Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα, ωραίος! :Ρ

Δοκίμασε τον Launcher Pro(Android market) έναντι αυτού που έχεις και σε παρακαλό πες μας εντυπώσεις! Πειστεύω ότι δεν θα έχεις κολλήματα!

To χρησιμοποιω απο την 2.1 οποτε το εχω βαλει και εδω.... εχω παρει και το plus και φυσαειιιιι! δεν κολαει πουθενα... Στα εφε αλαγης οθονης στη 2.1 αν εβαζες το cube κολλαγε... και σε 1-2 ακομα απο ο,τι θυμαμαι αλλα λιγοτερο. τωρα ειναι ολα smooth χωρις κολληματα! Video soon...(σε κανα 10λεπτο)

Το κατέβασα αλλά δεν κάνει κάτι :unsure: Πως δουλεύει ακριβώς. Είμαι άσχετος απο θέμα android :wacko:

To εκανες οπως και με το .zip της CM7? Κανοντας τα ιδια βηματα εκτος απο wipe?

Video Removed! Find a new one @ page 105!

http://www.youtube.com/watch?v=Ob8OkcnP7e8 Sorry για την εστιαση :mrgreen:

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.

Όχι. Γι'αυτό δεν μου δουλεύει. Άρα κατεβάζω την εφαρμογή .apk ή το κάνω zip στο pc για να το περάσω απο clockwordmod?

Δημοσ.

Όχι. Γι'αυτό δεν μου δουλεύει. Άρα κατεβάζω την εφαρμογή .apk ή το κάνω zip στο pc για να το περάσω απο clockwordmod?

Δεν ειναι σε apk... σου εχω δωσει ενα rapidshare link για download καπου πιο πισω. Ενα .zip ειναι παλι οπως και η rom. Κανεις το ιδιο με το clockworkmod παλι τωρα αλλα ΧΩΡΙΣ wipe και φυσικα οταν επιλεξεις το zip επιλεγεις το zip του Google apps.

Edit... το clockworkmod ξεκιναει με το vol- πλεων απο το πλαι... Οπως ειναι κλειστο το κινητο κρατας πατημενο το vol- το ανοιγεις και μπαινεις...

Δημοσ.

Απο ότι κατάλαβα εσύ μιλάς για τα google apps. Αυτά τα έφτιαξα. Εγώ μιλάω για το laucher pro. Αν δεν κάνω λάθος δεν μου έχεις δώσει link για το launcher pro.

Δημοσ.

Πολύ καλό. Και πάλι ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια. Να σε ρωτήσω, πώς έβαλες την ωραία την μπαρίτσα που είχε και σε 2.1 που ανοιγοκλείνεις wifi, gps, bluetooth κτλ? Επίσης τι άλλαξες στις ιδιότητες που έμπαινες στο βίντεο? Δεν φαινόντουσαν καλά.

Δημοσ.

Κρατα πατημενη την οθονη και θα βγει ενα "popup" Επελεξε τα γραφικα στοιχια/widgets και ειναι ενα που λεει ελεγχος ισχυος. Στα settings αλαζα το πως θα εναλασει το Launcher Pro τις οθονες...

Βασικα w8... το ξανατραβαω...

http://www.youtube.com/watch?v=R7Pn0ivvUhc

Δημοσ.

Αφου περασα την swedish RLS5 περασα και τις επαφες μου, και παω απο την μπαρα του google (που εχει απο default στην κεντρικη σελιδα) να βρω ενα τηλεφωνο. Πληκτρολογω το ονομα, μου το βγαζει στη λιστα, και οταν το επιλεξω μου λεει η επαφη δεν υπαρχει. Μου το κανει σε ολα τα τηλεφωβνα της λιστας μου. Αν παω απο τις επαφες, ολα ειναι εκει κανονικα.

Εχει κανεις καμμια ιδεα;

Δημοσ.

Νομιζω οτι βγηκε και SS RLS5... δοκιμασε τη αν ειναι... Ενταξι δεν ειναι και παλουκι να περασεις μια αλλη rom... Κανε ενα backup την SS RLS4 περνα 2.3 και αν δεν... κανε restore απο το backup στην 2.2

Δημοσ.

Ερώτηση!

Αν περάσω SS RLS5 από RLS4 που δεν χρειάζετε wipe κτλπ θα χάσω της εφαρμογές μου? Με λίγα λόγια χωρίς wipe χάνεις εφαρμογές κτλπ?

Γιατί αν δεν τοις χάνεις θα περάσω RLS5 μετά backup και μετά δοκιμή την 2.3 CM7 με Launcher Pro!

Απλά δεν έχω όρεξη να χάνω επαφές εφαρμογές κτλπ, το έχω κάνει αρκετές φορές και βαριέμαι πάλι!! :Ρ

Δημοσ.

Αυτο να σου πω δε το ξερω... νομιζω πως ετσι ειναι ομως αλλα ας απαντησει καποιος αλλος που ισως ξερει καλυτερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...