Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δικο μου την πεταει και την ποιανει (την ασυρματη συνδεση)

Επεξ/σία από Dbzakias2
Δημοσ.

Πάντως πέρα από την πλάκα, είναι η πρώτη φορά που απέκτησα smartphone και κατάλαβα γιατί ίσως αξίζει να τα σκάσεις για να κάνεις σοβαρή αγορά.

Κατάλαβα και λίγο του appleλάγνους. Μετά από τον λίγο καιρό ενασχόλησης λοιπόν με το blade έχω να πω πως καλό είναι για να παίζεις (δεν εννοώ παιχνίδια, εννοώ να ασχολείσαι με την τεχνολογία) αλλά δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη ως κύριο τηλέφωνο. Εγώ από τότε που το πήρα το έχω ως 2ο τηλέφωνο για να παίζω . Κι αυτό γιατί την μια σου κάνει restart χωρίς λόγο και χάνεις κλήσεις, την άλλη δεν δουλεύει το wifi χωρίς λόγο, την άλλη αλλάζεις ρομ και το χεις την μισή μέρα κλειστό, την άλλη πρέπει να το κάνεις GEN2 την άλλη GEN852, την άλλη αγοράζεις sd και σου είναι ασύμβατη κτλ. Επίσης σου τελειώνει και η μπαταρία σε μισή μέρα αν κάνεις βαριά χρήση. Βέβαια έχεις και την επιλογή να το δουλεύεις όπως το πήρες από wind και να μην έχεις τέτοια προβήματα αλλά αν το δουλέψεις έτσι χάνεις πολλά.

Δημοσ.

Πάντως πέρα από την πλάκα, είναι η πρώτη φορά που απέκτησα smartphone και κατάλαβα γιατί ίσως αξίζει να τα σκάσεις για να κάνεις σοβαρή αγορά.

Κατάλαβα και λίγο του appleλάγνους. Μετά από τον λίγο καιρό ενασχόλησης λοιπόν με το blade έχω να πω πως καλό είναι για να παίζεις (δεν εννοώ παιχνίδια, εννοώ να ασχολείσαι με την τεχνολογία) αλλά δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη ως κύριο τηλέφωνο. Εγώ από τότε που το πήρα το έχω ως 2ο τηλέφωνο για να παίζω . Κι αυτό γιατί την μια σου κάνει restart χωρίς λόγο και χάνεις κλήσεις, την άλλη δεν δουλεύει το wifi χωρίς λόγο, την άλλη αλλάζεις ρομ και το χεις την μισή μέρα κλειστό, την άλλη πρέπει να το κάνεις GEN2 την άλλη GEN852, την άλλη αγοράζεις sd και σου είναι ασύμβατη κτλ. Επίσης σου τελειώνει και η μπαταρία σε μισή μέρα αν κάνεις βαριά χρήση. Βέβαια έχεις και την επιλογή να το δουλεύεις όπως το πήρες από wind και να μην έχεις τέτοια προβήματα αλλά αν το δουλέψεις έτσι χάνεις πολλά.

Αυτό που λες δεν αποτελεί κανόνα.

Φίλος μου έχει το Blade με CyanogenMod (2.3 περικαλώ!) και το τηλέφωνό του το χρησιμοποιεί εδώ και καιρό ως κύριο τηλέφωνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αν δεν έχεις εμπειρία στο αντικείμενο, είναι δεδομένο πως θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να καταλήξεις σε ένα custom τηλέφωνο στα μέτρα σου.

Αλλά και με μαμά 2.2 το τηλέφωνο μια χαρά τα πάει.

Όσο για την αυτονομία, ΟΛΑ τα smartphones με βαρυά όπως λες χρήση, δεν βγάζουν μέρα. Δεν είναι "προνόμιο" του Blade δηλαδή.

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν αποτελεί κανόνα.

Φίλος μου έχει το Blade με CyanogenMod (2.3 περικαλώ!) και το τηλέφωνό του το χρησιμοποιεί εδώ και καιρό ως κύριο τηλέφωνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αν δεν έχεις εμπειρία στο αντικείμενο, είναι δεδομένο πως θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να καταλήξεις σε ένα custom τηλέφωνο στα μέτρα σου.

Αλλά και με μαμά 2.2 το τηλέφωνο μια χαρά τα πάει.

Όσο για την αυτονομία, ΟΛΑ τα smartphones με βαρυά όπως λες χρήση, δεν βγάζουν μέρα. Δεν είναι "προνόμιο" του Blade δηλαδή.

Κανόνας δεν είναι, όσα παραπάνω όμως επιδιώξεις να έχει το blade σου τόσο πιο πολύ θα ταλαιπωρηθείς.

Αν αρκεστείς στην μητρική rom μάλλον θα είσαι ΟΚ, το είπα και πριν εξάλλου.

Αν δεν θες να του αυξήσεις την ram, δεν θες app2sd δεν θες μεγαλύτερη sd και1002 τότε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν προσπαθήσεις κάποια από τα παραπάνω όλο και κάτι θα βρεθεί να σου σπάσει τα νεύρα. (κι εγώ την 2.3 CM7 έχω και συχνά μου σπάει τα νεύρα)

Όσο για την εμπειρία έχω αποκτήσει πολύ μεγάλη πλέον αλλά τα νεύρα συνεχίζει να μου τα σπάει.

Ως προς την αυτονομία φυσικά και υπάρχει γενικό πρόβλημα αλλά το blade είναι απ τα χειρότερα ως προς το θέμα.

Δημοσ.

Δηλαδη μεγαλο?(ολα τα μοντελα το ιδιο εχουν?)

Most SAR testing concerns exposure to the head. For Europe, the current limit is 2 W/kg­1 for 10-g volume-averaged SAR. For the United States and a number of other countries, the limit is 1.6 W/kg­1 for 1-g volume-averaged SAR.

Δηλαδή το 1.35 που έχει το λεπίδι, δεν είναι και το χειρότερο, αλλά ούτε και το καλύτερο. Και μάλιστα, τείνει προς το βλαβερό, αν λάβεις υπόψη ότι αυτές οι μετρήσεις ισχύουν για χρήση 6 λεπτών την ημέρα...

The dose of RF (όπου RF=Radio Frequency)exposure is linked to exposure time: maximum SAR is normally averaged over a 6-minute period during the 24-hour day.

Αυτό που πουλάνε τώρα στη Wind είναι gen1 ή gen2 ?

Στο gen2 περνάμε νέες εκδόσεις; ξεκλειδώνει η ram?

Αυτά που πουλάει τώρα η WIND είναι gen2 και η μνήμη ξεκλειδώνει, και μαλιστα δεν είναι δύσκολο. Εγώ την έχω ξεκλειδώσει, ακολουθώντας έναν οδηγό στο myphone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...