Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ναι ειναι επισημο πλεον

η wind sucks big balls να δουμε ποσα ψεματάκια θα μας πουνε ακομα τα βουγια

αμα πουν για επομενη βδομαδα παλι, φευγω για custom μονιμα

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν τους βρισω στο τηλέφονω μπορούν να μου κάνουν κάτι νομικά;

Πήρα που λέτε τηλέφωνο στην WIND του mall@athens το κατάστημα από το οποίο και προμηθεύτηκα την συσκευή και μου είπαν ότι θα μπορώ να μάθω για την official 2.2 μόνο από τον παραγωγό της συσκευής... και ότι η αναβάθμιση ΔΕΝ θα πραγματοποιείται από τα καταστήματα της WIND! All hail the customer support king!

Δημοσ.

Custom έχω φιλε, CM 2.3 RLS3 είναι πολύ όμορφη αν και έχει ακόμα κάποια bugs εμενα για καθημερινή χρήση μου κάνει βεβαια δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις και το κινητό χρειάζεται 1 reboot την ημερα!

Δημοσ.

Αν τους βρισω στο τηλέφονω μπορούν να μου κάνουν κάτι νομικά;

Πήρα που λέτε τηλέφωνο στην WIND του mall@athens το κατάστημα από το οποίο και προμηθεύτηκα την συσκευή και μου είπαν ότι θα μπορώ να μάθω για την official 2.2 μόνο από τον παραγωγό της συσκευής... και ότι η αναβάθμιση ΔΕΝ θα πραγματοποιείται από τα καταστήματα της WIND! All hail the customer support king!

Δεν ξερω αν υποσχεθηκε η γουιντ αναβαθμιση στη 2.2 , αλλα θεωρητικα δεν ειναι υποχρεωμενη να το κανει. Πουλαει μια συσκευη με ενα λογισμικο το οποιο λειτουργει μια χαρα, το οτι αυτο το λογισμικο εχει αναβαθμισεις, προφανως και πρεπει να δωθουν απο την κατασκευαστρια εταιρια. Αυτο γινεται με ολες τις εταιριες τηλεφωνων. Η γουιντ και η καθε γουιντ, πηρε πχ τη 2.1 την προσαρμοσε για τα δεδομενα της και την πουλαει στα κινητα που εμπορευεται. Το αν η κατασκευαστρια εταιρια φτασει την εκδοση στην 100 δεν υποχρεουται ο μεταπωλητης (γιατι αυτο ειναι), ναι παιρνει την καθε εκδοση και να την προσαρμοζει στα δεκαδες κινητα με android που εμπορευεται.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν υποσχεθηκε η γουιντ αναβαθμιση στη 2.2 , αλλα θεωρητικα δεν ειναι υποχρεωμενη να το κανει. Πουλαει μια συσκευη με ενα λογισμικο το οποιο λειτουργει μια χαρα, το οτι αυτο το λογισμικο εχει αναβαθμισεις, προφανως και πρεπει να δωθουν απο την κατασκευαστρια εταιρια. Αυτο γινεται με ολες τις εταιριες τηλεφωνων. Η γουιντ και η καθε γουιντ, πηρε πχ τη 2.1 την προσαρμοσε για τα δεδομενα της και την πουλαει στα κινητα που εμπορευεται. Το αν η κατασκευαστρια εταιρια φτασει την εκδοση στην 100 δεν υποχρεουται ο μεταπωλητης (γιατι αυτο ειναι), ναι παιρνει την καθε εκδοση και να την προσαρμοζει στα δεκαδες κινητα με android που εμπορευεται.

θεωρητικά ναι αλλα αλλο να λενε η αναβαθμηση ερχετε τελη Μαρτη μετα να το επιβεβαιώνουν και να λενε οτι θα γινετε απο τα καταστηματα και οταν φτανει τελος τους μηνα να μας λενε για επομενη βδομαδα και αλλο να μας το πουν απο την αρχη οτι θα τα κανει η zte και οχι η wind

Δημοσ.

Για αυτο ειπα δεν ξερω τι υποσχεθηκε και πως ακριβως το υποσχεθηκε, και τι ακριβως βερσιον υποσχεθηκε να δωσει, καθαρη απο την εταιρια, η πειραγμενη για τα δεδομενα της γουιντ κλπ.

Δημοσ.

Είχα επικοινωνήσει μέσω email με την wind τι πρόκειται να γίνει με την αναβάθμιση σε 2.2

Σήμερα έλαβα απάντηση...

Αγαπητέ συνδρομητή,

Σε συνέχεια του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει ενημέρωσης από την κατασκευάστρια εταιρεία, η αναβάθμιση λογισμικού Android 2.2 θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Η αναβάθμιση του λογισμικού είναι σε διαδικασία test και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Για να δούμε...

Δημοσ.

"Φτηνιάρικο" υποθέτω μιλάς για την εξωτερική κατασκευή!

Νταξη δεν είναι ότι καλύτερο αλλα φυσικά ότι όχι και ότι χειρότερο, στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας με αυτά τα λεφτά και αυτό το hardware!

Από ότι φαίνεται η ZTE θα συνεχίσει την οικονομική τις πολιτική κατά αυτόν τον τρόπο αυτό θα χαρίσει σε πολλούς την χαρά ενός καλού και φτηνού smartphone, και στις υπόλοιπες υπερεκτιμημένες εταιρίες να καταλάβουν ότι πρέπει να σταματάνε να πουλάνε τόσο ακριβά το όνομα τους!

Και ένταξη ρε φιλε τώρα δεν μπορείς να συγκρίνεις iPhone με Blade είναι παράδοξο!

Δημοσ.

παιδιά μια βοήθεια, ξέρει κανείς πως να το κάνω να μην ανοίγει από αναμονή με τα κουμπιά home, menu, return αλλά από το power button γιατί τρώει πολύ μπαταρία? :fear:

Δημοσ.

πολύ καλό κινητό αλλά φτηνιάρικο.θα μείνω με το αι φονε

Και μονο που συγκρινεις ενα των 150 ευρω με ενα των 500 (οταν βγηκε), ειναι απλα αστειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...