nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Λοιπον στο videακι αυτο ειναι ακριβος το ιδιο (αλλα για τις αντιστοιχες εφαρμογες LP pro & ADW) που θα βγαλει και αν βαλεις το LP pro και πατησεις το home button. Απλα για να δεις τι παιζει. Αλλιως μπορεις να πας στη διαχειρηση εφαρμογων, να βρεις το LP pro και εκει που εχει να κανεις απεγκατασταση κλπ κλπ εχει να το κανεις και προεπιλεγμενο... http://www.youtube.com/watch?v=1OzlMgs-WSg
mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ναι τωρα καταλαβα τι λες εχεις δικιο αν και δεν θυμαμε να ειχε να το τικαρω σαν default στη αρχη
ootyposoo Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Λοιπόν δεν άντεξα και το έκανα gen2 το κινιτό μου! Πέρασα και την CM7 2.3 τον launcher PRO και είμαι ντζι ντζι! Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι αφτούς που έχουνε την SS RLS 4 και άνω, υπάρχει μια εφαρμογή ποθ εγκαταστήτε μαζί με την ROM και έχει να κάνει με την RAM και πως την διαχειρίζοντε οι εφαρμογές, μπορεί κάπιως να μου πει πως λέγετε; Ευχαριστώ!
nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 gen 1 to gen 2 guide if possible...(αντιγκρικλις!)
mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 δεν ξερω αν ειναι αυτος που ακολουθησε http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/336281/how-to-upgrade-gen1-to-gen2-windows-only/ διαβασε τον καλα ομως και περιμενω συμπερασματα
ootyposoo Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 gen 1 to gen 2 guide if possible...(αντιγκρικλις!) CM7-N42-Gen1-to-Gen2-TPT.zip -Εξαγωγή μέσα στην SD (unzip) -ΠΡΟΣΟΧΗ- Δηλαδή copy/paste ΟΧΙ το αρχικό αρχείο αλλά αυτών που βρίσκοντε μέσα σε αφτο! -Βγάζουμε την μπαταρία, και την ξαναβάζουμε.. -Πατάμε ταυτόχρονα το κουμπί ενεργοποίησης το πλήκτρο home και το πλήκτρο αύξησης ήχου, προσοχή ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ όλα μάζι όχι πρώτα το κουμπί ενεργοποίησης και μετά τα υπόλιπα! Μετά απο 2 δευτερόλεπτα κάτι πράσινα γράμματα θα εμφανιστούν και η εγκατάσταση της CM7 2.3 Nnightly 42 και η μετατροπή σε gen2 θα έχει αρχίσει! Δεν διαρκεί πολυ ώρα, και αφού τελιώσει θα είσται ελεύθερει να βάλετε όποια άλλη ROM για gen2 θέλετε, μέσω του γνωστού clockworkmod! δεν ξερω αν ειναι αυτος που ακολουθησε http://android.modac...2-windows-only/ διαβασε τον καλα ομως και περιμενω συμπερασματα Δεν θα πρότινα αυτόν τον τρόπο λόγο του ότι δεν είναι ανατρέψιμος!!
skim045 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είπα να αλλάξω ήχο κλήσης και δεν μπορούσα να βρω πως να το αλλάξω με τίποτα. Για ήχους μου βγάζει μόνο αυτούς που έχει απο μόνο του Έκανα ένα φάκελο audio και μέσα σ'αυτό άλλον ένα ringtones στη κάρτα μνήμης όπως είχα διαβάσει κάπου αλλά τίποτα. Δώστε μου τα φώτα σας για άλλη μία φορά βρε παιδιά. Ευχαριστώ.
pournaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Πηγαινε απο τον αρχειοθετη, βρες το ασμα, κρατα το πατημενο να σου βγαλει επιλογες, και πατα την τελευταια να ττο κανεις ηχο κλησης. Μην πας καθολου απο τους ηχους στις ρυθμισεις, κι εμενα, ενω επελεγα ενα ηχο απο εκει δεν μου τον αποθηκευε.
skim045 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Έτσι πήγα να το κάνω αλλά δεν μου έχει τέτοια επιλογή. Σημείωση: Έχω περάσει την 2.3
nick#18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Κανε αναπαραγωγη με τον αρχικο media player του κινητου πατα το menu και εχει επιλογη να το κανεις ηχο κλησης
skim045 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μόνο ένα open in music μου βγάζει. Αυτό είναι?
nick#18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ναι αυτο πρεπει να ειναι για να κανει αναπαραγωγη.
ootyposoo Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 εντυπωσεις-συμπερασματα? Δεν ξερω αμα οντως υπαρχει διαφορα ταχητητας εγω παντος δεν εχω παρατιρησει τπτ! Ομος αφτο που εχω να πω ειναι οτι δεν χρειαστεικε να καμω ουτε μια επανεκινιση το κινιτο και εχω την CM7 2.3! Λειτουργικοτατο και χωρης καμια παραδοξη και ανεπηθημητη εκπλιξουλα Αποστολή από Blade με το Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα