Moderators stormrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τrue. Συνηθως οι customs βασιζονται σε επισημες. Οποτε στην ουσια ειναι βελτιωμενες επισημες. Οχι παντα βεβαια καθως υπαρχουν καποια θεματακια καποιες φορες. Αλλα σε μια custom rom βρισκεις καλουδια (οπτικα και χρηστικα) που δεν εχουν οι επισημες. Δεν προτεινω σε κανεναν να βαλει custom βεβαια (ακυρωση εγγυησης μεταξυ αλλων), ιδιαιτερα διχως να ξερει τι κανει. Αλλα πραγματικα, συνηθως αξιζει τον κοπο.
oldnew Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Απο όσο διαβαζω, αν βάλεις την επίσημη , μένεις με 256 mb ram, ακόμα και αν την είχες κάνει 512. Και μαλλον δεν μπορεις να την ξανακανεις 512 με τα παλαια κόλπα ακόμα και αν ξαναβαλεις custom.
nikoskon Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Απο όσο διαβαζω, αν βάλεις την επίσημη , μένεις με 256 mb ram, ακόμα και αν την είχες κάνει 512. Και μαλλον δεν μπορεις να την ξανακανεις 512 με τα παλαια κόλπα ακόμα και αν ξαναβαλεις custom. Aν όντως είναι έτσι, είναι θέμα χρόνου να "σπάσει"!
theo93 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 παιδες προβλημα το προγραμμα δεν μου βρησκει το κινητο για να πατησω αρχη ή μαλλον μου το βρησκει αλλα το ξαναχανει .μια φορα που προλαβα να το πατησω μου κολλησε για κανενα δεκαλεπτο ξερετε τι παιζει??? --> το προλαβα και ξαναξεκινησε αλλα μου εβγαλε ερρορ οτι δεν διαβαστικε το ιμει του κινητου μου :unsure:
nikoskon Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 παιδες προβλημα το προγραμμα δεν μου βρησκει το κινητο για να πατησω αρχη ή μαλλον μου το βρησκει αλλα το ξαναχανει .μια φορα που προλαβα να το πατησω μου κολλησε για κανενα δεκαλεπτο ξερετε τι παιζει??? --> το προλαβα και ξαναξεκινησε αλλα μου εβγαλε ερρορ οτι δεν διαβαστικε το ιμει του κινητου μου :unsure: Είσαι με custom rom;
skim045 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλά. Τώρα που θυμήθηκαν να βγάλουν την 2.2 έχουμε περάσει την 2.3 Αν δεν κάνω λάθος δεν αξίζει να πάω στην 2.2 που έβγαλε η εταιρία, έτσι?
nick#18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλά. Τώρα που θυμήθηκαν να βγάλουν την 2.2 έχουμε περάσει την 2.3 Αν δεν κάνω λάθος δεν αξίζει να πάω στην 2.2 που έβγαλε η εταιρία, έτσι? Πες τα... Κρατα τη 2.3 γιατι αυτο με το .exe το φοβαμαι... ολο και καποιος θα τη δωσει σε .zip να μπει με clockworkmod..
ootyposoo Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Στις 10 απριλίου έχασα κάθε πίστη που είχα στην official 2.2.. Οποιος έχει custom μην αλλάξει η custom ROMs τώρα πια (SS RLS5 και CM7 2.3) Είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο!! Εγώ προτιμώ την SS γιατί έχει καλύτερη αυτονομία μπαταρίας! Πάντως θα έπρεπε να ντρέπονται να βγάζουν official τώρα πια, εγώ αυτό θα έκανα xD
skim045 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και με την CM7 2.3 κρατάει πολύ παραπάνω απο την 2.1 που είχε. γεια σας παιδια! αξιζει το κινητο? Στην τιμή που είναι, πάρα πολύ. Ειδικά και αν είναι πρώτη επαφή με adroid τότε πολύ παραπάνω
ootyposoo Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και με την CM7 2.3 κρατάει πολύ παραπάνω απο την 2.1 που είχε. Δεν ξερω αν κανω κατι εγω λαθος αλλα στην CM7 2.3 με το ζορι μου εβγαζε 1 μερα, 16% μου εφαγε σε sleep το βραδυ! :Ρ Και δεν κανω καταχρειση!!!
skim045 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεν ξερω αν κανω κατι εγω λαθος αλλα στην CM7 2.3 με το ζορι μου εβγαζε 1 μερα, 16% μου εφαγε σε sleep το βραδυ! :Ρ Και δεν κανω καταχρειση!!! Μόνο? Εμένα κρατάει 2 μέρες με νορμαλ χρήση και μένει και ένα ~30% αλλά μετά το φορτίζω γιατί δεν θα μείνει καθόλου μπαταρία.
ootyposoo Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μόνο? Εμένα κρατάει 2 μέρες με νορμαλ χρήση και μένει και ένα ~30% αλλά μετά το φορτίζω γιατί δεν θα μείνει καθόλου μπαταρία. Λες να φταιει το οτι το έχω gen2? Δεν ξερω... παντος με την SS RLS5 και τον launcher PRO είμαι pimped!
nick#18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και εγω αμα δε το σκιζω με CM7 μια χαρα τη βγαζω 2 μερες και μενει και λιγο αλλα σχεδον καθε μερα το σκιζω οποτε καθε βραδυ θελει μπριζα... επισης δε ξερω γιατι... αλλα τωρα τελευτεα θελει κανα 4ωρο να φορτισει :S
endj3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω απο μπαταρια πως τα παει?Δηλαδη με κανονικη χρηση καθε μερα λιγα τηλεφωνα και κανα μηνυμα ποσο θα μου βγαζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα