Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς το παρον που εχω φαει καπου 60% μπαταρια με αυτη τη rom το μονο σκαλωμα που μου εκανε ηταν με μια κληση που δεν επεστρεψε κατευθειαν στην αρχικη οθονη... τιποτα αλλο ως τωρα...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

SS RLS4 Η πιο γρήγορη αυτήν την στιγμή και με FM radio... καμία σύγκριση παιδιά από όπου και να το δείτε και είχα την CM7 κανα μήνα+!

Δημοσ.

TIP για Φωτογραφική μηχανή

Παίδες, δεν ξέρω εάν έχει ξαναγραφτεί κάτι ανάλογο, αλλά είναι δύσκολο να διαβάσεις 100 σελίδες...!!

Λοιπόν επειδή πολύς κόσμος παραπονιέται για την ποιότητα των φωτογραφιών, υπάρχει κάτι που μπορεί να δείξει διαφορά(μικρή, δοκιμασμένο σε ενός φίλου μου!)Και επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία ξέρω κάποια κολπάκια...Απλά στις ρυθμίσεις θα πρέπει να επιλέξετε ISO 100(την χαμηλότερη τιμή, δεν θυμάμαι εάν είναι 100..)

Έτσι η ποιότητα θα είναι φανερά καλύτερη, αλλά οι φωτογραφίες θα είναι λίιιγο πιο σκοτεινές, όταν βγάζετε φώτο σε εσωτερικούς χώρους, όχι με πολύ φωτισμό...Έξω όμως δεν θα έχει διαφορά...Και κάτι άλλο...θα πρέπει να κρατάτε το κινητό ΠΟΛΥ σταθερό γιατί θα είναι πιο ευαίσθητος ο αισθητήρας και μπορεί να φαίνονται κάποιες φωτογραφίες κουνημένες...

Άρα διαλέγετε, καλύτερη ποιότητα με λίιιγο πιο σκοτεινές φώτο σε εσ. χώρους και περισσότερες πιθανότητες για κουνημένες φώτο εάν δεν έχετε σταθερό χέρι..(καλά δεν είπα να γίνετε και τρίποδα, μικρή θα είναι η διαφορά, απλά κρατήστε το λίγο πιο σταθερό)

ή

χειρότερη ποιότητα και θα είστε πιο "χαλαροί"

Υ/Γ: εγώ μιλάω πάντα σύμφωνα με ότι ισχύει στις φωτογραφικές μηχανές...!

(Πειραματιστείτε λίγο μόνοι σας και δείτε τη διαφορά)

Δημοσ.

Μπορείς να μου δώσεις εναν οδηγό μάλλον θα τη περάσω και εγώ :-D

Λοιπον ειναι αρκετα ευκολο!

1. Κανεις download την CM7 απο εδω http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=blade (μη ξεχασεις να κανεις check το MD5)

2. Περνας το τελευτεο ClockWorkMod που στο ανεβασα εδω... https://rapidshare.com/files/458346935/recovery-clockwork-3.0.1.4-blade.img

3. Κατεβαζεις επισης το Recovery Manager απο εδω... http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/329772/app-recovery-manager-v0-36-beta/ (μη ξεχασεις να κανεις check το MD5)

4. Τα περνας ολα μεσα στην SD

5. Κανεις Install to Recovery Manager. Κοιτας αν εχει updates και τα κανεις (εχει σε μια καρτελα μεσα να κανει ελεγχο).

6. Κανεις Install to Clockworkmod μεσα απο το Recovery Manager και πατας Reboot into Recovery.

7. Aφου κανει reboot θα μπει στο clockworkmod. Μετα κανε ενα backup την παλια σου rom μεσα απο τις επιλογες που εχει (Εχει θα δεις backup/restore κλπ και στο επομενο menu backup)

8. Moλις τελειωσει αυτο κανεις απο το κεντρικο menu τα 2 wipe που εχει.

9. Οταν πλεων γινει και αυτο θα πας στην επιλογη Install from SD Card, μετα Install another .zip from sd card και θα επιλεξεις το zip της CM7...

10. Μολις τελειωσει γυρνα πισω στο κεντρικο menu του clockworkmod και κανε reboot. Θα αργισει λιγο την 1η φορα και Εισαι ετοιμος σχεδον...!

11. Μεσα η ROM αυτη δεν εχει market κλπ κλπ θα πρεπει να περασεις το Google Apps. Θα το περασεις στην SD και θα ξανακανεις τα βηματα 9. και 10. μεσα απο το Clockworkmod αλλα για το αντοιστοιχο .zip που θα βρεις εδω... https://rapidshare.com/files/458348887/gapps-gb-20110307-signed.zip

12. Enjoy 2.3 Gingerbread CyanogenMod7 on your ZTE Blade!

Για οποια λεπτομερια θελεις postαρεις ;)

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό έκανα το κολπάκι που ξεκλειδώνεις τη μνήμη σε 512. Απο αυτό μου είχε δημιουργήσει κάτι αρχεία στη sd. Να τα διαγράψω όλα? Δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα έτσι?(που δεν νομίζω δλδ) Και κάτι άλλο. Αφού πάρω backup την παλιά rom πειράζει να την περάσω στο pc για να μην μου πιάνει χώρο στη μνήμη της sd?

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό έκανα το κολπάκι που ξεκλειδώνεις τη μνήμη σε 512. Απο αυτό μου είχε δημιουργήσει κάτι αρχεία στη sd. Να τα διαγράψω όλα? Δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα έτσι?(που δεν νομίζω δλδ) Και κάτι άλλο. Αφού πάρω backup την παλιά rom πειράζει να την περάσω στο pc για να μην μου πιάνει χώρο στη μνήμη της sd?

Για τα αρχεια της sd απο το 512unlock δε ξερω.. πες μας λιγο ποια αρχεια ειναι γιατι δεν ειχα δει κατι... Το backup αστο μεσα για λιγο γιατι παιδευομαι να δω τι και πως με τα MD5 να ειναι ιδια μην κανουμε restore και το μπρικαρουμε το λεπιδι...

Δημοσ.

Βασικά βλακεία είπα. Μόνο ένα φάκελο έχει που είναι του clockworkmod άλλα πιάνει σχετικά μπόλικο χώρο που είναι το backup. Πειράζει αυτόν να τον περάσω στο pc?

Δημοσ.

Αυτος ειναι του backup αλλα αν εχεις δει κοιταμε τα md5 στις rom ετσι και στο backup για να ειναι σωστο... οταν το κανω copy στο σκληρο αλαζει :/ Κατι θα βρω κρατησε το λιγο..!

Δημοσ.

Οκ. Ευχαριστώ. Ίσως σε έχω πρήξει αλλά μία τελευταία ερώτηση. Αν περάσω την 2.3 θα πρέπει να ξαναξεκλειδώσω τα 512 ή όχι?

Δημοσ.

Οκ. Ευχαριστώ. Ίσως σε έχω πρήξει αλλά μία τελευταία ερώτηση. Αν περάσω την 2.3 θα πρέπει να ξαναξεκλειδώσω τα 512 ή όχι?

Εδω ειμαστε με τη θεληση μας και postαρουμε για να βοηθησουμε τον αλλο... αν δε το θελαμε δεν θα ειμασταν εδω.. ;) Οποτε postαρεις ελευθερα...

Και οπως ειπε και ο φιλος mastor10 οχι δεν υπαρχει λογος για αυτο... :)

Δημοσ.

ο ενας λεει δεν εχει καλη εγγυηση ο αλλος δεν εχει φλας ο αλλος δεν εχει μνημη και ο αλλος δεν κραταει η μπαταρια.... με λιγα λογια 150 ευρω πεταμενα.... καταλαβαινω υπαρχει κριση και καταλαβαινω το ζορισμα... δουλεψτε ενα μηνα παραπανω και παρτε ενα ΚΙΝ της προκοπεις.... παρεπιπτοντως σε ενα αλλο ποστ εγραφα για το το Ν900 μου και ενας εξυπνακιας μουλεγε δεν ειναι android και τα σχετικα.... κλασικος παπαρας... ε για να δειτε οτι του ταλεγα.... η κοπελα μου αγορασε απο wind το blade τρομαρα της.... το αποτελεσμα? το εχει αλλαξει 2 φορες... εκλεινε μονο του και δεν ανοιγε... πηγαμε wind αλλαξαμε μποαταριες μιας και ο windakias μας ειπε πωσ δεν ειχαμε φορτισει μπαταρια... 2 κινητα μαγκες αλλαξε... και σαν υστατη λυση εδωσε τσονταρισμα αλλα λεφτα και πηρε ενα htc.... ο εξυπνακιας που ελεγε για τα νοκια που βρισκεται?.... η μπαταρια εμενα κραταει 4 μερες.... εχω φλας το κινητο μου ειναι χαμηλο σε ακτινοβολιες και τα σχετικα εχω 32 gb μνημη πληκτρολογιο... και μια 5mp camera....

ΑΑΑΑ ξεχασα ειναι ΝΟΚΙΑ παπαρα... οχι ΖΤΕ ΖΝΤΟΥΠ η ΣΛΑΠ....

οτι πλερωνεις πέρνεις......

Δημοσ.

ο ενας λεει δεν εχει καλη εγγυηση ο αλλος δεν εχει φλας ο αλλος δεν εχει μνημη και ο αλλος δεν κραταει η μπαταρια.... με λιγα λογια 150 ευρω πεταμενα.... καταλαβαινω υπαρχει κριση και καταλαβαινω το ζορισμα... δουλεψτε ενα μηνα παραπανω και παρτε ενα ΚΙΝ της προκοπεις.... παρεπιπτοντως σε ενα αλλο ποστ εγραφα για το το Ν900 μου και ενας εξυπνακιας μουλεγε δεν ειναι android και τα σχετικα.... κλασικος παπαρας... ε για να δειτε οτι του ταλεγα.... η κοπελα μου αγορασε απο wind το blade τρομαρα της.... το αποτελεσμα? το εχει αλλαξει 2 φορες... εκλεινε μονο του και δεν ανοιγε... πηγαμε wind αλλαξαμε μποαταριες μιας και ο windakias μας ειπε πωσ δεν ειχαμε φορτισει μπαταρια... 2 κινητα μαγκες αλλαξε... και σαν υστατη λυση εδωσε τσονταρισμα αλλα λεφτα και πηρε ενα htc.... ο εξυπνακιας που ελεγε για τα νοκια που βρισκεται?.... η μπαταρια εμενα κραταει 4 μερες.... εχω φλας το κινητο μου ειναι χαμηλο σε ακτινοβολιες και τα σχετικα εχω 32 gb μνημη πληκτρολογιο... και μια 5mp camera....

ΑΑΑΑ ξεχασα ειναι ΝΟΚΙΑ παπαρα... οχι ΖΤΕ ΖΝΤΟΥΠ η ΣΛΑΠ....

οτι πλερωνεις πέρνεις......

Πολύ επιθετικότητα και λίγο νόημα, μονο και μονο για μια διαμάχη που είχες με κάποιων εκτος φόρουμ και μια "περιπέτεια" γνωστού σου(και κάτι παραπάνω ;p)!

Θέλω να μου πεις ποσα replys έχει αυτό το thread και ποσα από αυτά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αναφέρονται σε κάποιο πρόβλημα(όχι το σχολιάζουν και προτείνουν λύσεις αλλα το αναφέρουν)... ούτε το 25% δεν είναι!

Προτού επιτεθείς ενημερώσου... το κινητό με λίγο φτιάξιμο(modding, χωρίς να χρειάζεσαι χρεώσει παρα μονο διάθεση) πετάει και αν θες να δώσεις και λίγα λεφτά για θήκη και προστατευτικά οθόνης ακόμα ΚΑΙ για μπαταρία είσαι φτιαγμένος!

Για κάποιων που χρειάζεται ένα κινητό όχι μονο για απλή επικοινωνία αλλα και κάποιες μικρό δουλειές(mails browsing κτλπ) το Blade αποτελεί την καλύτερη επιλογή, το hardware που έχει αυτό το κινητό υστερεί(χωρίς καμια σημαντική διαφορα, και αν κανεις modding σχεδόν μηδαμινή) έναντι του N900, ενώ τα δυο λογισμικά συγκρίνοντας ποικιλία εφαρμογών και λειτουργικότητα δεν νόμιζω πως τίθεται θέμα!

Και από που και ως που νομίζεις πως όλη μπορούν να "δουλέψουν" παραπάνω και να διαθέσουν 400+ ευρώ σε ένα κινητό?

Και αν ανοίξεις ένα thread για το κινητό σου και το προωθήσεις θα δεις ποσα μικρό προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει άλλοι θα εμφανιστούν!

Εγώ με το blade είμαι πλήρη ικανοποιημένος, το μονο που με προβληματίζει είναι για ποσο θα αντέξει το καπάκι που ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ αλλάζει!

Όσο για την κάμερα αν μου λες πως είσαι διατεθειμένος να δώσεις +300 ευρώ μονο για αυτήν, θα σου πρώτηνα να πάρεις με 70E μια ψηφιακή πολύ καλύτερη και από του κινητού σου!

Αυτά ενολίγοις...

Φιλικά, ootyposoo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...