all_in Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αγορασα και εγω σημερα το Blade. Νταξει για πρωτο μου smartphone εχω μεινει αφωνος. Μια ερωτηση εχω.Εχω κατεβασει π.χ το msn αλλα δεν ξερω πως κλινω την εφαρμογη. Οποιος ξερει ας βοηθησει.Ευχαριστω!
Mika Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 all_in βρες τον task manager (στα ελληνικα νομιζω το λεει διαχειριση εφαρμογων) και απο κει κανεις kill οποια εφαρμογη θες να σταματησεις.
SupaCoopa Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πηρα προσφατα ενα ZTE Blade (Android 2.2) και δυστυχως οταν γραψεις ελληνικους χαρακτηρες σε μηνυμα SMS, η "χωρητικοτητα" του πεφτει στους 70 χαρακτηρες, απο τους 160 που ισχυει για λατινικα. Οποτε ενα νορμαλ μηνυμα καταληγει να χρεωνεται διπλά... Υπαρχει καποια λυση? Στο παλιο μου Nokia s60 ηταν απλα μια ρυθμιση (reduced character set αν θυμαμαι καλα), την οποια δεν εχω βρει να υπαρχει πουθενα στα μενου του ΖΤΕ/Android
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τρεις λυσεις. 1) Αν υποστηριζεται στην εφαρμογη που εχεις, ψαξε να βρεις την επιλογη για αλλαγη αλφαβητου απο Unicode σε Gsm. 2) Γραφε με κεφαλαια. 3) Κατεβασε το Go Sms ή το Handcent Sms.
SupaCoopa Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τρεις λυσεις. 1) Αν υποστηριζεται στην εφαρμογη που εχεις, ψαξε να βρεις την επιλογη για αλλαγη αλφαβητου απο Unicode σε Gsm. 2) Γραφε με κεφαλαια. 3) Κατεβασε το Go Sms ή το Handcent Sms. Η τριτη λυση ειναι η μονη που δουλεψε (Go SMS Pro). Thanx chief!
pournaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Σημερα εφαγα τη μεγαλυτερη φρικη. Καποιο απο τα προγραμματα που εγκατεστησα τις τελευταιες δυο μερες (εκανα διαφορα τεστ σε αρκετα δυστυχως), μου γειωσε τελειως το κινητο, με αποτελεσμα, να μου τρωει τη μπαταρια σε λιγοτερο απο 6 ωρες και παραλληλα να ειναι υπερβολικα αργο. Να φανταστειτε οτι μετα απο ρεσταρτ, ο launcer ( ο original, δεν ειχα καποιον εξτρα), εκανε 5 λεπτα για να ξεκινησει, αφου μεχρι τοτε μου χτυπαγε δυο τρεις φορες μηνυμα οτι δεν αποκρινεται... Εφαγε ενα καλο φορματ (παλι τη Σουηδεζα εβαλα) και εστρωσε.
pournaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Και κατι αλλο που παρατηρησα σημερα, και δεν ξερω τι διαολο προβλημα ειναι. Εχω τον κλασικο μετασχηματιστη που δινει μαζι με το τηλεφωνο (που βγαζει σε usb), με το οποιο γινεται κανονικα φορτιση. Παραλληλα με κατι ανταπτορες αυτοκινητου, παλι η φορτιση γινεται κανονικα. Ετυχε ομως να εχω και αλλου μετ/στες (σαν τον δικο του), οπως επισης και μια μπαταρια - φωτοβολταικο , με τα οποια, ενω δειχνει οτι φορτιζει, στην πραγματικοτητα ξεφορτιζει!!! Ετυχε να το βαλω για φορτιση, και ενω εδειξε 100% μολις το εβγαλα μου εσβησε, ανοιγοντας το παλι, ειχε πεσει στο 0%.
Xorxhs! Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καλησπερα σας, Εχει καταφερει κανεις να στειλει επιτυχως MMS ? Ενω εχω βαλει σωστα τα apn settings, διαρκως κανει retries για να αποστειλει mms...
nikoskon Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καλησπερα σας, Εχει καταφερει κανεις να στειλει επιτυχως MMS ? Ενω εχω βαλει σωστα τα apn settings, διαρκως κανει retries για να αποστειλει mms... Προφιλ internet έχεις φτιάξει ή μόνο το προφίλ των MMS;
Xorxhs! Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Προφιλ internet έχεις φτιάξει ή μόνο το προφίλ των MMS; μονο mms , ποιο profile internet εννοεις? πως το σεταρω?
nikoskon Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Χωρίς προφίλ(APN) internet δεν μπορείς να στέλνεις MMS. Σέταρε στο κινητό σου και το internet. Όπως έφτιαξες τo APN για τα MMS, φτιάξε και το σωστό APN για Internet. Τί πάροχο έχεις;
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εχω κοσμοτε, και εβαλα το πακετο των 5 ευρω με τα 100μεγα. Δε μου ζητησε να κανω καμμια απολυτως ρυθμιση, μηπως δε χρειαζονται πλεον εξτρα ρυθμισεις και τις παιρνει αυτοματα απο τον παροχο;
nikoskon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν τις παίρνει αυτόματα. Όπως έφτιαξες προφίλ ΜΜS, φτιάξε και το αντίστοιχο για Internet. Αλλιώς κατά 99% δεν θα μπορείς να στέλνεις/λαμβάνεις MMS.
Xorxhs! Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χωρίς προφίλ(APN) internet δεν μπορείς να στέλνεις MMS. Σέταρε στο κινητό σου και το internet. Όπως έφτιαξες τo APN για τα MMS, φτιάξε και το σωστό APN για Internet. Τί πάροχο έχεις; Cosmote εχω, που φτιαχνω internet ρυθμισεις και ποιες βαζω? Thanks!
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν τις παίρνει αυτόματα. Όπως έφτιαξες προφίλ ΜΜS, φτιάξε και το αντίστοιχο για Internet. Αλλιώς κατά 99% δεν θα μπορείς να στέλνεις/λαμβάνεις MMS. Τι να πω ρε παιδια... εμενα δε μου ζητησε το κινητο να κανω καμμια εξτρα ρυθμιση στις Ρυθμισεις - Δικτυο και ασφαλεια - Επιλογες Gsmn.UMTS - Ονομα σημειο δικτυου, εχει απο μονο του τις ρυθμισεις της cosmote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα