακης μου (720p) και ολο κανει frame skip η απλα τιποτα. κολληματα στις 3 ωρες που το παιδευω δεν εχω και εχω περασει αρκετες εφαρμογες μεσα
nikoskon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λοιπον , το πηρα! ειναι 2.2 απ τη μανα του, προφανως απο τα τελευταιας κοπης. Οθοναρα! σιγουρα δεν ειναι amoled?? κανει τις βασικες δουλειες με ικανοποιητικη ταχυτητα, τουλαχιστο για τα δεδομενα μου που δεν εχω πολλες απαιτησεις. στα μειον οτι δεν παιζει τα βιντεακια της ψηφιακης μου (720p) και ολο κανει frame skip η απλα τιποτα. κολληματα στις 3 ωρες που το παιδευω δεν εχω και εχω περασει αρκετες εφαρμογες μεσα Ψάξε για κανέναν ελαφρύ player...
elbarto Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 εχει κανεις προβλημα με μπαταρια? εμενα τις τελευταιες μερες δεν με βγαζει πανω απο 8 ωρες χωρις να το παιδευω
nick#18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ειχα ενα προβλημα με τη φορτιση αλλα τελικα ηταν ο φορτιστης... Αργουσε να φορτισει και τελειωνε πολυ γρηγορα μετα. Τον αλαξα και ειμαι οκ... Δοκιμασε να την κανεις να calibrate με το αναλογο tool απο το market.
skim045 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάμποσο καιρό έχω περάσει στο zte μου την cm7 2.3. Δεν μπορώ να πω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ωστόσο σκεφτόμουν μήπως έβαζα καμια 2.2. Θα δω διαφορά στο θέμα σταθερότητας ή θα είναι τα ίδια? Τώρα χρειάζεται κανα reboot κάθε 2-3 μέρες. Αν βάλω μία 2.2 θα είναι πιο σταθερή? Ευχαριστώ.
funbreaker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 εχει κανεις προβλημα με μπαταρια? εμενα τις τελευταιες μερες δεν με βγαζει πανω απο 8 ωρες χωρις να το παιδευω Ποια rom έχεις? Υποθέτω cyanogenmod. Κι εγώ ήμουν στην ίδια κατάσταση. Βάλε την Ginger Stir Fry και θα με θυμηθείς. Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάμποσο καιρό έχω περάσει στο zte μου την cm7 2.3. Δεν μπορώ να πω, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ωστόσο σκεφτόμουν μήπως έβαζα καμια 2.2. Θα δω διαφορά στο θέμα σταθερότητας ή θα είναι τα ίδια? Τώρα χρειάζεται κανα reboot κάθε 2-3 μέρες. Αν βάλω μία 2.2 θα είναι πιο σταθερή? Ευχαριστώ. Να βάλεις την Ginger Stir Fry. Είναι η πιο σταθερή ρομ που υπάρχει αυτή την στιγμή γιατί έχει τον αυθεντικό kernel της zte. Επίσης είναι καλή ως προς την διάρκεια της μπαταρίας.
skim045 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Χμμμμ... Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Είναι μόνο για gen2 κινητά απ'ότι είδα. Θα μπεί στο δικό μου που είναι gen1?
funbreaker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Χμμμμ... Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Είναι μόνο για gen2 κινητά απ'ότι είδα. Θα μπεί στο δικό μου που είναι gen1? Ναι όλα γίνονται, μπορείς να μετατρέψεις το τηλέφωνό σου σε gen2 ή νομίζω και την ρομ σε gen1 αλλά δεν ξέρω πως γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ. Ας σου πει κάποιος που ξέρει, αν και εύκολα πιστεύω θα το βρεις.
skim045 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Αν γνωρίζει κάτι απο αυτά που λέει το παιδί ας ενημερώσει.
nick#18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ο,τι θες θα το βρεις εδω... http://android.modaco.com/topic/342009-romgen2zte-gingerbread-ginger-stir-fry/ Επισης ψαξε στο market να βρεις το Ask Mr Pigfish να δεις αν εχεις gen1 η gen2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα