DarkSky Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εσείς που το πήρατε τώρα από που το πήρατε; Γιατί εμένα σε όσα καταστήματα έχω πάει μου χουν πει ότι είναι σε έλλειψη και σε ένα κατάστημα που το έχω παραγγείλει από τις 23/4 ακόμα με έχουν στην αναμονή. Επίσης παίζει ό,τι πουλάνε από δω και πέρα να έχει την 2.2 και να μη ξεκλειδώνει τη RAM; Πριν από μια βδομάδα που το πήρα από wind ήρθε με την 2.2 εγκατεστημένη, κι απ' ότι είδα είναι gen2 το τηλέφωνο... Διάβασα επίσης ότι gen1 τηλέφωνα με ξεκλειδωμένη τη RAM στα 512 μετά από το 2.2 update της wind μετατράπηκαν σε gen2 και η RAM πήγε πάλι στα 256.
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έχει μετακινήσει κανείς την dalvik cache στην sd?
nick#18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πηρα μια 8ρα καρτα sd εγω... εχω καποιες εφαρμογες στην sd μεσα. Ποιους φακελους πρεπει να μετακινησω στην νεα καρτα?
Xorxhs! Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ε τις επαφες τι κανουμε ρε παιδια? πως μεταφερουμε απο htc windows mobile στο zte?
paokfever Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Επειδή διαβάζοντας σχόλια και βλέποντας βίντεο για το ZTE blade ψήθηκα πολύ να το αγοράσω, πήγα στο site της Wind και είδα και το IDEOS u8150, το οποίο έχει 166 ευρώ. Ποιό προτείνετε εσείς?
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Επειδή διαβάζοντας σχόλια και βλέποντας βίντεο για το ZTE blade ψήθηκα πολύ να το αγοράσω, πήγα στο site της Wind και είδα και το IDEOS u8150, το οποίο έχει 166 ευρώ. Ποιό προτείνετε εσείς? καλοσηρθες η μονη (σοβαρη) διαφορα ειναι η οθονη (το ενα 3.5 ιντσες και το αλλο 2.8). γιατι ομως δεν το παιρνεις (αμα το θελεις) 26€ φτηνοτερα http://www.skroutz.gr/s/301165/Huawei-Ideos-U8150.html
nick#18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Οποιο και να παρεις δε θα το μετανιωσεις πιστευω. Παντως απο εμενα +1 στο blade...
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 1) Ποιο προγραμμα πλοηγησης θεωρειτε καλυτερο για τη συσκευη? 2)Τροπος μεταφορας επαφων απο windows mobile σε Android?
pournaras Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 1) Ποιο προγραμμα πλοηγησης θεωρειτε καλυτερο για τη συσκευη? 2)Τροπος μεταφορας επαφων απο windows mobile σε Android? Για το 2. It's pretty easy, because your Android phone will sync to Google Contacts. Sync your Windows Mobile phone to your computer (outlook, outlook express, whatever you normally sync to) Export your contacts from there to a CSV. Use Google Contacts to import the CSV (import is in the upper right from http://google.com/contacts) Wait a couple minutes. All of your contacts will show up on your Android phone soon! Κανε λοιπον ενα λογαριαμο gmail αν δεν εχεις, (που θα σου χρειαστει για το android ετσι κι αλλιως), και μετα κανε τα βηματα παραπανω.
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για το 2. Κανε λοιπον ενα λογαριαμο gmail αν δεν εχεις, (που θα σου χρειαστει για το android ετσι κι αλλιως), και μετα κανε τα βηματα παραπανω. Thanks φιλε μου!
carnag9 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Γεια σας! Αγορασα και εγω το λεπιδακι, απλα εχω ενα θεματακι. ειχα κανει λιγο χοουμγουορκ νωριτερα αλλα μου ηρθε με προεγκατεστημενη 2.2 αρα ειναι και gen2. τωρα τι κανω για 512 ραμ unlock? και για να φλασαρω cm7 καποιο guide? βασικα cm7 η ss rls5? thanks!
paokfever Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 αναβαθμιστε το blade σε 2.2 απο την wind Εγώ πάντως που πήγα στο κατάστημα Wind στην Θέρμη (Θεσ/νίκης) είδα και τα δύο κινητά (ΖΤΕ BLADE & IDEOS u8150), ήταν διαθέσιμα, και συγκεκριμμένα, το Blade, ήταν σε 2.2 από μόνο του.
kenmitsakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως που πήγα στο κατάστημα Wind στην Θέρμη (Θεσ/νίκης) είδα και τα δύο κινητά (ΖΤΕ BLADE & IDEOS u8150), ήταν διαθέσιμα, και συγκεκριμμένα, το Blade, ήταν σε 2.2 από μόνο του. ναι τωρα τα καινουργεια εχουν απο μονα τους την 2.2
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 πως μπορω να αποκλεισω εφαρμογες απο το να συνδεονται μεσω gprs για updates π.χ. και να χρεωνομαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα