FarCry Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Οταν μπαινω στο αρχειο με τις κλησεις (ας πουμε με πηρε καποιος δεν τον προλαβα και κανω εγω την κληση), γινεται η κληση κανονικα, και τελειωνοντας παταω το κουμπακι του κι ολα ωραια. Με γυρναει ομως παλι στο αρχειο με τις κλησεις, και αν δεν προσεξω, η αν ξεχασω να το κλειδωσω επι τοπου, σιγουρα θα παρω τελειως τυχαια καποιον απο τη λιστα του αρχειου. Πως γινεται να καλεσεις τυχαια εναν αριθμο? αφου πρεπει να πατηθει με το δαχτυλο. μεσα στην τσεπη δεν πατιεται κατι. μπορεις να εξηγησεις? πατας το τελος κλησης και το βαζεις στην τσεπη. μετα απο 15-30 δευτερα οσο το εχεις βαλει κλειδωνει αυτοματα η οθονη. αλλα και χωρις να κλειδωσει δεν γινεται να πατηθει κατι καταλαθος σε αντιθεση με εαν ειχες keypad.
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πως γινεται να καλεσεις τυχαια εναν αριθμο? αφου πρεπει να πατηθει με το δαχτυλο. μεσα στην τσεπη δεν πατιεται κατι. μπορεις να εξηγησεις? πατας το τελος κλησης και το βαζεις στην τσεπη. μετα απο 15-30 δευτερα οσο το εχεις βαλει κλειδωνει αυτοματα η οθονη. αλλα και χωρις να κλειδωσει δεν γινεται να πατηθει κατι καταλαθος σε αντιθεση με εαν ειχες keypad. Πατας το τελος κλησης, και το βαζεις στην τσεπη του μπουφαν. ΜΑζι ομως με το τηλεφωνο βαζεις και το χερι μεσα. Στην τσεπη δεν παει μονο του. Αν λοιπον δεν ειναι ηδη κλειδωμενο, το πηρες του νουμερακι. Anyway, το καλυψαμε το θεμα, μιας και δεν υπαρχει ακομη καποιο tool για αυτο, θα αρκεστω να μαθω - συνηθισω να παταω και το κλειδωμα μονος μου.
FarCry Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πατας το τελος κλησης, και το βαζεις στην τσεπη του μπουφαν. ΜΑζι ομως με το τηλεφωνο βαζεις και το χερι μεσα. Στην τσεπη δεν παει μονο του. Αν λοιπον δεν ειναι ηδη κλειδωμενο, το πηρες του νουμερακι. Anyway, το καλυψαμε το θεμα, μιας και δεν υπαρχει ακομη καποιο tool για αυτο, θα αρκεστω να μαθω - συνηθισω να παταω και το κλειδωμα μονος μου. α οκ καταλαβα. εγω δεν πιανω την οθονη για να το βαλω στη τσεπη του παντελονιου μου το πιανω απο τις ακρες. ετσι εχω συνηθισει γενικα γιαυτο δεν αντιληφθηκα το προβλημα σου
mastor10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Βγάλε την μπαταρία και επανεκκίνησε το τηλέφωνο. nope τιποτα ξανα εκανα εγκατασταση και παρατηρησα οτι οταν παει να την κανει λεει assert failed: package_extract_file("boot.img","/tmp/boot.img") E:Error in /sdcard/WIND blablabla.zip (status 7) installation aborted το εγραψα και στο modaco μπας και ξερει κανεις
ootyposoo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ακου να δεις τωρα προβλημα. Οταν μπαινω στο αρχειο με τις κλησεις (ας πουμε με πηρε καποιος δεν τον προλαβα και κανω εγω την κληση), γινεται η κληση κανονικα, και τελειωνοντας παταω το κουμπακι του κι ολα ωραια. Με γυρναει ομως παλι στο αρχειο με τις κλησεις, και αν δεν προσεξω, η αν ξεχασω να το κλειδωσω επι τοπου, σιγουρα θα παρω τελειως τυχαια καποιον απο τη λιστα του αρχειου. Μου εχει τυχει απειρες φορες, και ψαχνω να βρω κατι που μολις τελειωνει η κληση να με γευρναει τουλαχιστον στην κεντρικη οθονη (αν οχι να κλειδωνει αυτοματα κατευθειαν με το κουμπι του τελους κλησης). Ρυθμίσεις-->Ρυθμίσεις Κλήσεων-->Βγάλε την επιλογή always back το call blog! Τώρα μην με βρίσεις αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ιδιαιτερότητα τις CM7 2.3 ROM που έχω! Και δεν έχω check-άρει αν στην stock η σε κάποια άλλη ROM υπάρχει η όχι αυτή η επιλογή!
FarCry Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εμενα παλι δεν λειτουργει ετσι το κινητο μου. android 2.2.2 ισως ειναι φτιαγμενο ετσι απο την LG. οταν καλεσω μια κληση με γυρναει πισω αλλα δεν βρισκομαι στο μενου αλλα στην επαφη που μολις καλεσα. αν κρατησω πατημενο το πληκτρο ωστε να κανω κληση απο το μενου των τηλεφωνων ετσι ωστε να μη γυρισει πισω με ενα οποιοδηποτε πατημα σε οποιαδηποτε επαφη δεν γινεται κληση παρα μονο σε παει σε ξεχωριστο παραθυρο για την επαφη οπου επιλεγεις αν θες κληση η μηνυμα δηλαδη για να καλεσω μια επαφη θα πρεπει να κανω 2 κλικ η ενα παρατεταμενο και να επιλεξω απο την εμφανιζομενη λιστα την κληση
moldovan20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Έχει κανείς στο blade σύνδεση cosmote για να μου πει τις ρυθμίσεις για 3g ? Το γύρισα σήμερα από wu σε σύνδεση των 25€ με 100mb internet και δεν ξέρω τις ρυθμίσεις ..Επίσης μου στέλνουν κάτι μηνύματα από την cosmote "H υπηρεσία που ζητήσατε δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας" .
nick#18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εμενα τα settings τα ειχε απο μονο του για cosmote 3G...
moldovan20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Τελικά τις είχε τις ρυθμίσεις μπαίνω κανονικά στο internet ..Αλλά όταν στέλνω μήνυμα στις υπηρεσίες τις cosmote για ενημέρωση υπολοίπου π.χ μου λένε ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή ..
AfterForever Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Θέλω να πάρω το sony ericsson mw600 bluetooth. Σε άλλο φόρουμ σε κάποιου δεν συνδεόταν στο κινητό. Το έχει κανείς αποδώ να μου επιβεβαιώσει αν δουλεύει ή όχι; Και αν η ένταση ανεβαίνει συγκριτικά με τα ενσύρματα ακουστικά;
lefstef Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Θέλω να πάρω το sony ericsson mw600 bluetooth. Σε άλλο φόρουμ σε κάποιου δεν συνδεόταν στο κινητό. Το έχει κανείς αποδώ να μου επιβεβαιώσει αν δουλεύει ή όχι; Και αν η ένταση ανεβαίνει συγκριτικά με τα ενσύρματα ακουστικά; εγώ έχω το sony ericsson HBH-PV715 και παίζει μια χαρά.
dancer_69 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εκτός του ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει προδιαγραφές για τη διπλάσια μνήμη. Απλά πρέπει να περαστεί μια αναβάθμιση της επίσημης ρομ(είναι ουγγρική η ρομ αυτή) η οποία διπλασιάζει τη μνήμη.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 swedish spring και το λεπιδι εβγαλε φτερα σε λεω
pournaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 swedish spring και το λεπιδι εβγαλε φτερα σε λεω Μιλας με γριφους γεροντα... Για βοηθα λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα