Palm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εκλεισα ενα ,αλλα δε ξερουν να μου πουν αν ειναι αμολεντ ,το κουτι γραφει 3.5 --480*800 --wvga tft Για ραμ δε γραφει τιποτα ,παιρνανε τηλ στα κεντρικα και κανεις δεν ηξερε !!! Το κουτι ηταν σφραγισμενο .δεν ειχαν ντεμο .... Τι να κανω ???? Με περιμενει ...
MiJ16 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να βρω με τίποτα στο site της Orange αν αυτό που πουλάνε είναι με amolde και 512 ram. Επίσης το σκ@τοsite τους δεν έχει πουθενά ένα email για να τους στείλεις και να τους ρωτήσεις. Με εκνευρίζει αφάνταστα αυτό!!!
efo355 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδιά το πήρα το κινητο εδώ και 2 ώρες από wind καλλιθέας. Αξίζει απίστευτα. Δε κολλάει είναι γρήγορο τα παιχνίδια παίζουν άνετα, η οθόνη έχει πολύ καλή ποιότητα. Τι άλλο να ζητήσεις;
EKTELESTES Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδιά το πήρα το κινητο εδώ και 2 ώρες από wind καλλιθέας.Αξίζει απίστευτα. Δε κολλάει είναι γρήγορο τα παιχνίδια παίζουν άνετα, η οθόνη έχει πολύ καλή ποιότητα. Τι άλλο να ζητήσεις; Πες μας για τα χαρακτηριστικά του ρεεεε Efo! Οθόνες, Ram κλπ!
efo355 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή (3,5'') και έχει τρελή απόκριση. Του έβαλα angry birds, asphalt και raging thunder και το κινητό δε τρώει πουθενά σκάλωμα. Δε το έχω πειράξει ακόμα με τη μαμήσια τη 2.1 είναι. Παιδιά μη το σκέφτεστε το κινητό είναι όλα τα λεφτά. 256 ραμ έχει αλλά μια χαρα παέι εγώ δε θα το ρίσκαρα για αγορά από αγγλία λόγω εγγύσης. Το σήμα πάρα πολύ καλό ακόμα και σε σημεία που με το προηγούμενο κινητό δε μπορούσα να μιλησω καθόλου. ---------- Προσθήκη στις 13:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:40 ---------- Επίσης το wifi ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία στο σπίτι μου πιάνει άνετα. Ως τώρα απο μένα η συσκευή χτυπάει πολύ ακριβότερα κινητά από το wildfire ας πουμε ---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- Το gps πολύ καλό και γρήγορο εντόπισε τη θέση μου απευθείας
nick#18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Κανενα διαγνωστικο για την οθονη υπαρχει να βαλει να μας πει? Η μηπως να το τσεκαρει οπως και στο video παραπανω με το πως βλεπει στην οθονη υπο κληση?
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδακια η οθονη ειναι lcd και οχι amoled http://techblog.gr/mobile/zte-blade-wind-answers-5992/
johnny21a Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μου αρεσει το παραπονο οτι δεν ειναι amoled η οθονη, λες και τις ειχαμε και στο χωριο μας Βρειτε μου ενα κινητο σε αυτα τα λεφτα με τετοια αναλυση...
GeorgT. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειναι αυτο αλλα το οτι στο εξωτερικό το πουλάνε με amoled οθόνη κ σε πιο καλή τιμη μάλιστα! Δηλαδη οι δικοί μας την είδανε πιο μάγκες??
arxaggelos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο value4money το Voda Joy; Επίσης θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε πως (και αν....) απαντήσει η Cosmote στην εισβολή φθηνών android. Επειδή αααααν απαντήσει, μάλλον με Samsung θα το κάνει, καλά θα ήταν να βλέπαμε ένα Galaxy K/U κάτω από 200 ευρώ :o εκτός αν νομίζει ότι το Optimus One είναι ανταγωνιστικό προς αυτά τα κινητά (δεν λέω, καλό είναι αλλά οι άλλοι τα σφάζουνε)
EKTELESTES Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μου αρεσει το παραπονο οτι δεν ειναι amoled η οθονη, λες και τις ειχαμε και στο χωριο μας Βρειτε μου ενα κινητο σε αυτα τα λεφτα με τετοια αναλυση... Το παράπονο φίλε μου δεν είναι ότι δεν είναι amoled, είναι ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ, γιατί να φέρνουν υποδυέστερο προϊόν στην Ελλάδα και να το έχουν κι ολας + 30 ευρώ ακριβότερο! Εκεί είναι η ΞΕΦΤΙΛΑ και η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
zx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το παράπονο φίλε μου δεν είναι ότι δεν είναι amoled, είναι ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ, γιατί να φέρνουν υποδυέστερο προϊόν στην Ελλάδα και να το έχουν κι ολας + 30 ευρώ ακριβότερο! Εκεί είναι η ΞΕΦΤΙΛΑ και η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. συμφωνω απολυτα !!!!!!!!!
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ρε μαγκες σιγουρα στο εξωτερικο το ιδιο τηλεφωνο κυκλοφορει με amoled και μονο στην Ελλαδα κυκλοφορει με lcd??? περιεργο μου φαινεται...
ostvarivanje Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Και στην Ουγγαρία είναι με tft και με 256mb ram. http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323431/hungarian-zte-blade-with-256mb-ram-cant-run-2-2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα