ootyposoo Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω απο μπαταρια πως τα παει?Δηλαδη με κανονικη χρηση καθε μερα λιγα τηλεφωνα και κανα μηνυμα ποσο θα μου βγαζει? Μία με δύο μέρες max!
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Βγαζει και 3-4 αν δεν το ακουμπας καν.. Με την Swedish 5, αν τα εχω ολα κλειστα εκτος του 2G ανετα με βγαζει 3-4 μερες με φυσιολογικη χρηση τηλεφωνου.
theo93 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Είσαι με custom rom; οχι δεν του εχω αλλαξει καθολου ρομ
nrkmaiden Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 εχει κανει κανεις την αναβαθμιση που εβγαλε η wind?? Link εμενα προσωπικα μ εβγαλε αποτυχια και τωρα το τηλ δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα..... καμια ιδεα ή να παω wind...
ootyposoo Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 εχει κανει κανεις την αναβαθμιση που εβγαλε η wind?? Link εμενα προσωπικα μ εβγαλε αποτυχια και τωρα το τηλ δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα..... καμια ιδεα ή να παω wind... xaxaxaxa Να πας να tour βρίσεις να στο φτιάξουν και πρόσεχε μην τολμήσεις και ώσεις λεφτά η οτιδήποτε! Με τους άχρηστους άκου εκεί error το update!
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Έχει κανείς την CM7 nightly 57? Πολλά κολήματα μου βγάζει. edit, μόλις δοκίμασα αν δουλεύει η 3G σύνδεση. παρατηρώ πως η ένδειξη "3G" εναλλάσετε με το "Η", δουλεύει πάντως κανονικά. Γιατί συμβαίνει αυτό?
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τύπος δικτύου. Εν συντομία και εν Ελλάδι έχουμε 4 από δαύτους. 2G 2.5G 3G 3.5G . 2G είναι το GPRS που στα περισσότερα κινητά συμβολίζεται ως «G». 2.5G είναι το EDGE που συμβολίζεται με το «Ε». 3G ειναι το UMTS που συμβολίζεται ως «3G». 3.5G είναι το HS(DU)PA που συμβολίζεται ως «H».
nick#18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το H νομιζα πως ηταν κατωτερο του 3G μιας και το εβγαζε οσο γινοταν πιο ασθενες το σημα του 3g και τελικα γινοταν 2G... Ετσι θυμαμαι απο την παλια μου συσκευη τουλαχιστον..
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ε κι εμένα γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά μου έβγαλε αυτό το Η? καλό είναι η κακό?
nick#18 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας... Αν ειναι οπως τα λεει ο φιλος nikoskon ειχες τη μεγιστη συνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα