Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά για την τιμή του, ειδικά η οθόνη του σκίζει αλλα με προβληματιζει λίγο το οτι δεν ξέρω την μάρκα και δεν έχω δει κι άλλα κινητά της.

Δημοσ.

Για αυτούς που το έχουν πάρει από Αγγλία αυτό εδώ http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-grey είναι με Amoled οθόνη και με 512 RAM?

Επίσης αυτά εδώ τα ξεκλειδώματα http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=zte+blade είναι ok ή είναι παπάτζες?

Με εγγύηση κλαφτα χαράλαμπε ετσι?

Δημοσ.
Μήπως λοιπόν τελικά είναι προτιμότερο να πάρει κάποιος το LG http://techblog.gr/techtv/lg-optimus-one-p500-hands-on-8478/ παρά το ελληνικό ZTE? Η διαφορά στην τιμή είναι 10 ευρω...

Με αυτην την διαφορα τιμης απο τα 250Ε του LG καλυτερα καν βγαλει ενα εισητηριο με easyjet, να παει αγγλια και να παρει ενα sanfrancisco me 99 lires. Ποιο φθηνα θα του βγει, θα πιει και ενα καφεδακι στο london....

Δημοσ.
Με αυτην την διαφορα τιμης απο τα 250Ε του LG καλυτερα καν βγαλει ενα εισητηριο με easyjet, να παει αγγλια και να παρει ενα sanfrancisco me 99 lires. Ποιο φθηνα θα του βγει, θα πιει και ενα καφεδακι στο london....

από ότι βλέπω στα 99 δεν μπορείς να το πάρεις χωρίς πρόγραμμα (+10 λύρες το μήνα το μικρότερο)

Δημοσ.
από ότι βλέπω στα 99 δεν μπορείς να το πάρεις χωρίς πρόγραμμα

Δεν χρειαζεται προγραμμα, εμεις ετσι τα πηραμε , σαν καρτοκινητη περιπου.

Δημοσ.

στο site της orange στο λέει και από κάτω δεν μπορείς να το πάρεις χύμα

pay as you go: from £99.00

+ £10 top up

σε μαγαζί δεν ξέρω

δικό μου λάθος άπλα είναι 109 και όχι 99, αλλά όχι πρόγραμμα, απλά σε υποχρεώνει να πάρεις τα πρώτα 10 euro

Δημοσ.

Παιδιά μόλις άνοιξα την συσκευασία και το έβαλα σε λειτουργία. Το πείρα για την κόρη μου. Εγώ έχω GalaxyS ... τα βάζω δίπλα δίπλα και απλά σας λέω ότι έχει ποιο έντονα χρώματα και ίδια αντίθεση. Απλά απίστευτο. Ϊσως επειδή είναι OLED και όχι AMOLED? Δεν ξέρω τι να πω. Αλλά δίπλα στον γαλαξία μου αισθάνθηκα λίγο μαμάκας :D

Από ταχύτητα ψιλοσέρνετε. Και λογικό αφού στο εκλεράκι δεν έχει οδηγούς για την GPU του. Εϊμαι όλο αγωνία να το δω με ρομ από modaco froyo καθώς ενεργοποιούντε πολλά καλούδια.

Το παράλογο είναι ότι η μαμά ρομ (το δικό μου αυτό που έχω δίπλα στον γαλαξία δηλαδή) έχει φοωτεινότητα 160 nits. Και έχουνε βγάλει πολλές ρομς με φωτεινότητα λέει 240 nits. Χαχα.. μου προκαλεί γέλιο από την μια και απίστευτη περιέργεια από την άλλη για τι διαφορά θα μιλάμε από όλα τα κινητά που έχουνε περάσει από τα χέρια μου.

Για μνήμη ξεχάστε τα όσα ξέρατε αφόσον εύκολα με τις ρομ που είναι rooted ¨ολες και με clockwork recovery κάνεις ότι θέλεις όπως θέλεις.

Για ταχύτητα από ότι φαντάζομαι ο 600άρις snapdragon (έχει βγει και ρομ με Οverclocked τον πυρήνα στα 691ΜΗζ) σε συνδοιασμό με την GPU Που έχει το κινητάκι απλά θα τα σπάει και θα συγκρίνετε ΜΟΝΟΝ με μεγαθηρία 1000άρια και όχι με τα "ταπεινά" των 250-350 ευρώ. Παιδιά .. πιστέψτε με.. εντελώς ταπεινά..

Όσο για αυτό που έφερε η wind ας το βάλει εκεί που ξέρει. Ο Έλληνας και ο αφρικάνος κύριοι ξυπνήσανε. Βάλτε τις προσφορές σας εκεί που ξέρετε γιατί υπάρχει το ίντερνετ που ευτυχώς δειλά δειλά πάει και στις τριτοκοσμικές χώρες.

Μόλις βάλω την froyo και βρω λίγο χρόνο να το ψάξω προτού παραδοθεί στα τυχερά χεράκια της κόρης μου θα σας ενημερώσω για την μεταμόρφωση.

:)

Δημοσ.

Μπραβο ρε Nectons, βαλε froyo γρηγορα και πες εντυπωσεις, ετοιμος ειμαι να πατησω το κουμπι να το παραγγειλω και εγω απο ebay!!!!

Δημοσ.

Παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε το αγγλικό blade ; Δε νομίζω η orange να στέλνει Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...