Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενω απο ebay.απο που τη πηρες?

Απο ebay, την ειχα παραγγειλει περιπου στισ 15 Γεναρη, και μου ηρθε σημερα!!!

Δεν εκανα αιτηση για επιστροφη χρηματων γιατι να φανταστεις οτι ειχα ξεχασει οτι την ειχα παραγγειλει. Ακου 2μισι μηνες...

Ενιγουει, καλη ειναι, οχι τιποτε ιδιαιτερο.

και εμενα το ιδιο μου κανει ρε παιδια η SS πιο αργη απο την flb ειναιεντωμεταξυ η official παει για τη επομενη βδομαδα

Αν ειναι μονο για μια βδομαδα, θα αφησω τη σουηδεζα, δεν ξαναλλαζω τωρα. Ειδωμεν. Ειδοποιηστε, οποιος μαθει κατι νεοτερο.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει το Blade για δωράκι στην αδερφή μου; Θα είναι το πρώτο της smartphone και λέω να την ξεκινήσω σιγά σιγά (και να δω και εγώ τι λέει το android μιας και έχω μείνει με iPhone 3GS).

Να πάρω Blade ή το ZTE με 4" οθόνη και Android 2.3; Βασικά επειδή θα είναι το πρώτο της και θα του αλλάξει τα φώτα ούτως ή άλλως (μανταλάκια χέρια οπότε θα φάει τούμπες) δε θέλω να δώσω πολλά $$.

Δημοσ.

Δεν πρεπει να ειναι και τοσο ανθεκτικα τα blade για πολλες τουμπες που λες... Ισως αν το προσεχε πιο πολυ να ηταν οκ...

Δημοσ.

Καλά έστω ότι το προσέχει και δεν της πέσει. Να πάω σε Blade ή να περιμένω Skate; Ή να κοιτάξω άλλη μάρκα; Εγώ έλεγα Blade μήπως το Skate ήταν κουμούτσα για κοπέλα και επίσης αν έρθει Μάη θα είναι κατόπιν εορτής κυριολεκτικά. Αλλά αν είναι πολύ καλύτερο να περιμένω. Η χρήση που θα του κάνει θα είναι βασική, facebook email browsing και Angry Birds ας πούμε :-)

Δημοσ.

παρε κανα nokia η αυτα που διαφημιζει η voda.τα κοριτσια που εχεις στο avatar ειναι απο τις σχολες λεΣ.Β.Ι.Ε?

Δημοσ.

παρε κανα nokia η αυτα που διαφημιζει η voda.τα κοριτσια που εχεις στο avatar ειναι απο τις σχολες λεΣ.Β.Ι.Ε?

Γιατί θα είναι καλύτερα από το Blade; Τα κορίτσια είναι από την σειρά Community, έχει πλάκα δες την.

Δημοσ.

το λεπιδι θελει λιγο ¨φτιαξιμο για να πεταει΄.νιωθει απο κινητα?εγω παντως το blade δεν το αλλαζω με τιποτα.αν το παρεις παρε και ενα μπλε δοντι παρεα

Δημοσ.

Θα το πάρω εγώ πρώτα και θα το φροντίσω πριν της το δώσω. Έχω ήδη αρχίσει μελέτη για ξεκλείδωμα 512 ram, 2.2 ή 2.3 custom, λίγο overclocking το CPU κτλ. Μέχρι να το πάρω λογικά θα ξέρω ακριβώς τι να κάνω. Βασικά θα ήθελα να βρω καινούργιο με AMOLED οθόνη αλλά χλωμό το βλέπω...

Bluetooth για το SAR λες; Δεν την κόβω να το χρησιμοποιεί ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Το βασικο που πρεπει να ξερει, μιας και ειναι το πρωτο της smartphone, ειναι να συνειδητοποιησει οτι ολα τα smartphone απο μπαταρια ειναι παπαλα. Με facebook και games, ζητημα να τη βγαζει 1 ολοκληρη μερα.

Κατα τα αλλα, το κινητο για τα χρηματα του ειναι απλα κορυφη.

Δημοσ.

Το βασικο που πρεπει να ξερει, μιας και ειναι το πρωτο της smartphone, ειναι να συνειδητοποιησει οτι ολα τα smartphone απο μπαταρια ειναι παπαλα. Με facebook και games, ζητημα να τη βγαζει 1 ολοκληρη μερα.

Κατα τα αλλα, το κινητο για τα χρηματα του ειναι απλα κορυφη.

Το ξέρει. Με βλέπει κάθε βράδυ να συνδέω το 3GS στοργικά στο PC :mrgreen:

Απλά δεν έχω καταλήξει ακόμα 100% στο Blade. Μάλλον πρέπει να πάω σε καμιά Wind να το δω στο χέρι λίγο τι λέει.

Δημοσ.

Ναι να πω πως με angy birds κλπ κλπ στην ταξη καθε μερα γυρναω μολις σχολασω με 40κατι τοις εκατο μπαταρια... :P Δε φτουραει πααρα πολυ... :P

Δημοσ.

Θα το πάρω εγώ πρώτα και θα το φροντίσω πριν της το δώσω. Έχω ήδη αρχίσει μελέτη για ξεκλείδωμα 512 ram, 2.2 ή 2.3 custom, λίγο overclocking το CPU κτλ. Μέχρι να το πάρω λογικά θα ξέρω ακριβώς τι να κάνω. Βασικά θα ήθελα να βρω καινούργιο με AMOLED οθόνη αλλά χλωμό το βλέπω...

Bluetooth για το SAR λες; Δεν την κόβω να το χρησιμοποιεί ιδιαίτερα.

ναι.amoled δε βρισκει ουτε η νικολουλη πλεον......το ειχα παντα με τα μαμισια χαντσ φρι αλλα βαρεθ8ηκα και πηρα μπλε δοντι.α ξεχασα να σε πω να εχει ενα φορτιστη παρεα με ολα αυτα.αν και νομιζω αν το πιασεις στα χερια σου δε θα της το δωσεις

Λιγότερο Angry Birds και περισσότερο μάθημα να κάνεις οικονομία και στη μπαταρία :-D

απο το μαθημα δεν εχει χαιρι...καλα και το 3gs δεν κραταει η μπαταρια του?

Δημοσ.

ναι.amoled δε βρισκει ουτε η νικολουλη πλεον......το ειχα παντα με τα μαμισια χαντσ φρι αλλα βαρεθ8ηκα και πηρα μπλε δοντι.α ξεχασα να σε πω να εχει ενα φορτιστη παρεα με ολα αυτα.αν και νομιζω αν το πιασεις στα χερια σου δε θα της το δωσεις

απο το μαθημα δεν εχει χαιρι...καλα και το 3gs δεν κραταει η μπαταρια του?

Λες να της κάνω τράμπα το 3gs; :rolleyes: Θα δείξει, δε νομίζω να έχει πρόβλημα... Ανάλογα με τη χρήση πάει η μπαταρία του 3gs, αλλά αν αρχίσω το browsing με το wifi για ώρες, ε, τι να κάνει και αυτό :cry:

Βέβαια έχω και μια θήκη/μπαταρία για το iphone στο αμάξι και καλώδιο usb για τον αναπτήρα για περιπτώσεις που ξεχνάω να φορτίσω το βράδυ και το πρωί πρέπει να φύγω από το σπίτι με 20% μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...