vrwmiaris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 βαλε την swedish spring rls2 και θα τρελαθεις.ειναι μια ντοπε jj rsl9 κ κατι παραπανω
theo93 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 μήπως ξέρετε ποτε θα βγει η επίσημη ρομ από την wind ??
mastor10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 μήπως ξέρετε ποτε θα βγει η επίσημη ρομ από την wind ?? ειχανε πει για τελος μαρτιου θα δουμε
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Άκουσα καλά πως η Wind ζητά 2€ για να σου κάνει update στο Blade;!
mastor10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 αμα κανουν κατι τετοιο θα ειναι πολυ τραγικοι λες και θα τους παρει πολυ εργασια για να στο περασουν και να γινει ενας θα παει να δωσει 2ε ανεβαζει τη ρομ στο modaco και τελειωσε η ιστορια και μενει η wind με το πουλι στο χερι
AfterForever Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 1) Το handfree που ανέφερα παραπάνω (Sony Ericsson MW600) δουλεύει άψογα, ο ήχος ακούγεται τούμπανο, με το πρόγραμμα της μουσικής το default τα χειριστήρια πάνω δουλεύουν κανονικότατα (ff-rew-play/pause). Το μόνο που δεν κάνει είναι να βγάζει στην αναγνώριση κλήσης το όνομα της επαφής (βγάζει μόνο το νούμερο). Απ' ό,τι διάβασα, δεν είναι θέμα κινητού αλλά θέμα android (δεν είναι συμβατά) 2) η swedish spring rls2 ποιον dialer έχει πάνω; Τον stock τον κλασσικό; Γιατί εγώ με τους άλλους είχα προβλήματα (για την ακρίβεια, όταν πάταγα ένα νούμερο δε μου έβγαζε τις επαφές ξερωγω που ξεκινάνε από αυτό το νούμερο, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ). Θενξ.
st2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 @AfterForever το Sony Ericsson MW600 σου βγαζει τα τραγουδια που παιζει ο player στην οθονη του bluetooth? η συνδεσιμοτητα ειναι καλη?σταθερη?πιανει σε αρκετη αποσταση?
AfterForever Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τραγούδια όχι δε βγάζει. Και δεν ξέρω αν βγάζει γενικώς ή με το android δε βγάζει, δεν το ξέρω. Συνδεσιμότητα ναι δεν έχω πρόβλημα, ούτε διακοπές. Απόσταση δεν έχω πάει πολύ μακρυά να σου πω την αλήθεια, αλλά όταν κάτι κινέζικα των $2 πιάνουν, δε θα πιάνει αυτό;
st2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 γενικα απο οτι εχω δει το συγκεκριμενο εξαρτημα εχει τα προβληματα του στο να δειχνει τις πληροφοριες στην οθονη του δεν εχω android αλλα εχω την εξης ιδεα αν παιξεις τα τραγουδια σου απο καποιον αλλον player??? υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα πρεπει να ειναι στις γραμματοσειρες και στην κωδικοποίηση τους απο το λειτουργικό του κινητου
AfterForever Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 tunewiki, arcmedia, meridian, κανένα δε βγάζει τίτλους. Οπότε δεν έχει να κάνει με τον player.
nick#18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Πηρε ενας φιλος σημερα το blade απο τη wind (Στο Athens Metro Mall) και πρεπει να ειναι 2nd GEN... το unlock σε 512MB Ram εχει την ιδια διαδικασια? Γιατι νομιζω οτι τα καινουργια δε μπορουν να μπουν στο clockworkmod με το vol - ? -----EDIT----- Μερικες φωτο απο την θηκη σιλικονης που μου ηρθε σημερα.... http://img851.imageshack.us/g/1000749.jpg/
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Πηρε ενας φιλος σημερα το blade απο τη wind (Στο Athens Metro Mall) και πρεπει να ειναι 2nd GEN... το unlock σε 512MB Ram εχει την ιδια διαδικασια? Γιατι νομιζω οτι τα καινουργια δε μπορουν να μπουν στο clockworkmod με το vol - ? -----EDIT----- Μερικες φωτο απο την θηκη σιλικονης που μου ηρθε σημερα.... http://img851.imageshack.us/g/1000749.jpg/ περιμενω απο ebay.απο που τη πηρες?
nick#18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Aπο ebay την πηρα και συγκεκριμενα ειναι αυτη... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190512160110&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_2263wt_1139
pournaras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τελικα εβαλα τη σουηδικη, αλλα αντι ταχυτητας βλεπω το αντιθετο. Υπερβολικα αργη αποκριση σε ολα, μεχρι και τηλεφωνο διαλεγω απο τον καταλογο, και κανει 2-3 δευτ. μεχρι να ανοιξει γραμμη και να με γυρισει στην οθονη της κλησης...
mastor10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 και εμενα το ιδιο μου κανει ρε παιδια η SS πιο αργη απο την flb ειναι εντωμεταξυ η official παει για τη επομενη βδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα