Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιδει δεν μπορεσα να διαβασω και τς 108 σελιδες :P αν γινετε να μου απαντησετε σε μερικες ερωτησεις μου....

σκεφτομαι να φυγω απο wind και να παω cosmote(με 100Ε επιδοτηση) αλλα απ οτι εψαξα λιγο δεν ειναι διαθεσιμο σε αλλες εταιριες πλην wind αυτο το μοντελο ισχυει η εχουμε εναλακτικη?

επισεις εχω τν δυνατωτητα να το φερω και απο αγγλια το orange και δν με απσχολι η γλωσσα βολευομαι κ με αγγλικα απλα θελω να ξερω αν εχει θεμα με ελλινηκη SIM με sms εισερχομενα στα ελλινηκα και γενικος τετοια προβληματα.

σε περιπτωση αγορας απο ελλαδα θελω να ξερω android ver αν ειναι upgradeable και μεχρι πια εκδωση(ακομη και link με custom upgrade με οδηγιες σαφεις γιατι δν εχω ξανακανει κατι παρομοιο με smartphone), αν υπαρχει η εκδωση με τα 512mb RAM και αν οχι καποιο link για unlock.

και τελος αν υπαρχουν και ποια ειναι τα προβληματα σε custom upgrades του λογισμικου.

sorry αν κουραζω και το ξερω οτι καλο θα ηταν να διαβασω ολο το thread αλλα θα το εκτιμουσα πολυ αν γινει αυτη η διευκολινση !! :)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα σου απαντουσα αμέσος τώρα αλλά δεν έχω χρόνο! Αν ακόμι μεχρι το βράδυ δεν έχει δοθεί απάντιση κατι που δεν το νομιζώ μιας και το φορουμ και πιο συγκεκριμένα το νήμα έχει πολλά πρόθημα άτομα, θα σου απαντίσω! :Ρ

Δημοσ.

θα σου απαντουσα αμέσος τώρα αλλά δεν έχω χρόνο! Αν ακόμι μεχρι το βράδυ δεν έχει δοθεί απάντιση κατι που δεν το νομιζώ μιας και το φορουμ και πιο συγκεκριμένα το νήμα έχει πολλά πρόθημα άτομα, θα σου απαντίσω! :Ρ

η αληθεια ειναι οτι μολις 2-3 ωρες ασχολουμε με το θεμα και ολο πεφτω και σε πραγματα που ειχα απορια ειτε εδω ειτε σε αλλο site απλα περιμενω μια καλη και ολοκληρωμενη απαντηση απο εδω :)

Δημοσ.

επιδει δεν μπορεσα να διαβασω και τς 108 σελιδες :P αν γινετε να μου απαντησετε σε μερικες ερωτησεις μου....

σκεφτομαι να φυγω απο wind και να παω cosmote(με 100Ε επιδοτηση) αλλα απ οτι εψαξα λιγο δεν ειναι διαθεσιμο σε αλλες εταιριες πλην wind αυτο το μοντελο ισχυει η εχουμε εναλακτικη?

επισεις εχω τν δυνατωτητα να το φερω και απο αγγλια το orange και δν με απσχολι η γλωσσα βολευομαι κ με αγγλικα απλα θελω να ξερω αν εχει θεμα με ελλινηκη SIM με sms εισερχομενα στα ελλινηκα και γενικος τετοια προβληματα.

σε περιπτωση αγορας απο ελλαδα θελω να ξερω android ver αν ειναι upgradeable και μεχρι πια εκδωση(ακομη και link με custom upgrade με οδηγιες σαφεις γιατι δν εχω ξανακανει κατι παρομοιο με smartphone), αν υπαρχει η εκδωση με τα 512mb RAM και αν οχι καποιο link για unlock.

