nikos5800 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 παιδια SOS εκανα upgrade το blade απο gen1 σε gen2 με επυτιχια (πολυ ευκολη διαδικασια) και περασα την cyanogenmod nigthly 41 και αυτο ολα καλα και σημερα ειπα να περασω την nigthly 42 το κατεβαζω και το περναω και αυτο με επυτιχια (η nigthly 42 μιλαμε ειναι εξαιρετικη) και διαγραφω το backup της nigthly 41 για να κανω νεο backup τησ 42 μετα απο φυο ωριτσες νλεπω οτι βγξκαν δυο νεα nigthly η 50 και 51 το κατεβαζω και παω να το περασω με το To manager και την ωρα που παι να μπει σε recovery mod σταματαει στο πρασινο ανδροιδες ωση ωρα κ;ι να περιμενω δοκιμασα με την swidies rls5 αλλα παλι τα ιδια δεν με βαζει σε recovery ολα αυτα με την τελευταια εκδοση του Tom manager κ;ι την τελευταια εκδοση του clockwork 3.0.14 (μου το επειβαιβεωνει οτι το flashaρισμα εγινε με επυτιχια) παρακαλω αν καποιος το γνωτιζει ας με βοιθησει
vrwmiaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα με την RLS5 η μπαταρια κραταει περισσοτερο,με σκαλισμα συνεχομενο
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 εκανα upgrade το blade απο gen1 σε gen2 με επυτιχια (πολυ ευκολη διαδικασια) Υπάρχουν κάπου οδηγίες;
ootyposoo Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 παιδια SOS εκανα upgrade το blade απο gen1 σε gen2 με επυτιχια (πολυ ευκολη διαδικασια) και περασα την cyanogenmod nigthly 41 και αυτο ολα καλα και σημερα ειπα να περασω την nigthly 42 το κατεβαζω και το περναω και αυτο με επυτιχια (η nigthly 42 μιλαμε ειναι εξαιρετικη) και διαγραφω το backup της nigthly 41 για να κανω νεο backup τησ 42 μετα απο φυο ωριτσες νλεπω οτι βγξκαν δυο νεα nigthly η 50 και 51 το κατεβαζω και παω να το περασω με το To manager και την ωρα που παι να μπει σε recovery mod σταματαει στο πρασινο ανδροιδες ωση ωρα κ;ι να περιμενω δοκιμασα με την swidies rls5 αλλα παλι τα ιδια δεν με βαζει σε recovery ολα αυτα με την τελευταια εκδοση του Tom manager κ;ι την τελευταια εκδοση του clockwork 3.0.14 (μου το επειβαιβεωνει οτι το flashaρισμα εγινε με επυτιχια) παρακαλω αν καποιος το γνωτιζει ας με βοιθησει στα 2ης γενιάς για να μπεις clockwork πρέπει να πατάς το κουμπάκι που χαμηλώνει τον ήχο όχι το αντίθετο όπως στα 1ης γενιάς! Αν ακόμα δεν σου ανήγει δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και την microSD για κανά λεπτό και ξαναδοκίμασε!
nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 στα 2ης γενιάς για να μπεις clockwork πρέπει να πατάς το κουμπάκι που χαμηλώνει τον ήχο όχι το αντίθετο όπως στα 1ης γενιάς! Αν ακόμα δεν σου ανήγει δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και την microSD για κανά λεπτό και ξαναδοκίμασε! Εμενα γιατι ειναι 1ης (υποθετω μιας και ειναι απο τη 2η παρτιδα που ηρθε) και μπαινει με το vol- ?
mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ουαου οταν ειπα εγω για τον launcher pro κανεις δεν εδωσε σημασια......
nikos5800 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 στα 2ης γενιάς για να μπεις clockwork πρέπει να πατάς το κουμπάκι που χαμηλώνει τον ήχο όχι το αντίθετο όπως στα 1ης γενιάς! Αν ακόμα δεν σου ανήγει δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και την microSD για κανά λεπτό και ξαναδοκίμασε! το δοκιμασα και με τους δυο τροπους αλλα τιποτα και το προβλημα ειναι οτι το wifi δεν συνδεεται αλλο στο ιντερνετ αλλιως επισισ δοκιμασα και με το blade recovery manager εκανε εγκατασταση αλλα δεν το ανοιγε. τι αλλο μπορω να κανω?
nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ουαου οταν ειπα εγω για τον launcher pro κανεις δεν εδωσε σημασια...... link me to your post...!
mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 link me to your post...! launcher pro + home switcher και καθάρισες σελ 96
nikos5800 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 παιδια αν δεν ξερει καποιος να μου απαντησει ας μου στιλει ενα backup απο την cyanogenmod nigthly 41 γιατι το κακο ξεκινησε οταν διεγραψα το backup αυτης της custom rom
nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 σελ 96 Το home switcher νομιζω πως ειναι λιγο περιττο μιας και το να αλαζεις τα apps αυτα μπορεις να τα κανεις απο τη διαχειρηση εφαρμογων εκτος αν ειναι 1 click switch...τοτε αξιζει!
mastor10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το home switcher νομιζω πως ειναι λιγο περιττο μιας και το να αλαζεις τα apps αυτα μπορεις να τα κανεις απο τη διαχειρηση εφαρμογων εκτος αν ειναι 1 click switch...τοτε αξιζει! με αυτο μπορεις αντι το adw να κανεις default το pro
nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Mα αν βαλεις το pro και πατησεις το home σου βγαζει popup να επιλεξεις με ποιο απο τα 2 θελεις να επιστρεψεις στην αρχικη οθονη και απο κατω εχει ενα tick για να γινει προεπιλεγμενη η εφαρμογη αυτη και παραμενει ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα