Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο ενας λεει δεν εχει καλη εγγυηση ο αλλος δεν εχει φλας ο αλλος δεν εχει μνημη και ο αλλος δεν κραταει η μπαταρια.... με λιγα λογια 150 ευρω πεταμενα.... καταλαβαινω υπαρχει κριση και καταλαβαινω το ζορισμα... δουλεψτε ενα μηνα παραπανω και παρτε ενα ΚΙΝ της προκοπεις.... παρεπιπτοντως σε ενα αλλο ποστ εγραφα για το το Ν900 μου και ενας εξυπνακιας μουλεγε δεν ειναι android και τα σχετικα.... κλασικος παπαρας... ε για να δειτε οτι του ταλεγα.... η κοπελα μου αγορασε απο wind το blade τρομαρα της.... το αποτελεσμα? το εχει αλλαξει 2 φορες... εκλεινε μονο του και δεν ανοιγε... πηγαμε wind αλλαξαμε μποαταριες μιας και ο windakias μας ειπε πωσ δεν ειχαμε φορτισει μπαταρια... 2 κινητα μαγκες αλλαξε... και σαν υστατη λυση εδωσε τσονταρισμα αλλα λεφτα και πηρε ενα htc.... ο εξυπνακιας που ελεγε για τα νοκια που βρισκεται?.... η μπαταρια εμενα κραταει 4 μερες.... εχω φλας το κινητο μου ειναι χαμηλο σε ακτινοβολιες και τα σχετικα εχω 32 gb μνημη πληκτρολογιο... και μια 5mp camera....

ΑΑΑΑ ξεχασα ειναι ΝΟΚΙΑ παπαρα... οχι ΖΤΕ ΖΝΤΟΥΠ η ΣΛΑΠ....

οτι πλερωνεις πέρνεις......

Οπως πολυ καλα ειπε και ο φιλος ootyposoo, ετσι και εγω θα πω πως απλα ετυχε αυτο το συμβαν με το κινητο της κοπελας σου και πως δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο νοημα στο post σου. Το blade αποτελει μια πολυ καλη λυση για το "κατι παραπανω" που ζηταμε.... επιδη χαλασαν καμια 10ρια κινητα απο τα ισως χιλιαδες που εχουν πωληθει δε νομιζω πως παει να πει οτι ειναι "μουφα". Επισης το κινητο αυτο δε το περνεις για την καμερα αλλα για ολες τις αλλες του λειτουργειες. Η μπαταρια? Για δες το HTC Desire HD που την τρωει με το καλημερα... Τελος ειναι και αδικο πιστευω να κανουμε συγκρισεις συσκευων 160 με 400+ ευρω...

Φιλικα, nick#18

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καταρχας το ατομο ποθ ειχα την διαμαχη ηταν στο ινσομνια.

οσο αναφορα τα 400 ΕΥΡΩ και εγω τη νομιζεισ ειμαι μεγιστανας? αντι να παρω ενα κινητο σε ενα μηνα το πειρα σε 2... υπομονη και τιποτα παραπανω... τελος για τον οτυποσσο που λει πως με ενα καπακι εδω με ενα καπακι εκει με μια μπαταρια με μια φωτογραφικη... με το σκεπτικο το δικο σου να παρβ και ενα netbook και ειμαστε κοβλε... το οτι λεσ να παρω μια ψηφιακη με 70 ευρω ενταξει τι να σου πω.. νομιζω δεν καταλαβενομαστε...

εγω με 400 500 ευρω θελω να παρω ολο το πακετο... οχι να παρω κινητο με 150 και να χαλασω αλλα 70 για καμερα 50 για μπαταρια και αλλα 50 για καλυμα και θηκη....κανε μια σουμα αυτα που ειπες και τσουπ το 300 + που θα πρεπει να κουβαλαω κινητο και camera... μην τα μπλεκεται ρε παιδια... και ναι φιλε μου η συγκριση θα γινεται παντα... smartphones ειναι στην ιδια κατηγορια... δεν εβαλα συγκριση κινητο με φορητο..... εγω μια ζωη nokia ειχα ειμαι ευχαριστημενος... απλα εγω σαν κωστας η συμβουλη μου ειναι μακρια απο τετοια φτηνιαρικα... καταλαβενω οπως ειπα και παλι ειναι φθηνα... αλλα καλυτερα με λιγη θυσια και υπομονη παρα μια μουφα για να λες οτι εχεισ android. και εγω για να παρω το κινητο δεν εβγαινα εξω . τα αγαθα κοπεισ κτωντε. :)

ΥΓ. τα +300 τα εδωσα για τα 5mp για τον carl zeiss φακο... για τα 32gb ram για το ονομα nokia που εχει εγγυηση για ενα πληκτρολογιο που εχει πανω... για τη μπαταρια που κραταει μερες.. και τελο; για τα ενσωματομενα ηχεια που ειναι υπερτοπ για κινητο...

Δημοσ.

καλά... γενικά διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ότι έδωσες τόσα λεφτά και πήρες το n900! Και το γράφεις και με τόση θέρμη.

Ένα κινητό με os που όλο κατακτά τον κόσμο και τελικά πουθενά δεν το βλέπεις... ένα κινητό από την nokia = εγγύηση που δεν θα το συνεχίσει και μεταπήδησε στην πλατφόρμα wp7 εγκαταλείποντας το n900 χωρίς καν να το στηρίξει...

Και αντίθετα έχεις από την άλλη μία συσκευή που και μόνο ένα χρόνο να αντέξει ήδη σου έχει δώσει παραπάνω με το λειτουργικό της και τις εφαρμογές της και που να σου ανατιναχτεί δεν σε νοιάζει γιατί δίνεις άλλα τόσα, την ξανά αγοράζεις και έχει συνολικά δώσει λιγότερα από το n900.

είμαι παράλογος;

Δημοσ.

καταρχας το ατομο ποθ ειχα την διαμαχη ηταν στο ινσομνια.

οσο αναφορα τα 400 ΕΥΡΩ και εγω τη νομιζεισ ειμαι μεγιστανας? αντι να παρω ενα κινητο σε ενα μηνα το πειρα σε 2... υπομονη και τιποτα παραπανω... τελος για τον οτυποσσο που λει πως με ενα καπακι εδω με ενα καπακι εκει με μια μπαταρια με μια φωτογραφικη... με το σκεπτικο το δικο σου να παρβ και ενα netbook και ειμαστε κοβλε... το οτι λεσ να παρω μια ψηφιακη με 70 ευρω ενταξει τι να σου πω.. νομιζω δεν καταλαβενομαστε...

εγω με 400 500 ευρω θελω να παρω ολο το πακετο... οχι να παρω κινητο με 150 και να χαλασω αλλα 70 για καμερα 50 για μπαταρια και αλλα 50 για καλυμα και θηκη....κανε μια σουμα αυτα που ειπες και τσουπ το 300 + που θα πρεπει να κουβαλαω κινητο και camera... μην τα μπλεκεται ρε παιδια... και ναι φιλε μου η συγκριση θα γινεται παντα... smartphones ειναι στην ιδια κατηγορια... δεν εβαλα συγκριση κινητο με φορητο..... εγω μια ζωη nokia ειχα ειμαι ευχαριστημενος... απλα εγω σαν κωστας η συμβουλη μου ειναι μακρια απο τετοια φτηνιαρικα... καταλαβενω οπως ειπα και παλι ειναι φθηνα... αλλα καλυτερα με λιγη θυσια και υπομονη παρα μια μουφα για να λες οτι εχεισ android. και εγω για να παρω το κινητο δεν εβγαινα εξω . τα αγαθα κοπεισ κτωντε. :)

ΥΓ. τα +300 τα εδωσα για τα 5mp για τον carl zeiss φακο... για τα 32gb ram για το ονομα nokia που εχει εγγυηση για ενα πληκτρολογιο που εχει πανω... για τη μπαταρια που κραταει μερες.. και τελο; για τα ενσωματομενα ηχεια που ειναι υπερτοπ για κινητο...

Όταν είπα ενημερώσου και μετά σχολίασε, εννοούσα ακριβώς αυτό, από αγορά μέσω internet παίρνεις θήκη, καλύμματα για οθόνες και μπαταρία με 50-65 ευρώ, άρα με όλα αυτά έχεις φτάσει στα 210-220E + 70 η ψηφιακή πες 300!

Και έρχεσαι να μου πεις να δώσω(όχι μονο εγώ ο οποιοσδήποτε) +100 τόσα ευρώ για να τα πάρω όλα μαζί και να κοτσάρω την λέξη "nokia"?

Όχι μονο τα λεφτά δεν αξίζει αλλα ούτε την υπομονή που με τόσο επιμονη επικαλείσαι!

Αυτό ακριβώς είναι που δεν θα έκανα ποτε και το θεωρώ περιττό να πληρώνεις(μάλλον χρυσό-πληρώνεις) το όνομα και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω!

Και μάλλον δεν έχεις καταλάβει γιατί είδους εταιρία μιλάμε έτσι?

Νομίζεις ότι η ZTE μόλις ξεκίνησε και έβγαλε εκεί ένα δυο smartphones να παίζει, η ότι είναι μια από τις εταιρίες που βγάζουν μαϊμούδες?

Αν ναι κανεις μεγάλο λάθος, και μάθε λοιπόν ότι η ZTE έρχεται σαν την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία προμηθεύσεις τηλεπικοινωνιακών συσκευών ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, αν δεν με πιστεύεις ψάξε η ρωτα κάποιων που δουλεύει στην Έρικσον στην Ελλάδα να σου πουν τι "εξοπλισμο" έχουν μέσα,HUAWAI και ZTE θα σου πει, και στον ΟΤΕ τα ίδια! Ποίες?! HUAWAI και ZTE τις δυο φτηνότερες εταιρίες smartphone αυτήν την στιγμή!

Μην λοιπόν υποτιμάς κάτι επειδή δεν το γνωρίζεις, η ZTE θα βγάλει και high end smartphones με 300+E και θα αποδίδουν όπως το nokia σου και αλλα "καλά"(ακριβά) κινητά (βλπ HTC Apple κτλπ)

Όταν λοιπόν βγούν αυτά τότε έλα να τα συγκρίνουμε και όταν δεις ότι όχι μονο δεν υστερούν αλλα υπερτερούν έναντι τον 400+ και τον 500+ Euro συνέχισε εσύ να μου λες για την Φίρμα!

Τέλος επαναλαμβάνω ότι ενώ κάποιοι ίσως είχαν την υπομονή να περιμένουν ένα δυο μήνες παραπάνω δεν θα είχαν ακόμη τα λεφτά γιατί όπως εγώ είναι 17 χρόνον δίνουν πανελλήνιες η είναι ήδη σπουδαστές με ελαχιστα έσοδα αλλα παράλληλα πολλά έξοδα!

Φιλικά, ootyposoo

Δημοσ.

ο ενας λεει δεν εχει καλη εγγυηση ο αλλος δεν εχει φλας ο αλλος δεν εχει μνημη και ο αλλος δεν κραταει η μπαταρια.... με λιγα λογια 150 ευρω πεταμενα.... καταλαβαινω υπαρχει κριση και καταλαβαινω το ζορισμα... δουλεψτε ενα μηνα παραπανω και παρτε ενα ΚΙΝ της προκοπεις.... παρεπιπτοντως σε ενα αλλο ποστ εγραφα για το το Ν900 μου και ενας εξυπνακιας μουλεγε δεν ειναι android και τα σχετικα.... κλασικος παπαρας... ε για να δειτε οτι του ταλεγα.... η κοπελα μου αγορασε απο wind το blade τρομαρα της.... το αποτελεσμα? το εχει αλλαξει 2 φορες... εκλεινε μονο του και δεν ανοιγε... πηγαμε wind αλλαξαμε μποαταριες μιας και ο windakias μας ειπε πωσ δεν ειχαμε φορτισει μπαταρια... 2 κινητα μαγκες αλλαξε... και σαν υστατη λυση εδωσε τσονταρισμα αλλα λεφτα και πηρε ενα htc.... ο εξυπνακιας που ελεγε για τα νοκια που βρισκεται?.... η μπαταρια εμενα κραταει 4 μερες.... εχω φλας το κινητο μου ειναι χαμηλο σε ακτινοβολιες και τα σχετικα εχω 32 gb μνημη πληκτρολογιο... και μια 5mp camera....

ΑΑΑΑ ξεχασα ειναι ΝΟΚΙΑ παπαρα... οχι ΖΤΕ ΖΝΤΟΥΠ η ΣΛΑΠ....

οτι πλερωνεις πέρνεις......

Καλα, ανοιξε στο νοκια σου το wifi το gps, και το 3g, και ελα πες μου ποσο θα σου κρατησει η μπαταρια, ουτε μια μερα.

Με κλειστα ολα αυτα κι εμενα 4-5 μερες κραταει.

Για τα υπολοιπα δε σχολιαζω. Το οτι σου εκατσε ενα κινητο με προβλημα φορτισης στα εκατομμυρια που εχει πουλησει, βγαζεις ολη την εταιρια ασχημη, ειναι τουλαχιστον αστειο.

Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να πω. Το κινητάκι πετάει για τα λεφτά του και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρώτη επαφή με android. Εγώ πιστεύω πως τα λεφτά που έδωσα τα αξίζει. Επίσης κατα τη γνώμη μου ένα τέτοιο κινητό δεν το παίρνεις για να βγάζεις φωτογραφίες. Οπωσδήποτε για τηλέφωνα( :P ) αλλά και για να συνδέεσαι στο internet να τσεκάρεις τα mail, να περάσεις καμια εφαρμογούλα που θα σε βοηθήσει στη διαχείριση διάφορων πραγμάτων(πχ τηλέφωνα, μηνύματα κτλ) αντε το πολύ πολύ κανα παιχνιδάκι στις βαρετές ώρες. Αυτά απο εμένα.

(Επίσης λέω σε λίγο να κάτσω να περάσω την 2.3 :D :P )

1. Κανεις download την CM7 απο εδω http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=blade (μη ξεχασεις να κανεις check το MD5)

3. Κατεβαζεις επισης το Recovery Manager απο εδω... http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/329772/app-recovery-manager-v0-36-beta/ (μη ξεχασεις να κανεις check το MD5)

Αυτό δεν το πολυέπιασα. Τι εννοείς? Εγώ κατέβασα τα αρχεία όπως ήταν :unsure: .

Δημοσ.

Το md5 ειναι ενας μοναδικος αριθμος που σχηματιζεται οταν φτιαχνεις ας πουμε ενα zip. Για να γλυτωσουμε λοιπον απο τυχον ψευτικα αρχεια (ακομη και με το ιδιο μεγεθος), αυτος που το δινει δινει μαζι και το md5, και εσυ αφου το κατεβασεις στο blade το βρισκειςας πουμε απο τον αρχειοθετη το επιλεγεις και κρατας πατημενο την οθονη μεχρι να βγαλει επιλογες για το αρχειο, πας στις πληροφοριες του, και βλεπεις αν ταιριαζουν τα md5.

Δημοσ.

Άρα όταν θα είναι να κάνω την εγκατάσταση πιο πριν θα τσεκάρω μέσα απο το κινητό αυτό τον αριθμό. Οκ ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτό δεν το πολυέπιασα. Τι εννοείς? Εγώ κατέβασα τα αρχεία όπως ήταν :unsure: .

Στο link για να κανεις download την cm7 εκει που ειναι να κανεις κλικ να κανεις ληψη αρχειου απο κατω λεει ενα md5sum:(συγκεκριμενα md5sum: e57771fe9358129ae9a7e2e4c478f885) οταν κατεβει το .zip κατεβασε αυτο https://rapidshare.com/files/458510456/md5check.rar ανοιξε το και "δωστου" το .zip... μετα πατα απο κατω το κουμπι calculate MD5 και θα βγει παρακατω το αποτελεσμα...

μετα κανεις copy το md5sum απο πιο πανω και το βαζεις ακριβος απο κατω του και σου λεει αν τεριαζουν... Το ιδιο κανεις και με το Recovery manager οπου το md5 του θα το βρεις στο link που σου εδωσα για download :)

Δημοσ.

μολις το προμηθευτηκα κιεγω όχι απο wind και ξεκινω με την 1η ερωτηση...Ποια sd card προτεινετε να αγορασω? link αν υπαρχει!

Thanks!

Δημοσ.

Ειδα οτι βγηκε Swedish RLS5. Λεω να της δωσω μια ευκαιρια ακομη...

Μια ερωτηση. Στο site της modaco εκει που εχει τις roms, πχ τη Swedish, εχει και καποια εξτρα zip πχ για τα contacts κλπ. Αυτα πως γινονται install;

Δημοσ.

μολις το προμηθευτηκα κιεγω όχι απο wind και ξεκινω με την 1η ερωτηση...Ποια sd card προτεινετε να αγορασω? link αν υπαρχει!

Thanks!

Εγώ παντος εχω αυτη εδώ και μετα απο εμενα την πηρανε και πολλα αλλα ατομα χωρις να εχουμε κανενα προΒλημα εως τωρα...Ειναι απο Ebay.co.uk και αξιοπιστη εως τωρα, 4 μηνες την εχω!

Ειδα οτι βγηκε Swedish RLS5. Λεω να της δωσω μια ευκαιρια ακομη...

Μια ερωτηση. Στο site της modaco εκει που εχει τις roms, πχ τη Swedish, εχει και καποια εξτρα zip πχ για τα contacts κλπ. Αυτα πως γινονται install;

Οπως ακριβως και την Rom, βαζεις τα zip στην καρτα και μετα που εχεις περασει την Rom τα κανεις και αυτα install from SD card.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...