Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας το ατομο ποθ ειχα την διαμαχη ηταν στο ινσομνια.

οσο αναφορα τα 400 ΕΥΡΩ και εγω τη νομιζεισ ειμαι μεγιστανας? αντι να παρω ενα κινητο σε ενα μηνα το πειρα σε 2... υπομονη και τιποτα παραπανω... τελος για τον οτυποσσο που λει πως με ενα καπακι εδω με ενα καπακι εκει με μια μπαταρια με μια φωτογραφικη... με το σκεπτικο το δικο σου να παρβ και ενα netbook και ειμαστε κοβλε... το οτι λεσ να παρω μια ψηφιακη με 70 ευρω ενταξει τι να σου πω.. νομιζω δεν καταλαβενομαστε...

εγω με 400 500 ευρω θελω να παρω ολο το πακετο... οχι να παρω κινητο με 150 και να χαλασω αλλα 70 για καμερα 50 για μπαταρια και αλλα 50 για καλυμα και θηκη....κανε μια σουμα αυτα που ειπες και τσουπ το 300 + που θα πρεπει να κουβαλαω κινητο και camera... μην τα μπλεκεται ρε παιδια... και ναι φιλε μου η συγκριση θα γινεται παντα... smartphones ειναι στην ιδια κατηγορια... δεν εβαλα συγκριση κινητο με φορητο..... εγω μια ζωη nokia ειχα ειμαι ευχαριστημενος... απλα εγω σαν κωστας η συμβουλη μου ειναι μακρια απο τετοια φτηνιαρικα... καταλαβενω οπως ειπα και παλι ειναι φθηνα... αλλα καλυτερα με λιγη θυσια και υπομονη παρα μια μουφα για να λες οτι εχεισ android. και εγω για να παρω το κινητο δεν εβγαινα εξω . τα αγαθα κοπεισ κτωντε. :)

ΥΓ. τα +300 τα εδωσα για τα 5mp για τον carl zeiss φακο... για τα 32gb ram για το ονομα nokia που εχει εγγυηση για ενα πληκτρολογιο που εχει πανω... για τη μπαταρια που κραταει μερες.. και τελο; για τα ενσωματομενα ηχεια που ειναι υπερτοπ για κινητο...

Μόλις βγάλουν Intel και ΖΤΕ το πρώτο τους maemo smartphone, γιατί υπάρχουν τέτοιες σκέψεις, να δούμε τι θα λέτε. :P For more... google

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ παντος εχω αυτη εδώ και μετα απο εμενα την πηρανε και πολλα αλλα ατομα χωρις να εχουμε κανενα προΒλημα εως τωρα...Ειναι απο Ebay.co.uk και αξιοπιστη εως τωρα, 4 μηνες την εχω!

Οπως ακριβως και την Rom, βαζεις τα zip στην καρτα και μετα που εχεις περασει την Rom τα κανεις και αυτα install from SD card.

Πρώτες εντυπώσεις με τη Swedish 5... πετάει.. ίσως η έκδοση 3 να μην είχε κάτσει σωστά.

Εγκατάσταση τα αλλά από ποιο πρόγραμμα θα τα κάνω; γιατί τη ρομ την κάνω μέσω clockwork.

Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App

Δημοσ.

ootyposoo και η hyundai στις πρωτες που πουλανε αυτοκινητα ειναι αλλα δεν τα βαζεις με τα audi... το οτι ειναι φθηνα και τα περνει ο κοσμος δεν τα κανει και καλα...τεσπα δεν ειμαι εδω για να τσακωθω.. ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη..

Δημοσ.

Εγώ παντος εχω αυτη εδώ και μετα απο εμενα την πηρανε και πολλα αλλα ατομα χωρις να εχουμε κανενα προΒλημα εως τωρα...Ειναι απο Ebay.co.uk και αξιοπιστη εως τωρα, 4 μηνες την εχω!

Για αυτη εδω τι λες? http://cgi.ebay.co.uk/MicroSD-Micro-SD-16-GB-16GB-Card-SDHC-New-UK-Stock-/260729938554?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3cb4b7227a#ht_1949wt_905

Δημοσ.

Λιγο μουφα μου μοιαζει, χαχαχα στην περιγραφη λεει "New 16GB Micro SD Card SDHC with SD Card Adapter UK Stock Class 5"

Ακου Class 5, απο αυτα που ξερω εγω παει , Class 2 - Class 4 - Class 6... δεν νομιζω!

Πρώτες εντυπώσεις με τη Swedish 5... πετάει.. ίσως η έκδοση 3 να μην είχε κάτσει σωστά.

Εγκατάσταση τα αλλά από ποιο πρόγραμμα θα τα κάνω; γιατί τη ρομ την κάνω μέσω clockwork.

Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App

Παλι μεσα απο clockwork θα τα κανεις. Κανε Reboot into recovery και καντο απο εκει!

Δημοσ.

Βρε παιδιά πάω να τρέξω το recovery manager και μου λέει "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Recovery Manager(διαδικασία com.podtwo.RecoveryManager). Προσπαθήστε ξανά." Και μου εμφανίζει ένα κουτάκι απο κάτω που λέει "Αναγκαστικό κλείσιμο". Γιατί μου το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Βρε παιδιά πάω να τρέξω το recovery manager και μου λέει "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Recovery Manager(διαδικασία com.podtwo.RecoveryManager). Προσπαθήστε ξανά." Και μου εμφανίζει ένα κουτάκι απο κάτω που λέει "Αναγκαστικό κλείσιμο". Γιατί μου το κάνει αυτό?

Root με δικαιοματα superuser εχεις κανει? αν οχι βαλε το universal unroot...

Λιγο μουφα μου μοιαζει, χαχαχα στην περιγραφη λεει "New 16GB Micro SD Card SDHC with SD Card Adapter UK Stock Class 5"

Ακου Class 5, απο αυτα που ξερω εγω παει , Class 2 - Class 4 - Class 6... δεν νομιζω!

Και εγω στο class 5 σκαλωσα και λεω δε κανω ενα post... παω για αλλη... :P

Δημοσ.

ootyposoo και η hyundai στις πρωτες που πουλανε αυτοκινητα ειναι αλλα δεν τα βαζεις με τα audi... το οτι ειναι φθηνα και τα περνει ο κοσμος δεν τα κανει και καλα...τεσπα δεν ειμαι εδω για να τσακωθω.. ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη..

Sorry αλλα φίλε εγώ δεν αναφέρθηκα στην εμπορική επιτυχία τις ZTE αλλα για την ουσιαστική απήχηση που έχει εκεί που πραγματικά στοχεύει και αυτός ο χώρος είναι ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός και όχι η κινητή τηλεφωνία, και εκεί είναι κορυφή όχι όπως η Hunday

Η συγκρίσει είναι άστοχη λόγο του ότι η ZTE έχει καλο όνομα εκεί που πρέπει ενώ η Hunday όχι!

Ο μονος λόγος που κακοφιμιζουμε την ZTE είναι το χαμηλό κόστος με το οποιο πουλάει τα "προιντα" τις γιατί η μεγαλοεταιρίες μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι το φτηνό είναι και κακό!

Και ένα τόσο δα προβληματάκι σε κάτι τέτοιου είδους "φτηνιάρικες" συσκευές(όπως τις αποκαλούν η περισσότεροι) το κάνουμε τεράστιο!

Ενώ τα ποσοστά ελαττωματικών συσκευών ZTE είναι ίδια με κινητών HTC Nokia LG ίσως και μικρότερη!

Έχεις λοιπόν παρόμοιες πιθανότητες να έχεις βλάβη σε μια από αυτές τις συσκευές!

Όλα ωραία και καλά μέχρι στιγμής, όμως σκέψου ότι σου δίνετε η ευκαιρία να πάρεις μια από αυτές 300 και παραπάνω ευρώ λιγότερα, και άμα λάχει παίρνεις και άλλες δυο συσκευές έτσι για καβάτζα και έχεις πληρώσει τα ίδια λεφτά!

Και όπως προείπε ένα φίλος από πάνω, όταν θα σου βγάλει η ZTE κινητό σε συνεργασία με την INTEL αλλα και πάλι αρκετά χαμηλότερου κόστους... πάλι θα έχεις να λες για ποιότητα?

Και αφού τόσο καιρώ πασχίζουν να χαλάσουν το όνομα του κινητού και της ZTE συγκρίνοντας την μονο με φίρμες και τίποτα άλλο, έχω να σας πω ότι μιλάμε για την INTEL... άσε την nvidia που μου έβγαλε έναν επεξεργαστή για tablets κτλπ μιλάμε για την INTEL που έχει την μεγαλύτερη εμπειρία σε επεξεργαστές αυτήν την στιγμή στον κόσμο(Προιμώ την AMD αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)!

Έτσι να χούμε να λέμε...

Και τέλος σύγκριση κινητών που έχουν διαφορα από 50 ευρώ και πάνω(αν και το blade συγκρίνετε με αυτά τον 300E) είναι ανούσια, δεν περιμένεις ποτε να πάρεις το ίδιο hardware με λιγότερα λεφτά, όμως πάντα μπορείς να πάρεις hardware ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΞΙΟ των λεφτών που δίνεις, Value For Money my friend!

Φιλικά, ootyposoo

Δημοσ.

Επιτέλους τα κατάφερα :mrgreen: Αλλά έχω μία απορία. Πώς αλλάζει απο ελληνικά σε αγγλικά το πληκτρολόγιο?

EDIT: Πέρασα και τα google apps για το market και αυτά αλλά δεν μου τα εμφανίζει. Γιατί?

Δημοσ.

Επιτέλους τα κατάφερα :mrgreen: Αλλά έχω μία απορία. Πώς αλλάζει απο ελληνικά σε αγγλικά το πληκτρολόγιο?

EDIT: Πέρασα και τα google apps για το market και αυτά αλλά δεν μου τα εμφανίζει. Γιατί?

Για το πληκτρολογιο δες στις ρυθμησεις του και εχει καπου για το ποιες γλωσσες θελεις να εμφανιζονται σε αυτο... εχει μια λιστα βαλε Greek και English (US)

To Google Apps μηπως δε το flashαρες σωστα? γιατι μολις το κανεις αυτο απο το clockworkmod στο επομενο boot του κινητου σου βγαζει να κανεις τις ρυθμησεις. Αν το εχεις κανει αυτο και δεεεν... κανε login στο google account σου απο τις ρυθμησεις μεσα και θα εμφανιστει ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ nick#18. Έχω να πω και εγώ οτι απο χθες που την έχω περάσει την 2.3 δεν έχω φάει κανένα κόλλημα :mrgreen:

EDIT: Άκυρο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ nick#18. Έχω να πω και εγώ οτι απο χθες που την έχω περάσει την 2.3 δεν έχω φάει κανένα κόλλημα :mrgreen:

EDIT: Άκυρο

Χαχαχα, ωραίος! :Ρ

Δοκίμασε τον Launcher Pro(Android market) έναντι αυτού που έχεις και σε παρακαλό πες μας εντυπώσεις! Πειστεύω ότι δεν θα έχεις κολλήματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...