και τελος αν υπαρχουν και ποια ειναι τα προβληματα σε custom upgrades του λογισμικου.

sorry αν κουραζω και το ξερω οτι καλο θα ηταν να διαβασω ολο το thread αλλα θα το εκτιμουσα πολυ αν γινει αυτη η διευκολινση !! :)

Λοιπον! Αν το φερεις απο Αγγλια ισως να ειναι κλειδωμενο αλλα ειναι καπου στα 2 λεπτα υποθεση να το ξεκλειδωσεις και να δεχεται ολες τις καρτες sim χωρις προβλημα. Για τα upgrade στις εκδοσεις του android ειχαν πει οτι θα μπει επισημη 2.2 στο κινητο απο τη wind τελος μαρτιου αλλα τελικα τιποτα. Σε custom roms εχουμε και 2.2 και 2.3 (οχι τοσο σταθερη ισως ακομα αλλα δεν απεχει πολυ απο την τελειοποιηση). Επισης τα 512mb unlock της ram ειναι πολυ ευκολα και ειναι σχεδον η ιδια διαδικασια που κανεις να περασεις μια rom. Τελος τα προβληματα που λες στις custom εκδοσεις ειναι πολυ λιγα εως ανυπαρκτα θα ελεγα ειδικα στην εκδοση 2.2.

Link για 512 unlock... http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/

και αν δεις 2-3 σελιδες ποιο πισω εχω ενα μικρο οδηγο για αναβαθμηση σε 2.3 και ενα μικρο videaki με την αποκριση του κινητου.

Οποια αλλη απορια εδω ειμαστεε!

Ααα! ξεχασα οχι δεν εχουμε εναλακτικη με το κινητο... το φερνει μονο η wind και αυτα τα 2 μαγαζια http://www.skroutz.gr/s/296694/OEM-ZTE-Blade.html?keyphrase=zte+blade που μαλλον τα περνουν και αυτοι απο τη wind...

Δημοσ.

μια ζωη λαμογια εδω στν ελλαδα ουτε τα απλα δν μας παρεχουν !! αν ηταν καθαρα θεμα δικο μου θα ελεγα εναν φιλο απο αγγλια αλλα επειγει λιγο η αποκτηση κινητου οποτε λογικα θα το παρω απο τν wind αν και ηθελα ν αλλαξω δικτυο....οποτε θα παω στο unlock ram και λογικα σε upgrade custom !!

κατι τελευταιο διβασα στο πολυ γρηγορο για σουηδικο λογισμικο και καποια αλλα που δν ειχα χρονο να ψαξω (οπωσς και τωρα παλι πρεπει να φυγω :/ ) μ αυτα τι παιζει εχουν διαφορες απο τα 2.2 και 2.3? δλδ ειναι custom απο καποιον χρηστη?

ευχαριστω για το help :)

Δημοσ.

Ναι αυτο πρεπει να ειναι για να κανει αναπαραγωγη.

Καλησπέρα. Λοιπόν. Άνοιξα το τραγούδι που ήθελα με τον media player του κινητού και μετά πατάω το κουμπί menu. Μου βγάζει μία επιλογή, το open in music. Μόνο αυτό. Πατάω σε αυτό αλλά δεν κάνει κάτι. Οπότε κάτι μου λέει οτι θα μείνω με τους ήχους που έχει απο μόνο του :-(

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν. Άνοιξα το τραγούδι που ήθελα με τον media player του κινητού και μετά πατάω το κουμπί menu. Μου βγάζει μία επιλογή, το open in music. Μόνο αυτό. Πατάω σε αυτό αλλά δεν κάνει κάτι. Οπότε κάτι μου λέει οτι θα μείνω με τους ήχους που έχει απο μόνο του :-(

Οπως εγραψα και πριν, μην ανοιξεις το τραγουδι με το music player.

Πηγαινε απο τον αρχειοθετη, βρες το ασμα, κρατα το πατημενο να σου βγαλει επιλογες, και πατα την τελευταια να το κανεις ηχο κλησης. Μην πας καθολου απο τους ηχους στις ρυθμισεις, κι εμενα, ενω επελεγα ενα ηχο απο εκει δεν μου τον αποθηκευε.

Δημοσ.

Ναι. Αλλά και εγώ σου είπα ότι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έχω περάσει την 2.3 Δεν έχω την 2.1 που το είχε έτσι. Για την ακρίβεια αυτά που μου βγάζει αν πατήσω παρατεταμένα το κομμάτι είναι: Send, Move, Copy, Rename, Delete, Bluetooth, Μουσική, Επιλέξτε μουσικό κομμάτι, Μηνύματα. Αυτά μου βγάζει.

Δημοσ.

δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα συνδεσα το λεπιδι με την τηλεοραση μεσω usb και ειδα οτι ταινια ειχα στο κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...