vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Λες να της κάνω τράμπα το 3gs; Θα δείξει, δε νομίζω να έχει πρόβλημα... Ανάλογα με τη χρήση πάει η μπαταρία του 3gs, αλλά αν αρχίσω το browsing με το wifi για ώρες, ε, τι να κάνει και αυτό Βέβαια έχω και μια θήκη/μπαταρία για το iphone στο αμάξι και καλώδιο usb για τον αναπτήρα για περιπτώσεις που ξεχνάω να φορτίσω το βράδυ και το πρωί πρέπει να φύγω από το σπίτι με 20% μπαταρία. που βρηκες usb για αναπτηρα?εχω φαει τον κοσμο
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8216/ZTE-BLADE-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3-WIND-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%9F-%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A9%CE%9D-9 149 ευρώ στο ebw
mindtrapper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 που βρηκες usb για αναπτηρα?εχω φαει τον κοσμο Είχε μέσα to Bluetooth car kit που πήρα. Επειδή αυτό φορτίζει με mini usb είχαν και φορτιστή για το αμάξι μέσα. Το iphone για κάποιο λόγο δεν το φορτίζει αν το συνδέσω με το καλώδιο του αλλά φορτίζει τη θήκη (που έχει και αυτή mini usb) και η θήκη φορτίζει το iphone http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8216/ZTE-BLADE-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3-WIND-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%9F-%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A9%CE%9D-9 149 ευρώ στο ebw Υπάρχει λόγος να το πάρουμε από εκεί; Έλλειψη στην WIND ας πούμε;
Dark_son20 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 που βρηκες usb για αναπτηρα?εχω φαει τον κοσμο http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=car+usb
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Υπάρχει λόγος να το πάρουμε από εκεί; Έλλειψη στην WIND ας πούμε; Είναι 10 ευρώ φθηνότερο. Για το μαγαζί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα εδώ μέσα πάντως...
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=car+usb
mindtrapper Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παιδιά αξίζει το Blade για δωράκι στην αδερφή μου; Θα είναι το πρώτο της smartphone και λέω να την ξεκινήσω σιγά σιγά (και να δω και εγώ τι λέει το android μιας και έχω μείνει με iPhone 3GS). Να πάρω Blade ή το ZTE με 4" οθόνη και Android 2.3; Βασικά επειδή θα είναι το πρώτο της και θα του αλλάξει τα φώτα ούτως ή άλλως (μανταλάκια χέρια οπότε θα φάει τούμπες) δε θέλω να δώσω πολλά $$. Καλά έστω ότι το προσέχει και δεν της πέσει. Να πάω σε Blade ή να περιμένω Skate; Ή να κοιτάξω άλλη μάρκα; Εγώ έλεγα Blade μήπως το Skate ήταν κουμούτσα για κοπέλα και επίσης αν έρθει Μάη θα είναι κατόπιν εορτής κυριολεκτικά. Αλλά αν είναι πολύ καλύτερο να περιμένω. Η χρήση που θα του κάνει θα είναι βασική, facebook email browsing και Angry Birds ας πούμε Τελικά δεν της παίρνω τίποτα. Της έκλεψαν το κινητό της σήμερα στην Αθήνα (από απροσεξία της έτσι όπως το βλέπω εγώ, δεν βάζεις κινητό στην έξω τσέπη της τσάντας) και μάλλον θα πάνε στράφι τα λεφτά μου...
vrwmiaris Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τελικά δεν της παίρνω τίποτα. Της έκλεψαν το κινητό της σήμερα στην Αθήνα (από απροσεξία της έτσι όπως το βλέπω εγώ, δεν βάζεις κινητό στην έξω τσέπη της τσάντας) και μάλλον θα πάνε στράφι τα λεφτά μου... Κακε αδερφε.............
nick#18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κακε αδερφε............. Κακος η μη εχει δικιο... οταν πας κεντρο δεν βαζεις το κινητο στην πισω τσεπη της τσαντας...
mindtrapper Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κακε αδερφε............. Αν ήμουν κακός δε θα σκεφτόμουν καν να της πάρω δώρο. Έτσι όπως (δεν) προσέχει αυτή, το smart phone θα κάνει φτερά πριν καν προλάβει να το ανοίξει
vrwmiaris Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 γινονται υετοια πραματα στην ελλαδα ε?πεφτω απ τα συννεφα............
pournaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εχουμε κανενα νεο για την official 2.2; Γιατι ετοιμαζομαι να γυρισω παλι στη japanese jellyfish. Με τη σουηδεζικη δεν ειδα προκοπη, το τηλεφωνο μου παει σα χελωνα
mastor10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εχουμε κανενα νεο για την official 2.2; Γιατι ετοιμαζομαι να γυρισω παλι στη japanese jellyfish. Με τη σουηδεζικη δεν ειδα προκοπη, το τηλεφωνο μου παει σα χελωνα ειπανε για τελος της εβδομαδας που ερχετε, τωρα θα δουμε
vrwmiaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εχουμε κανενα νεο για την official 2.2; Γιατι ετοιμαζομαι να γυρισω παλι στη japanese jellyfish. Με τη σουηδεζικη δεν ειδα προκοπη, το τηλεφωνο μου παει σα χελωνα με την SS4 πιανω 3 μερες με ανοιχτο μπλε δοντι.μηπως κανεις τιποτα αλλο και κολλαει?
Skylined Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 γινονται υετοια πραματα στην ελλαδα ε?πεφτω απ τα συννεφα............ μόνο στην Ελλάδα κλέβουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα