Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλες οι γνωστές custom ROM(βλπ. Japanese Jellyfish 2.2, Swedish Spring 2.2 kai CM7 2.3) έχουν Ελληνική υποστήριξη!

Η 2.3 την οποία και είχα για κάνα μήνα ενώ ήταν πολύ όμορφη έπρεπε να κάνω restart το κινητό μία με δύο φορές την ημέρα, αυτο ήταν θέμα του launcher βέβαια και αν τον αλάξεις υποτήθετε ότι τα προβλήματά σου τελιώνουν, αλλά εμένα δεν μου άρεσε η ειδέα του να φορτόσω το κινητό με τόσα extra, δεν ξέρω γιατί απλά δεν μου καθώταν καλά!

Τώρα έχω την Swedish Spring και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, πολύ γρήγορη και χωρίς κανένα restart 2 μέρες δεν μου έχει πετάξει καμία δυσλειτουργία! Την προτείνω ανεπιφύλακτα! ;)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο ότι λένε τα παιδιά θέλει 1-2 reboot την ημέρα. Καλύτερα θα ήταν πιστεύω να πας σε 2.2 που είναι πιο σταθερή. Μάλιστα λέω και εγώ να πάω σε custom 2.2 γιατί απο τη wind δεν βλέπω τίποτα...

Και no fm radio αν δε κανω λαθος? Τα reboot παλευονται... εδω με τη 2.1 official θελει καμια φορα, απλα εκει θα θελει λιγο πιο πολλα...

Δημοσ.

επιδει για να περασουμε την cyanogenmod 7.0 nitghly 40 και 41 πρεπει να κανουμε το κινητο απο gen1 σε gen2 μπορει καποιος που το εχει κανει να μου το στιλει τις οδηγιες στα ελληνικα οχι στα αγγλικα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Δημοσ.

Ναι δεν έχει.

SOS παιδιά, σε CyanogenMod 7 πως βάζω ακριβώς τις ρυθμισεις για internet της q???

Προσπάθησα αλλά δεν μου δουλεύει.

μα καλα η wind εφερε το zte στη ελλαδα και δεν το εχει στις συσκευές τις για αποστολη ρυθμίσεων? μα καλα τοσο ζωα ειναι και περιμενουμε αναβάθμιση απο αυτους? ω καλα

δεν στο βγαζει αυτοματα? εμενα της voda μου βρηκε τις ρυθμίσεις μονο του

πας ρυθμίσεις ασύρματο και δικτυα στο τελος δίκτυα κινητης ονομα σημειου προσβασης πατας menu και νεο apn και βαζεις τις ρυθμίσεις

για δοκιμασε αυτο

-Wind

Όνομα: Wind Internet

APN: gint.b-online.gr

MCC: 202

MNC: 10

Τύπος APN: default

-Q

Όνομα: Q

APN: myq

MCC: default

MNC: default

Τύπος APN: default

Δημοσ.

Γεια παιδια.

Σορυ αν εχει ξαναποσταριστει κατι αναλογο, αλλα 99 σελιδες ειναι καμματι δυσκολο να διαβαστουν.

Εχω λοιπον ενα blade το οποιο το δουλευω με καρτα. Καθε φορα που θελω να σερφαρω, ενεργοποιω το wifi, συνδεομαι με το ρουτερ του σπιτιου μου και οταν τελειωνω απενεργοποιω το wifi. Εβαλα λοιπον μια καρτα των 10 ευρω προχθες, εκανα την παραπανω διαδικασια και την αλλη μερα το 10 ευρω ηταν αφαντα. Το ξεπερνω γρηγορα και βαζω επεκταση 3 ευρω τα οποια οποια εκλπηξις επισης μου τα εφαγε.

Υπαρχει κατι απο τις ρυθμισεις να κανω για να ξεμπερδεψω? Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω καν τι κανω, οποτε οσες καρτες και να βαλω θα μου τις φαει.

Δημοσ.

Βάλε το πρόγραμμα APNdroid και κόβε από εκεί το ίντερνετ κινητής τηλεφωνίας κατά βούληση. Αν και πάλι σου τρώει τόσα πολλά λεφτά, κάτι άλλο παίζει.

Αυτό έγινε πρώτη φορά εχθές ενώ έχεις το κινητο καιρό; Αν ναι δες μήπως εγκατέστησες καμιά εφαρμογή πολύ πρόσφατα ίδιο αυτή κάνει την δουλειά.

Δημοσ.

Τωρα που το λες αυτο για τις εφαρμογες παιζει να μου κανει την μπινια κατι τετοιο. Το κακο ειναι οτι τις περασα ολες μαζι. Οποτε θα φανε ποδι ολες και θα τις ξαναπερασω μια μια με δοκιμες.

Σευχαριστω μαν, νασαι καλα.

Δημοσ.

Παιδιά εμένα τώρα τελευταία όταν απομακρύνω το τηλέφωνο απο το αυτί καθώς μιλάω μου ενεργοποιεί αυτόματα την ανοιχτή ακρόαση μέχρι να την κλείσω μόνος μου. Έγινε καμια πατάτα απο τις ρυθμίσεις?

Δημοσ.

μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να βάλω ταπετσαρία σε κάθε οθόνη και αν γίνετε να προσθαφερεσω πλήθος οθονών;

Δημοσ.

Τωρα που το λες αυτο για τις εφαρμογες παιζει να μου κανει την μπινια κατι τετοιο. Το κακο ειναι οτι τις περασα ολες μαζι. Οποτε θα φανε ποδι ολες και θα τις ξαναπερασω μια μια με δοκιμες.

Σευχαριστω μαν, νασαι καλα.

Βαλε σε μια οθονη το γραφικο στοιχειο "ελεγχος ισχυος" και κοψε τα παντα και να ανοιγεις μονο το wifi οταν θελεις. Επισης βαλε και το 3gwatchdog για να βλεπεις τι ακριβως και ποτε σου ανοιγει τη συνδεση ιντερνετ (αν συνεχισει να στο κανει).

Δημοσ.

Βαλε σε μια οθονη το γραφικο στοιχειο "ελεγχος ισχυος" και κοψε τα παντα και να ανοιγεις μονο το wifi οταν θελεις. Επισης βαλε και το 3gwatchdog για να βλεπεις τι ακριβως και ποτε σου ανοιγει τη συνδεση ιντερνετ (αν συνεχισει να στο κανει).

Θα τα δοκιμασω αδερφε. Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...