nikoskon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τι να πω ρε παιδια... εμενα δε μου ζητησε το κινητο να κανω καμμια εξτρα ρυθμιση στις Ρυθμισεις - Δικτυο και ασφαλεια - Επιλογες Gsmn.UMTS - Ονομα σημειο δικτυου, εχει απο μονο του τις ρυθμισεις της cosmote. Οι ρυθμίσεις δεν αντλούνται από το δίκτυο. Απλά αναλόγως έκδοσης ROM προϋπάρχουν. pournaras κάνε ένα κόπο και πόσταρε ό,τι έχει μέσα το προφίλ Cosmote Internet(APN,DNS κλπ) για να τα περάσει και ο φίλος στο κινητό του.
pournaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δυστυχως δε γινεται, γιατι μπαινοντας σε οποιοδηποτε προφιλ, μου το εχει αχνο (ωστε να μη γινεται edit) και οι ρυθμισεις ειναι με τελιτσες (οπως βλεπουμε τα passwords)
nikoskon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Τότε ας καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών της CosmOTE, να του πουν σίγουρα.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Nokia WH-101 Stereo Handsfree.αυτο εδω κανει για το λεπιδι η οχι?ξερει κανεις?ειναι 3.5mm?
funbreaker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά sd καλής κλάσης που να είναι συμβατή γιατί δεν πάει άλλο. Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη κλάση σε συνδιασμό με καλή τιμή. Χωρητικότητα 8 ή 16. Είχα παραγγείλει μια τέτοια από εξωτερικό που υποτίθεται πως ήταν συμβατή και τελικά δεν ήταν. Ακούω λοιπόν τις δικές σας προτάσεις και εμπειρίες.
gorillaz_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Nokia WH-101 Stereo Handsfree.αυτο εδω κανει για το λεπιδι η οχι?ξερει κανεις?ειναι 3.5mm? όχι εχει 2.5" βύσμα, θα πάρεις αυτα εδώ αν θές (περίπου 22€), τα έχω 2 μέρες - σε λευκό (τα βρήκα σε Saturn). απλά καταπληκτικά!
vrwmiaris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εκείνα τα δύο μπλε λαμπάκια μπροστά στην οθόνη τι είναι; δεν μπορώ να βρω τι είναι και σε τι χρησιμεύουν
panosvlass Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δεν ειναι λαμπάκια βρε. Sensors ειναι και συγκεκριμενα ο Proximity sensor και o αντιστοιχος που ρυθμίζει την φωτεινότητα.
VasKag Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ισως να εχει απαντηθει, αλλα πως βαζουμε για ηχο κλησης ενα δικο μας mp3?
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά, κάποιος να γράψει τις ρυθμίσεις για internet και MMS της Cosmote για να τις βάλω στο Blade...
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Για κανε οτι ανοιγεις το data connection απλα.. εμενα δουλευουν κατευθειαν...
lefterhs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ισως να εχει απαντηθει, αλλα πως βαζουμε για ηχο κλησης ενα δικο μας mp3? File manager, βρίσκεις το mp3 που θέλεις, κρατάς πατημένο το δάχτυλό σου στο αρχείο για να εμφανιστεί ένα menu και από αυτό επιλέγεις "use as ringtone".
selinya_1947 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδια εχει κανεις ιδεα πως στελνω τραγουδια με bluetooth απο το zte blade σε αλλο κινητο? Ενω στις φωτο μου βγαζει επιλογη bluetooth, στα τραγουδια δεν εχει τπτ!
nick#18 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδια εχει κανεις ιδεα πως στελνω τραγουδια με bluetooth απο το zte blade σε αλλο κινητο? Ενω στις φωτο μου βγαζει επιλογη bluetooth, στα τραγουδια δεν εχει τπτ! Install this on your device https://market.android.com/details?id=it.medieval.blueftp
Zandim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Εδω και καιρο εχει μπει στο μυαλο μου το μικροβιο του android. Γενικα παρακολουθω πολυ τεχνολογια, ομως δεν ειμαι γκατζετακιας και προσπαθω να ειμαι θυμα του μαρκετινκ. Στο δια ταυτα: κινητα αλλαζω σπανια, ειδικα αν βρω κατι που μου ταιριαζει (βλεπε θρυλικο 6210, μετα 6600 κλπ κλπ). Τωρα εχω ενα Ν82 σχεδον 2μισι χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος καθως τα εχει ολα και βγαζει σωστες φωτογραφιες μερα νυχτα. Θελω ομως να ξαναπαω σε κατι με μεγαλη οθονη touch (ειχα καποτε το viewty με το ξενον οχι το λεντ) και να παιξω λιγο με το android. Android κινητο με ξενον φλας δεν υπαρχει (εχει βγαλει μια μλκια η μοτορολα που βγαζει χειροτερα κι απο led) Android κινητα με καλες αναλυσεις σε οθονη υπαρχουν πολλα. Σχεδον ολα εχουν gps. Οποτε τι να διαλεξω? Θα την παλεψω με το zte?? Αυτο που θελω ειναι κυριως χρηση google maps για το αυτοκινητο, και κανα pdf η λιγο youtube αμα χαλαρωνω στο κρεβατι. Θελω επισης να μην κολλαει. Το Ν82 (s60v3 νομιζω) μου κρακαρισμενο και με μπολικες εφαρμογες ζητημα να χει κολλησει 10-15 φορες στα 2+ χρονια. Το zte εχει θεματα σταθεροτητας? Απο μπαταρια ξερω οτι ολα τα φορτωμενα κινητα θελουν καθε μερα οποτε ειαμι συνηθισμενος. Απο οθονη μια χαρα την παλευα παντα με τις lcd οποτε κατι σε amoled-bravia-super led-pipes ble νομιζω ειανι περιττο. Σε θεμα ταχυτητας ειδα αυτο και μου φαινεται καλο. Μηπως να κοιταξω κατι σε nexus S ?? Το ενα κανει 150 το αλλο 300. Πες 100μεταχ και 250 αντιστοιχα αν το ψαξω. Ειναι τα διπλα λεφτα παντα. Θελω γενικα μεγαλη οθονη 800*480 και πανω και να μην κολλαει. Κατι ακομα, υπαρχει εφαρμογη που να κανει αυτοματη εγγραφη συνομιλιων στο android? στο Ν82 με εχει σωσει γτι οταν ειαμι στο δρομο δε μπορω να σημειωνω αυτα που μου λενε στο τηλ απ τη δουλεια. Σορρυ για το τεραστιο ποστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα