manost Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αγόρασε μία φίλη το Blade και σκέφτομαι να ξεκλειδώσω στη συσκευή την RAM σε 512Mb. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω που σκέφτομαι να κάνω είναι σωστή διαδικασία, αν υπάρχει κάποια ποιο εύκολη ή πρέπει να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό; Θα κοιτάξω πρώτα αν η συσκευή είναι GEN1 ή GEN2 με αυτή την εφαρμογή και αν είναι GEN2, τότε ακολουθώ τα βήματα που αναγράφονται εδώ. Αν είναι GEN1 τότε σκόφτομαι να την μετατρέψω σε GEN2 βάζοντας την επίσημη rom της Wind και μετά ακολουθώ τα βήματα του προηγούμενου link που παρέθεσα. Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά, στα βήματα προτείνεται να περάσουμε την custom rom Swedish_Spring_RLS5. Είναι καλή, να περάσω αυτή ή προτείνετε κάποια άλλη; Ps. Κάπου διάβασα ότι οι rom με Gingerbread για το Blade έχουν προβλήματα με το (δεν ξέρω πώς να το γράψω, σε κάθε συσκευή λέγεται και διαφορετικά: radio/modem; ελπίζω να καταλάβατε). Είναι αλήθεια; Αν ναι, τότε θα ήθελα να περάσω κάποια Froyo. Ευχαριστώ και sorry αν όλα τα παραπάνω έχουν απαντηθεί, αλλά με search δεν κατάφερα να βρω κάτι και δεν έχω χρόνο να διαβάσω 1200 posts.
Psyber Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδια@ αγόρασα και εγώ εδώ και καμιά βδομάδα το blade και μπορώ να πώ ότι πλέον κατάλαβά γιατί ο κόσμος κολλάει με τα spartphones! ωστόσο η εικόνα που περιγράφετε σχετικά με την τελειότητα της οθόνης δεν μπορώ να πω ότι ισχύει στη δική μου περίπτωση! η οθόνη σε κανονίκη χρήση είναι μιά χαρά ωστόσο δεν αποδίδει ιδιαίτερο μαύρο και μπάζει λίγο φως από επάνω (backlight bleeding). θα έπρεπε να ανησυχήσω και να ξεκινήσω διαδικασίες rma ή δεν θα το δεχτουν; τι λέτε; δεν ξέρω αν το πόσταρε κανείς αλλά screen protector μπορεί κανείς να βρει εδώ:http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_140&products_id=4089 το έβαλα από την πρώτη μέρα και δεν επηρρεάζει καθόλου την οθόνη. ίσα ίσα τα δαχτυλα γλυστράνε πιο άνετα.
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αγόρασε μία φίλη το Blade και σκέφτομαι να ξεκλειδώσω στη συσκευή την RAM σε 512Mb. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω που σκέφτομαι να κάνω είναι σωστή διαδικασία, αν υπάρχει κάποια ποιο εύκολη ή πρέπει να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό; Θα κοιτάξω πρώτα αν η συσκευή είναι GEN1 ή GEN2 με αυτή την εφαρμογή και αν είναι GEN2, τότε ακολουθώ τα βήματα που αναγράφονται εδώ. Αν είναι GEN1 τότε σκόφτομαι να την μετατρέψω σε GEN2 βάζοντας την επίσημη rom της Wind και μετά ακολουθώ τα βήματα του προηγούμενου link που παρέθεσα. Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά, στα βήματα προτείνεται να περάσουμε την custom rom Swedish_Spring_RLS5. Είναι καλή, να περάσω αυτή ή προτείνετε κάποια άλλη; Ps. Κάπου διάβασα ότι οι rom με Gingerbread για το Blade έχουν προβλήματα με το (δεν ξέρω πώς να το γράψω, σε κάθε συσκευή λέγεται και διαφορετικά: radio/modem; ελπίζω να καταλάβατε). Είναι αλήθεια; Αν ναι, τότε θα ήθελα να περάσω κάποια Froyo. Ευχαριστώ και sorry αν όλα τα παραπάνω έχουν απαντηθεί, αλλά με search δεν κατάφερα να βρω κάτι και δεν έχω χρόνο να διαβάσω 1200 posts. η CM7 2.3 ξεκλειδωνει τα 512mb ram απο μονη της
nick#18 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με την εκδοση 7.0.2 να φανταστω ε? Γιατι στην 7.0.0 ηθελε πρωτα το unlock...
