Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω custom 2.3(CM7) αλλά αντικειμενικά μιλώντας όλες η custom αντιμετοπίζουν αρκετά bugs, κάποιες περισότερα κάποιες λιγότερα!

Θέλω μια stable ROM να μιν χρειάζομε 1-2 reboot την ημέρα! Τουλάχιστον η Official μπορεί να μου το προσφέρει αφτο!(Μπορεί?)

Δημοσ.

πολύ καλό κινητό αλλά φτηνιάρικο.θα μείνω με το αι φονε

ε ναι πολύ σωστή η επιλογή σου από οικομικής άποψης να δώσεις μια εφτακοσάρα αντί για 150 επείδή το 2ο είναι φτηνιάρικο.

Παραβλέπω το παραπάνω και ρωτάω, η cm7 πως σας φάνηκε?

τρώει μερικά κολήματα όντως, δεν έχει ακόμα radio όμως έχει default app2sd.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή κάτι μου λέει οτι θα αργήσει για πολύ η αναβάθμιση σε 2.2 απο τη wind θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να βάλω καμια custom ή απλά να περιμένω μέχρι να βγει αυτή της wind? Πιο πολύ το σκέφτομαι για θέμα της εγγύησης. Γι'αυτό σας ρωτάω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κρίμας είναι να παγώνει το thread ρε παιδιά!

@skim045 Για 2.2 και κατά την γνώμη μου η Japanese Jellyfish RLS9 έκδοση(νομίζω) είναι η ταχύτερη και με τα λιγότερα bugs custom ROM που μπορείς να βρεις!

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις την CM7 2.3 η οποία ενώ αντιμετοπίζει κάποια προβληματάκια(εγώ χρειάζομε ένα με δύο reboot την ημέρα) είναι πολύ όμορφη!

Όσο για το θέμα της εγγύησης είναι καθαρά δική σου απόφαση πάνω σε αυτόν τον τομέα και εξαρτάτε από το πόσο πολυ εμπιστοσύνη έχεις στο λεπιδάκι μας! Πάντος αν έχω ακούσει καλά με το factory reset του κινιτου έρχεσε στην κατάσταση στην οποία και πήρες το κινιτό, άρα δεν θα καταλάβουν αν είχες περάσει καμλια custom ROM ή όχι! Όμος δεν είμαι και τελίος σίγουρος!

Ελπίζω να βοήθησα!

ΥΓ. Όποιος έχει νέα για την official 2.2 ας ποστάρει asap!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
<br />Κρίμας είναι να παγώνει το thread ρε παιδιά!<br />

@skim045 Για 2.2 και κατά την γνώμη μου η Japanese Jellyfish RLS9 έκδοση(νομίζω) είναι η ταχύτερη και με τα λιγότερα bugs custom ROM που μπορείς να βρεις!<br />

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις την CM7 2.3 η οποία ενώ αντιμετοπίζει κάποια προβληματάκια(εγώ χρειάζομε ένα με δύο reboot την ημέρα) είναι πολύ όμορφη!<br />

<br />

Όσο για το θέμα της εγγύησης είναι καθαρά δική σου απόφαση πάνω σε αυτόν τον τομέα και εξαρτάτε από το πόσο πολυ εμπιστοσύνη έχεις στο λεπιδάκι μας! Πάντος αν έχω ακούσει καλά με το factory reset του κινιτου έρχεσε στην κατάσταση στην οποία και πήρες το κινιτό, άρα δεν θα καταλάβουν αν είχες περάσει καμλια custom ROM ή όχι! Όμος δεν είμαι και τελίος σίγουρος! <br />

<br />

Ελπίζω να βοήθησα!<br />

<br />

<br />

<br />

ΥΓ. Όποιος έχει νέα για την official 2.2 ας ποστάρει asap! <br />

Ευχαριστώ!<br />

<br /><br /><br />

Με το factory reset αρχικοποιείς το Λεπίδι σου βάσει της τρέχουσας ROM.

Για να το επαναφέρεις όπως όταν το αγόρασες, πρέπει να περάσεις την ROM που είχε τότε.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia App

Δημοσ.

Και δεν γίνεται να πάρω ένα buckup της αρχικής rom? Και κάτι άλλο. Έχω κάνει ήδη το κολπάκι με τα 512mb. Έχω χάσει ήδη την εγγύηση :huh: ?

Δημοσ.

@nikoskon

Ναι όντως το ξέχασα, καλό λοιπόν θα ήταν(κάτι που έχω κάνει) να κρατίσεις ένα back up του κινιτού πριν περάσεις οπιαδίποτε άλλη ROM ώστε να μπορείς να γυρίσεις όποτε θες!

Ξέρει πλάκα πλάκα κανείς τι πέζει με την RAM; Αν την ξεκληδώσεις σου την χαλάει την εγγύηση ή οχι; Και πώς γίνεται να την ξανακληδώσεις;;;

Δημοσ.

Απο ότι κατάλαβα όταν το έκανα γι'αυτό έκανες το backup με το clockwork(?) για να το επαναφέρεις. Αν και να σου πω την αλήθεια όταν είχα ένα πρόβλημα με τα μηνύματα, που τελικά αποδείκτικε οτι ήταν θέμα δικτύου, μου άλλαξαν τη συσκευή και ούτε που κατάλαβαν οτι έχω ξεκλειδώσει τα 512 :mrgreen:

Δημοσ.

Κρίμας είναι να παγώνει το thread ρε παιδιά!

@skim045 Για 2.2 και κατά την γνώμη μου η Japanese Jellyfish RLS9 έκδοση(νομίζω) είναι η ταχύτερη και με τα λιγότερα bugs custom ROM που μπορείς να βρεις!

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις την CM7 2.3 η οποία ενώ αντιμετοπίζει κάποια προβληματάκια(εγώ χρειάζομε ένα με δύο reboot την ημέρα) είναι πολύ όμορφη!

Όσο για το θέμα της εγγύησης είναι καθαρά δική σου απόφαση πάνω σε αυτόν τον τομέα και εξαρτάτε από το πόσο πολυ εμπιστοσύνη έχεις στο λεπιδάκι μας! Πάντος αν έχω ακούσει καλά με το factory reset του κινιτου έρχεσε στην κατάσταση στην οποία και πήρες το κινιτό, άρα δεν θα καταλάβουν αν είχες περάσει καμλια custom ROM ή όχι! Όμος δεν είμαι και τελίος σίγουρος!

Ελπίζω να βοήθησα!

ΥΓ. Όποιος έχει νέα για την official 2.2 ας ποστάρει asap!

Ευχαριστώ!

Για την JJ rls9 είναι όντως καλή ΑΛΛΑ εμένα μου έσπασε τα νεύρα με την app2sd λειτουργία. Έτσι έβαλα την CM7 2.3 η οποία όμως δεν έχει radio και τρώει κολλήματα ο launcher. Εγώ χρειάζομαι περισσότερα από 2 reboots.

Δημοσ.

Ξέρει πλάκα πλάκα κανείς τι πέζει με την RAM; Αν την ξεκληδώσεις σου την χαλάει την εγγύηση ή οχι; Και πώς γίνεται να την ξανακληδώσεις;;;

νομιζω οτι απο στιγμη που θα βαλεις το cwm χανεις την εγγύηση

Για την JJ rls9 είναι όντως καλή ΑΛΛΑ εμένα μου έσπασε τα νεύρα με την app2sd λειτουργία. Έτσι έβαλα την CM7 2.3 η οποία όμως δεν έχει radio και τρώει κολλήματα ο launcher. Εγώ χρειάζομαι περισσότερα από 2 reboots.

launcher pro + home switcher

και καθάρισες

Δημοσ.

δειτε το blade να τρεχει το eternal legacy το νεο hd game της gameloft. το παιχνιδι ειναι σε στυλ final fantasy και εχει μεγεθος 633mb. m.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=el&v=-VtUAYTgkGM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...