Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με την SS 3 και 4 είχα battery drain που δεν είχα πριν με την jj rls 8. Πιο συγκεκριμένα το είχα αφήσει σε flight mode και έπεσε το βράδυ απο 50% σε 14%!!!

Ψάχνοντάς το βρήκα ότι μάλλον οφείλεται στην έκδοση της εφαρμογής ραδιοφώνου 6.0 που περιέχει rds και περιλαμβάνεται στην SS. Τελικώς κατέβασα την έκδοση ραδιοφώνου 5.0, που είναι χωρίς rds και περιλαμβάνεται στην jj και την πέρασα στο zip της SS4 και την ξαναφλασάρισα.

Τώρα περιμένω να κάνω τις δοκιμές μου και να ενημερώσω.

Προφανώς όποιος δεν χρησιμοποιεί το ραδιόφωνο ή κλείνει το τηλέφωνο δεν θα είχε battery drain με την SS.

Δημοσ.

Ξαφνικά, από σήμερα το απόγευμα, η οθόνη άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα στην ανταπόκρισή της.

Με δυσκολία γίνεται slide η μπάρα του ξεκλειδώματος και είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει slide το sound on/off.

Όταν κάνω slide στα homescreens του launcherpro και μέσα σε εφαρμογές δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο.

Δεν έχει πέσει κάτω ή να έπαθε κάτι που θα μπορούσα να πω ότι το χάλασε.

ROM έχει της εταιρίας και ποτέ δεν έχω περάσει κάποια custom.

Έχει κανείς καμιά ιδεά, πριν το πάω για service?

Δημοσ.

Ούτε το βγάλσιμο της μπαταρίας βοήθησε.

Το touchpaint test δε δείχνει κάτι, αλλά στο touch δε φαίνεται να έχει πρόβλημα, μόνο στο slide.

Καμιά calibration app για οθόνη δε βρήκα, αλλά από ό,τι κατάλαβα, δε χρειάζονται calibration οι capacitive οθόνες.

Πριν το πάω για service να το κάνω unroot, να βγάλω το andRoot?

Υπάρχει περίπτωση με δικαιολογία αυτά ή επειδή του ξεκλείδωσα τα επιπλέον 256ΜΒ μνήμης, να μου πουν ότι δεν έχω εγγύηση, επειδή πείραξα τη συσκευή?

Δημοσ.

δεν πιστευω στην ελλαδα του 2011 να γινονται τετοια πραματα.εδω γεννηθηκε ο πολιτισμος

ο πολιτισμός είναι και ήταν κτήμα ελάχιστων, εξέλιξη του είδους είναι η αλλαγή αυτής της κατάστασης, όχι τα GHz του επεξεργαστή ενός smartphone

όσοι έχετε πρόβλημα με γρήγορη αποφόρτιση της μπαταρίας δοκιμάστε και αυτό: http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/

Δημοσ.

Μόνο αν το επιστρέψεις σε πλήρως stock κατάσταση θα σε καλύψει η εγγύηση.

Δηλαδή reset to factory settings εννοείς?

Το κόλπο με τα 512ΜΒ δε γίνεται όμως undo, από όσο ξέρω.

Δημοσ.

Δηλαδή reset to factory settings εννοείς?

Το κόλπο με τα 512ΜΒ δε γίνεται όμως undo, από όσο ξέρω.

Για μενα πριν το στειλεις για σερβις, καλο θα ηταν να εκανες ενα backup και να του περναγες μια αλλη ρομ απο την αρχη (πχ αν εχεις τη swedish, βαλτου τη jellyfish, η το αντιθετο, ετσι ωστε να δεις το τηλεφωνο τελειως καθαρο τι συμπεριφορα θα εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα πριν το στειλεις για σερβις, καλο θα ηταν να εκανες ενα backup και να του περναγες μια αλλη ρομ απο την αρχη (πχ αν εχεις τη swedish, βαλτου τη jellyfish, η το αντιθετο, ετσι ωστε να δεις το τηλεφωνο τελειως καθαρο τι συμπεριφορα θα εχει.

Βασικά, δεν έχω ασχοληθεί με τις custom roms καθόλου, έχω ακόμα την stock της wind.

Αμέσως μετά τα 512ΜΒ, έκανα recover και ποτέ δεν ξαναπέρασα άλλη rom.

Βασικά, περίμενα να βγει η επίσημη 2.2.

Οπότε, αποκλείεται να έπεσα σε κανένα bug όπως αυτό από custom rom.

Αν από το service μού πουν ότι δεν το καλύπτουν, τότε θα το πάρω πίσω και θα δω μήπως με κανένα φλασάρισμα διορθωθεί, που δεν το πιστεύω...

Edit:

Έβαλα ένα app σαν το paint και άρχισα να τραβάω οριζόντιες γραμμές.

Φαίνεται ότι έχει πρόβλημα ένα μέρος της οθόνης:

2nktjjb.jpg

Επεξ/σία από lefterhs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...