paokfever Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 η CM7 2.3 ξεκλειδωνει τα 512mb ram απο μονη της η CM7 όμως μπαίνει μόνο σε GEN1
nikoskon Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αν κάποιος θέλει να περάσει απ'ευθείας την 7.0.3 σε τί GEN πρέπει να είναι;
lary7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδια@ αγόρασα και εγώ εδώ και καμιά βδομάδα το blade και μπορώ να πώ ότι πλέον κατάλαβά γιατί ο κόσμος κολλάει με τα spartphones! ωστόσο η εικόνα που περιγράφετε σχετικά με την τελειότητα της οθόνης δεν μπορώ να πω ότι ισχύει στη δική μου περίπτωση! η οθόνη σε κανονίκη χρήση είναι μιά χαρά ωστόσο δεν αποδίδει ιδιαίτερο μαύρο και μπάζει λίγο φως από επάνω (backlight bleeding). θα έπρεπε να ανησυχήσω και να ξεκινήσω διαδικασίες rma ή δεν θα το δεχτουν; τι λέτε; δεν ξέρω αν το πόσταρε κανείς αλλά screen protector μπορεί κανείς να βρει εδώ:http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_140&products_id=4089 το έβαλα από την πρώτη μέρα και δεν επηρρεάζει καθόλου την οθόνη. ίσα ίσα τα δαχτυλα γλυστράνε πιο άνετα. Η σουπερ οθονη αφορα τα αρχικα ZTE san francisco που αγορασαν καποιοι απο Αγγλια και ειχαν AMOLED.Μετα ολα αρχισαν να βγαινουν με LCD που χανει λιγο αλλα εξακολουθει να εχει πολυ καλη αναλυση. Αυτα που αναφερεις ειναι νορμαλ για τις LCD. Οσο για τα screen protector, απο ελλαδα μην ξαναπαρεις, στην ιδια τιμη αγοραζεις απο ebay 5 κοματια και οχι 1 οπως εδω...
Skylined Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Opera mobile πολύ καλύτερος από τον stock browser του android στο Blade, και τα τελευταία Nightlies είναι πολύ καλά. Όλα αυτά με launcher pro ρυθμισμένο στο fast και animations off και το κινητό είναι ταχύ.
paokfever Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Opera mobile πολύ καλύτερος από τον stock browser του android στο Blade, και τα τελευταία Nightlies είναι πολύ καλά. Όλα αυτά με launcher pro ρυθμισμένο στο fast και animations off και το κινητό είναι ταχύ. +1
nrkmaiden Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπορώ να συνδεθώ σε ad hoc δίκτυο με το blade? αν ναι πως?
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπορώ να συνδεθώ σε ad hoc δίκτυο με το blade? αν ναι πως? Να συνδεθεις σε ad hoc που έκανες απ το pc σου ή να φτιάξεις απ το blade? Για την πρώτη περίπτωση μπορείς να το βρεις στα διαθεσιμα δίκτυα και να συνδεθείς.
nikoskon Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Να συνδεθεις σε ad hoc που έκανες απ το pc σου ή να φτιάξεις απ το blade? Για την πρώτη περίπτωση μπορείς να το βρεις στα διαθεσιμα δίκτυα και να συνδεθείς. Υποστηρίζει το Android OS συνδέσεις adhoc;!
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Υποστηρίζει το Android OS συνδέσεις adhoc;! χμ, δεν ξέρω, νόμιζα πως μια σύνδεση adhoc που δημιουργείς από ένα pc εμφανίζεται ως ένα δίκτυο με το οποίο μπορείς να συνδεθείς. Αν δεν έιναι έτσι, άκυρο, δεν ξέρω.
nikoskon Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 χμ, δεν ξέρω, νόμιζα πως μια σύνδεση adhoc που δημιουργείς από ένα pc εμφανίζεται ως ένα δίκτυο με το οποίο μπορείς να συνδεθείς. Αν δεν έιναι έτσι, άκυρο, δεν ξέρω. Δεν τα εμφανίζει καν (ή τα εμφανίζει μεν, δεν καταφέρνεις να συνδεθείς δε). Είχε γίνει θεματάκι και στο xda περί τούτου. Αυτό βέβαια δεν ισχύει στις custom roms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα