Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το HSDPA/HSUPA πετυχαινει πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες του UMTS (3g).

σημειωση: δεν προκειται περι αλλου τυπου δικτυο, μεσω του δικτυου τριτης γενιας τρεχει απλα χρησιμοποιει, με απλα λογια, πιο εξυπνη διαμορφωση σηματος, οπου αυτο ειναι δυνατο.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...

θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σχετικα με το θεμα της θηκης και του καθαρισμου.Απο τις εκτος νετ αγορες ποιες θηκες απο καταστηματα ειναι οι ιδανικοτερες? επισης απο θεμα καθαρισμου,βολευομαι με τα πανακια που πουλανε στα jumbo?

Σας Ευχαριστω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πηρα το ZTE Blade και μια sd card 16gb class 10.

1) Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ξεκινησω (cosmote εχω) ?

2) Να ξεκλειδωσω τα 512ΜΒ? guide?

3) Ποια ROM να βάλω? το gps ειναι κατι που δινω προτεραιοτητα

4) Έχω το HTC touch 2 (windows ) Πως μπορω να παρω τις επαφες και να τις εισαγω στο νεο τηλεφωνο?

Thanks !

Επεξ/σία από Xorxhs!
Δημοσ.

Τι οδηγό ψάχνεις ακριβώς? Αν βάλεις custom rom δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τα 512. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την CM7 2.3. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που την έχω περάσει.

Δημοσ.

Τι οδηγό ψάχνεις ακριβώς? Αν βάλεις custom rom δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τα 512. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την CM7 2.3. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που την έχω περάσει.

και εγω μολις το πηρα και εψαχνα τι να κανω...αυτο που λες για την ram ειναι 100% γιατι αν ειναι λεω να βαλω custom rom αντι να κανω μονο unlock ram !! μπορει να το σιγουρεψει κι αλλος??

Δημοσ.

για το 1 ψαχνω καποιον οδηγο στησιματος/παραμετροποιησης του τηλεφωνου, τα πρωτα πραγματακια που πρεπει να κανουμε στο τηλ. Ποιος ο λογος να μην ξεκλειδωσω τα 512?

Δημοσ.

Η εσωτερική μου μνήμη γεμίζει επικίνδυνα.

Έχει μεταφέρει κανείς την dalvik cache στην sd? (μου πιάνει περίπου 100 mb άρα κάτι τέτοιο θα μου έλυνε το πρόβλημα)

Είναι επικίνδυνο για το σύστημα?

Δημοσ.

Μόλις πηρα το ZTE Blade και μια sd card 16gb class 10.

1) Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ξεκινησω (cosmote εχω) ?

2) Να ξεκλειδωσω τα 512ΜΒ? guide?

3) Ποια ROM να βάλω?

4) Έχω το HTC touch 2 (windows ) Πως μπορω να παρω τις επαφες και να τις εισαγω στο νεο τηλεφωνο?

Thanks !

Οποτε το 2 απαντηθηκε :)

Για τα 1,3,4 έχουμε κατι?

Δημοσ.

Οποτε το 2 απαντηθηκε :)

Για τα 1,3,4 έχουμε κατι?

1) Να ξεκινήσεις τι ακριβώς?

3)Εγώ έχω την CM7 και την προτείνω. Η nighly 57 δεν μου έχει βγάλει ιδιαίτερα προβλήματα. Επίσης έχει απευθείας αποθήκευση στην sd και κλειδώνει γρήγορα τους δορυφόρους. Απλά καταναλώνει πολύ μπαταρία. ας σου πούνε τα παιδιά και για τις δικές τους ρομ και διάλεξε.

Για το 4 δεν ξέρω.

Δημοσ.

εγκατεστησε κανεις την επισημη 2.2 που εβγαλε η wind για να μασ πει εντυπωσεις? ξερει κανεις αμα ξανακληδωνει την μνημη στα 256 σε μας που την εχουμε ξεκλειδωμενη?

Δημοσ.

εγκατεστησε κανεις την επισημη 2.2 που εβγαλε η wind για να μασ πει εντυπωσεις? ξερει κανεις αμα ξανακληδωνει την μνημη στα 256 σε μας που την εχουμε ξεκλειδωμενη?

Εγω προσπαθησα αλλα οπως ειπα σε παραπανω ποστ στο 10% κολλησε και εβγαλε αποτυχια που σημαινει κλειστο κινητο να μη κανει τπτ και τους το πηγα πισω.....

Δημοσ.

Εσείς που το πήρατε τώρα από που το πήρατε; Γιατί εμένα σε όσα καταστήματα έχω πάει μου χουν πει ότι είναι σε έλλειψη και σε ένα κατάστημα που το έχω παραγγείλει από τις 23/4 ακόμα με έχουν στην αναμονή.

Επίσης παίζει ό,τι πουλάνε από δω και πέρα να έχει την 2.2 και να μη ξεκλειδώνει τη RAM;

Δημοσ.

Δε παιζει πιστευω να μην ξεκλειδωνει...Δε πιστευω να κατσουν να αλαξουν chip για να ερχονται εδω με 256... Ισως κανουν ισχυροτερο lock αλλα θα σπασει που θα παει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...