nikoskon Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ή βάζεις κάποιο data plan/bundle και χαίρεσαι το κινητό σου, ή κατεβάζεις το APNdroid και ανοιγοκλείνεις την κίνηση δεδομένων κατά βούληση.
all_in Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδια σκοπευω να αγορασω το ZTE Blade μεσα στην εβδομαδα απο Wind. Εχω διαβασει ολες τις σελιδες και βλεπω πως τωρα τα νεα κινητα ειναι gen2 και η μνημη δεν ξεκλειδωνει και δεν μπορω να κανω μοντιες. Υπαρχουν οδηγοι που να λενε πως και αν ξεκλειδωνουν τα νεα μοντελα με την official 2.2?
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδια σκοπευω να αγορασω το ZTE Blade μεσα στην εβδομαδα απο Wind. Εχω διαβασει ολες τις σελιδες και βλεπω πως τωρα τα νεα κινητα ειναι gen2 και η μνημη δεν ξεκλειδωνει και δεν μπορω να κανω μοντιες. Υπαρχουν οδηγοι που να λενε πως και αν ξεκλειδωνουν τα νεα μοντελα με την official 2.2? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444
ipal Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Exω gen1 απειραχτο. υπαρχει περιπτωση να κολλησει με την 2.2 wind? Μενδιαφερει το 8εμα μπαταρια ,οχι το 512/OC. Nα περασω την official Η οχι?
paokfever Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444 Σχετικά με το άρθρο, θα ήθελα μερικές μικρές διευκρινίσεις σχετικά με τις διάφορες συντομογραφίες. Δηλαδή: gen1,2 = ? FTM mode = ? CWM = ? IMEI = ?
carnag9 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ακολουθησα το guide του kogos και ολα καλα. απο κουτι 2.2 wind, ξεκλειδωσε 512 ραμ και μπηκε και CWM με το guide. μετα μεσω CWM εβαλα ss rls5 με launcher pro και απλα πεταει το κινητο. και η μπαταρια εχει αντεξει τοσες ωρες κατεβαζω/φλασαρω κτλ ολα κομπλε. απλα καμια σχεση με το πως ηταν οταν το εβγαλα απο το κουτι
Kariajoulas Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να κάνω μια αναβάθμιση συσκευής σε Blade. Τρέχει εφαρμογές γραφείου; word, xls, ppt, pdf ;
FarCry Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Σχετικά με το άρθρο, θα ήθελα μερικές μικρές διευκρινίσεις σχετικά με τις διάφορες συντομογραφίες. Δηλαδή: gen1,2 = ? FTM mode = ? CWM = ? IMEI = ? καλα ολα τα αλλα αλλα το IMEI πρωτη φορα το βλεπεις?
Xorxhs! Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 απο cosmote ποιο οικονομικο προγραμμα συμβολαιου χρησιμοποιείται?
nick#18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 απο cosmote ποιο οικονομικο προγραμμα συμβολαιου χρησιμοποιείται? Η συσκευη δεχεται ολες τις sim οποτε ναι δεν εχεις προβλημα.
paokfever Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 καλα ολα τα αλλα αλλα το IMEI πρωτη φορα το βλεπεις? Ναι Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κινητά ! Τα γνωστά χαρακτηριστικά με ενδιέφεραν μέχρι τώρα. Εμφάνιση, κάμερα, κάρτα μνήμης. Αυτά
thetak Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πείτε μου ρε παιδιά, από αυτονομία τι λέει; Θέλει να το πάρει ένας φίλος και ψάχνεται για την αυτονομία του. Αξίζει τα λεφτά του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα