johnny21a Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και παλι μονο αν σκεφτεις οτι το ΖΤΕ εχει οθονη 800χ480 παραμενει πολυ καλυτερο vfm
MiJ16 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Που το ειδες δηλαδη με 180 ευρω ???? Sorry μ@λ@κια μου. Κοιταξα για το gt540 optimus http://www.skroutz.gr/s/274546/LG-GT540-Optimus.html
gpanagiotou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά για την τιμή του, ειδικά η οθόνη του σκίζει αλλα με προβληματιζει λίγο το οτι δεν ξέρω την μάρκα και δεν έχω δει κι άλλα κινητά της.
MiJ16 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Για αυτούς που το έχουν πάρει από Αγγλία αυτό εδώ http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-grey είναι με Amoled οθόνη και με 512 RAM? Επίσης αυτά εδώ τα ξεκλειδώματα http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=zte+blade είναι ok ή είναι παπάτζες? Με εγγύηση κλαφτα χαράλαμπε ετσι?
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μήπως λοιπόν τελικά είναι προτιμότερο να πάρει κάποιος το LG http://techblog.gr/techtv/lg-optimus-one-p500-hands-on-8478/ παρά το ελληνικό ZTE? Η διαφορά στην τιμή είναι 10 ευρω... Με αυτην την διαφορα τιμης απο τα 250Ε του LG καλυτερα καν βγαλει ενα εισητηριο με easyjet, να παει αγγλια και να παρει ενα sanfrancisco me 99 lires. Ποιο φθηνα θα του βγει, θα πιει και ενα καφεδακι στο london....
ntopas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό "sapoa5":rolleyes:
Dark_son20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Με αυτην την διαφορα τιμης απο τα 250Ε του LG καλυτερα καν βγαλει ενα εισητηριο με easyjet, να παει αγγλια και να παρει ενα sanfrancisco me 99 lires. Ποιο φθηνα θα του βγει, θα πιει και ενα καφεδακι στο london.... από ότι βλέπω στα 99 δεν μπορείς να το πάρεις χωρίς πρόγραμμα (+10 λύρες το μήνα το μικρότερο)
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 από ότι βλέπω στα 99 δεν μπορείς να το πάρεις χωρίς πρόγραμμα Δεν χρειαζεται προγραμμα, εμεις ετσι τα πηραμε , σαν καρτοκινητη περιπου.
Dark_son20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 στο site της orange στο λέει και από κάτω δεν μπορείς να το πάρεις χύμα pay as you go: from £99.00 + £10 top up σε μαγαζί δεν ξέρω δικό μου λάθος άπλα είναι 109 και όχι 99, αλλά όχι πρόγραμμα, απλά σε υποχρεώνει να πάρεις τα πρώτα 10 euro
papars Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και με τα ελληνικά τι γίνεται ρε παλικάρια, αν το πάρουμε από UK;
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μενου αγγλικο αλλα ολα τα κειμενα(sms, επαφες) στα ελληνικα βαζοντας μια εφαρμογη.
nectons Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά μόλις άνοιξα την συσκευασία και το έβαλα σε λειτουργία. Το πείρα για την κόρη μου. Εγώ έχω GalaxyS ... τα βάζω δίπλα δίπλα και απλά σας λέω ότι έχει ποιο έντονα χρώματα και ίδια αντίθεση. Απλά απίστευτο. Ϊσως επειδή είναι OLED και όχι AMOLED? Δεν ξέρω τι να πω. Αλλά δίπλα στον γαλαξία μου αισθάνθηκα λίγο μαμάκας Από ταχύτητα ψιλοσέρνετε. Και λογικό αφού στο εκλεράκι δεν έχει οδηγούς για την GPU του. Εϊμαι όλο αγωνία να το δω με ρομ από modaco froyo καθώς ενεργοποιούντε πολλά καλούδια. Το παράλογο είναι ότι η μαμά ρομ (το δικό μου αυτό που έχω δίπλα στον γαλαξία δηλαδή) έχει φοωτεινότητα 160 nits. Και έχουνε βγάλει πολλές ρομς με φωτεινότητα λέει 240 nits. Χαχα.. μου προκαλεί γέλιο από την μια και απίστευτη περιέργεια από την άλλη για τι διαφορά θα μιλάμε από όλα τα κινητά που έχουνε περάσει από τα χέρια μου. Για μνήμη ξεχάστε τα όσα ξέρατε αφόσον εύκολα με τις ρομ που είναι rooted ¨ολες και με clockwork recovery κάνεις ότι θέλεις όπως θέλεις. Για ταχύτητα από ότι φαντάζομαι ο 600άρις snapdragon (έχει βγει και ρομ με Οverclocked τον πυρήνα στα 691ΜΗζ) σε συνδοιασμό με την GPU Που έχει το κινητάκι απλά θα τα σπάει και θα συγκρίνετε ΜΟΝΟΝ με μεγαθηρία 1000άρια και όχι με τα "ταπεινά" των 250-350 ευρώ. Παιδιά .. πιστέψτε με.. εντελώς ταπεινά.. Όσο για αυτό που έφερε η wind ας το βάλει εκεί που ξέρει. Ο Έλληνας και ο αφρικάνος κύριοι ξυπνήσανε. Βάλτε τις προσφορές σας εκεί που ξέρετε γιατί υπάρχει το ίντερνετ που ευτυχώς δειλά δειλά πάει και στις τριτοκοσμικές χώρες. Μόλις βάλω την froyo και βρω λίγο χρόνο να το ψάξω προτού παραδοθεί στα τυχερά χεράκια της κόρης μου θα σας ενημερώσω για την μεταμόρφωση.
johnny21a Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μπραβο ρε Nectons, βαλε froyo γρηγορα και πες εντυπωσεις, ετοιμος ειμαι να πατησω το κουμπι να το παραγγειλω και εγω απο ebay!!!!
efo355 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε το αγγλικό blade ; Δε νομίζω η orange να στέλνει Ελλάδα.
johnny21a Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον το κινητο απλα τα σπαει για την τιμη του, δεν υπαρχει... [ame] [/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα