Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάποιος που έχει τη συσκευή και ξέρει αν διαβάζει εφαρμογές γραφείου (doc, xls, ppt, pdf) υπάρχει;

Thinkfree

Δες εδώ.

Δημοσ.

@ thetak

Αν κατάλαβα καλά φορτώνεται εξωτερική εφαρμογή που του δίνει τη δυνατότητα να διαβάζει όλα αυτά που θέλω;

Thanks φίλε.

Μόλις είχα κάνει εγγραφή στο myphone.gr για να βρω απάντηση από τους πιο ειδήμονες εκεί...

Δημοσ.

@ thetak

Αν κατάλαβα καλά φορτώνεται εξωτερική εφαρμογή που του δίνει τη δυνατότητα να διαβάζει όλα αυτά που θέλω;

Thanks φίλε.

Μόλις είχα κάνει εγγραφή στο myphone.gr για να βρω απάντηση από τους πιο ειδήμονες εκεί...

Ναι. Υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες εφαρμογές αλλά νομίζω ότι το thinkfree είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

Το αγόρασα και γω το κινητάκι τελικά. Χθές από κατάστημα της Wind. Μια χαρά είναι. Με ικανοποιεί πλήρως. Και οι φωτογραφίες που βγάζει καλές μου φαίνονται. Βίντεο, δεν δοκίμασα. Τα μόνα αρνητικά που βρήκα είναι ότι κολλάει όταν ανοίγω βαριές ιστοσελίδες (αλλά εδώ μπορεί να φταίει και λίγο η αργή ταχύτητα 1mpbs) και ότι αργεί λίγο, όσο αυξάνονται οι εφαρμογές. Μέχρι τώρα έχω κατεβάσει μόνο μερικά παιχνιδάκια τύπου Angry birds και κάτι ακόμα μουφιές (btw το android market μες την μούφα είναι ρε... έχει και κανα καλό που και πού αλλά δύσκολα...) αυτά. Η μπαταρία του από 100% πήγε σε 44% μέσα σε 4-5 περίπου ώρες, αλλά το είχα λιώσει. Συνέχεια ανοιχτό WiFi και ταυτόχρονα έπαιζα παιχνίδια με full φωτεινότητα, δηλαδή όχι και ΤΟΣΟ άσχημα.

Δημοσ.

Τελικα μου φαινεται πρεπει να μετρηθουμε, γιατι εχουμε γινει πολλοι κατοχοι του συγκεκριμενου :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...