ootyposoo Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Όλες οι γνωστές custom ROM(βλπ. Japanese Jellyfish 2.2, Swedish Spring 2.2 kai CM7 2.3) έχουν Ελληνική υποστήριξη! Η 2.3 την οποία και είχα για κάνα μήνα ενώ ήταν πολύ όμορφη έπρεπε να κάνω restart το κινητό μία με δύο φορές την ημέρα, αυτο ήταν θέμα του launcher βέβαια και αν τον αλάξεις υποτήθετε ότι τα προβλήματά σου τελιώνουν, αλλά εμένα δεν μου άρεσε η ειδέα του να φορτόσω το κινητό με τόσα extra, δεν ξέρω γιατί απλά δεν μου καθώταν καλά! Τώρα έχω την Swedish Spring και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, πολύ γρήγορη και χωρίς κανένα restart 2 μέρες δεν μου έχει πετάξει καμία δυσλειτουργία! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
nick#18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Απο ότι λένε τα παιδιά θέλει 1-2 reboot την ημέρα. Καλύτερα θα ήταν πιστεύω να πας σε 2.2 που είναι πιο σταθερή. Μάλιστα λέω και εγώ να πάω σε custom 2.2 γιατί απο τη wind δεν βλέπω τίποτα... Και no fm radio αν δε κανω λαθος? Τα reboot παλευονται... εδω με τη 2.1 official θελει καμια φορα, απλα εκει θα θελει λιγο πιο πολλα...
nikos5800 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 επιδει για να περασουμε την cyanogenmod 7.0 nitghly 40 και 41 πρεπει να κανουμε το κινητο απο gen1 σε gen2 μπορει καποιος που το εχει κανει να μου το στιλει τις οδηγιες στα ελληνικα οχι στα αγγλικα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
skim045 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και no fm radio αν δε κανω λαθος? Απο ότι έχω διαβάσει, ναι δεν έχει radio
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Απο ότι έχω διαβάσει, ναι δεν έχει radio Ναι δεν έχει. SOS παιδιά, σε CyanogenMod 7 πως βάζω ακριβώς τις ρυθμισεις για internet της q??? Προσπάθησα αλλά δεν μου δουλεύει.
mastor10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ναι δεν έχει. SOS παιδιά, σε CyanogenMod 7 πως βάζω ακριβώς τις ρυθμισεις για internet της q??? Προσπάθησα αλλά δεν μου δουλεύει. μα καλα η wind εφερε το zte στη ελλαδα και δεν το εχει στις συσκευές τις για αποστολη ρυθμίσεων? μα καλα τοσο ζωα ειναι και περιμενουμε αναβάθμιση απο αυτους? ω καλα δεν στο βγαζει αυτοματα? εμενα της voda μου βρηκε τις ρυθμίσεις μονο του πας ρυθμίσεις ασύρματο και δικτυα στο τελος δίκτυα κινητης ονομα σημειου προσβασης πατας menu και νεο apn και βαζεις τις ρυθμίσεις για δοκιμασε αυτο -Wind Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default -Q Όνομα: Q APN: myq MCC: default MNC: default Τύπος APN: default
vitriolis1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Γεια παιδια. Σορυ αν εχει ξαναποσταριστει κατι αναλογο, αλλα 99 σελιδες ειναι καμματι δυσκολο να διαβαστουν. Εχω λοιπον ενα blade το οποιο το δουλευω με καρτα. Καθε φορα που θελω να σερφαρω, ενεργοποιω το wifi, συνδεομαι με το ρουτερ του σπιτιου μου και οταν τελειωνω απενεργοποιω το wifi. Εβαλα λοιπον μια καρτα των 10 ευρω προχθες, εκανα την παραπανω διαδικασια και την αλλη μερα το 10 ευρω ηταν αφαντα. Το ξεπερνω γρηγορα και βαζω επεκταση 3 ευρω τα οποια οποια εκλπηξις επισης μου τα εφαγε. Υπαρχει κατι απο τις ρυθμισεις να κανω για να ξεμπερδεψω? Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω καν τι κανω, οποτε οσες καρτες και να βαλω θα μου τις φαει.
arxaggelos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Βάλε το πρόγραμμα APNdroid και κόβε από εκεί το ίντερνετ κινητής τηλεφωνίας κατά βούληση. Αν και πάλι σου τρώει τόσα πολλά λεφτά, κάτι άλλο παίζει. Αυτό έγινε πρώτη φορά εχθές ενώ έχεις το κινητο καιρό; Αν ναι δες μήπως εγκατέστησες καμιά εφαρμογή πολύ πρόσφατα ίδιο αυτή κάνει την δουλειά.
vitriolis1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τωρα που το λες αυτο για τις εφαρμογες παιζει να μου κανει την μπινια κατι τετοιο. Το κακο ειναι οτι τις περασα ολες μαζι. Οποτε θα φανε ποδι ολες και θα τις ξαναπερασω μια μια με δοκιμες. Σευχαριστω μαν, νασαι καλα.
skim045 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παιδιά εμένα τώρα τελευταία όταν απομακρύνω το τηλέφωνο απο το αυτί καθώς μιλάω μου ενεργοποιεί αυτόματα την ανοιχτή ακρόαση μέχρι να την κλείσω μόνος μου. Έγινε καμια πατάτα απο τις ρυθμίσεις?
theo93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να βάλω ταπετσαρία σε κάθε οθόνη και αν γίνετε να προσθαφερεσω πλήθος οθονών;
pournaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τωρα που το λες αυτο για τις εφαρμογες παιζει να μου κανει την μπινια κατι τετοιο. Το κακο ειναι οτι τις περασα ολες μαζι. Οποτε θα φανε ποδι ολες και θα τις ξαναπερασω μια μια με δοκιμες. Σευχαριστω μαν, νασαι καλα. Βαλε σε μια οθονη το γραφικο στοιχειο "ελεγχος ισχυος" και κοψε τα παντα και να ανοιγεις μονο το wifi οταν θελεις. Επισης βαλε και το 3gwatchdog για να βλεπεις τι ακριβως και ποτε σου ανοιγει τη συνδεση ιντερνετ (αν συνεχισει να στο κανει).
vitriolis1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Βαλε σε μια οθονη το γραφικο στοιχειο "ελεγχος ισχυος" και κοψε τα παντα και να ανοιγεις μονο το wifi οταν θελεις. Επισης βαλε και το 3gwatchdog για να βλεπεις τι ακριβως και ποτε σου ανοιγει τη συνδεση ιντερνετ (αν συνεχισει να στο κανει). Θα τα δοκιμασω αδερφε. Ευχαριστω.
nick#18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 CM7 installed! Καμια σχεση το κινητακι.... Με πεδεψε λιγο γιατι δεν εκανα wipe κλπ στην αρχη αλλα μετα ολα οκ!
skim045 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τρώει πολλά σκαλώματα? Γιατί ψήνομαι να την περάσω και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα